bencik Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Bled atkal aizdzeeros, visi resursi pa max staav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Ja man tā būtu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 1, 2007 Author Report Share Posted December 1, 2007 tad tev jādzer zorg Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Vincister, vai man nav laiks doties uz LV allianci? Skatos, ka 1 brīva vieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Ehhhh.... Joprojaam aktiivs jautajums???? JA panem manus karavirus gustaa vins baro vinju ??? Zorg bet jadzer daudz Jim Beam Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 viņš baro, jo atrodas viņa pilsētā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 guļot slimnīcā, diez vai viņam labāk sanāks spēlēt tb, ja dzer tik daudz, kā mēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 tankeri kur tu guvi šādas ziņas? Rally point skaidri un gaiši ir uzrakstīts - upkēp(crop daudzums) tātad sanāk, ka pašam ir jābaro arī tie cilvēki, kuri ir saņemti gūstā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Daudzi saka, ka baro gūstītājs. Hvz kā tur ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Isteniba es zinu ka IR. Parbaudits. Gan tu gan vins baro vienlidzigi, tikai so lietu no speles puses es nedaudz neatbalstu nelogiski, gusteknus abi baro. A vajdzetu kura pilseta sez tas ari baro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Man gan liekas diezgan logiski , jo tu vari seivot armiju trapos un vinus nevar ne iznicinaat , ne nogalinaat(+Tu nemaksaa par vinu uzturesanu , kaa dabu troopu uzreiz suuti uz trapu un nekas nenemas nost.) kads cits kurs uzbruuk tai pilsetai , iznemot ja kads no savas alliances vai tu pats. Tapec pareizi ir ka tu maxaa un maxaa tas kurs vinus tur , jo vinam ir privilegija atlais vinus. Jo kurs gan laistu valaa , ja vini neko nenem nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 (edited) Nav izdevigi lamatas turet savus saldatus, ar noteikumu ja tu nevelies pretiniekam samazinnat crop ieguvi ^^ Edited December 1, 2007 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Man blakus kaimiņš kādu nedēļu nav ienācis travinanā, un viņam resursi stāv 1700/1700, bet neviens viņus nevar dabūt, jo viņš ir gauls. Viņu tikai ar katapultām var iznest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Vienkarsi apzodz ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 kur var redzēt cik ilgi speletajs nav bijis iekšā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Nē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 izskatās, ka izdarīju baigo kļūdu- uz4inīju grain mill tā īsti neapskatījos, ka viņš prasa tik daudz crop, a pēc tam brīnījos, nafig 400 crop palikuši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Nu nevar tā vienkārši apsagt, viņš ir gauls un viņam ir cranny pārsniedz visu resursu skaitu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techa Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 MAn ta jau zb man ir 3lvl 10 cranarry bet tagad nevaru paspet savakt pietiekami resursus lai saktu celt visu uz lvl 8 jo ik pa 40min kads nak virsuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 welcome to the club - man tā pati problēma. kaimiņš no DOOM alliances ar 382 population, mani regulāri apciemo, bet man jau 3. cranny līdz 10. lvl, bet tāpatās no rītiem vienmēr kādus tūkstošus dabū, un armiju arī jēgas celt nav aizsardzībai - viņš vienmēr nāk virsū ar 100+ clubiem un paladiniem... starp citu, man liekas, ka mūsu alliance būtu jāpatīra ,dažiem kā bijis, tā bijis population ir tikai ap nieka 100, značit inaktīvi - jāmet ārā, lai nāk kāds, kurš aktīvi spēlē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 starp citu, man liekas, ka mūsu alliance būtu jāpatīra ,dažiem kā bijis, tā bijis population ir tikai ap nieka 100, značit inaktīvi - jāmet ārā, lai nāk kāds, kurš aktīvi spēlē. Es jau sen to meginu apteikt, kad ir spletaaji kuri ir jamet araa, un janemi tie kuriem normaals population. Samuray atkal pazudis un veel paris kadri izskataas nekaadi. Runajot par juusu probleemu es juusu vietaa noslegtu ar viniem pagaidaam kakut kaadu paktu, kad tu suuti taadu daudzumu resursu, lai vini tevi neaiztiek. Protams taa ir neliela padoshanas, bet vismaz varesiet atpusties no uzbrukumiem. Es vnk citu variantu neredzu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 es viņam esmu jau vairākas reizes mēģinājis ieskaidrot, ka nav jēgas man uzbrukt - nedabū resursus, tad viņš arī pārstāja pēc kādas trešās manas vēstules to darīt, bet tad pēkšņi atkal iebruka un še ku reku nosita visu manu armiju (dabūja kārtīgu exp) un arī daudz resursus, un katru reizi viņš iebrūkot dabū atkal normāli resursus, jo mans production ir pārāk liels, lai ar cranny to optimāli nosegtu. un viņas tas ir tikai izdevīgi, es viņa vietā tik priecātos un turpinātu. bet var jau būt, ka taisnība, jāpamēģina noslēgt kaut kāda sūtīšana un lai liek mierā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Pretejaa galaa tak arii cilveks seezh un varbuut pat loti sakariigs, shi tachu ir spelee, un vienemer var visu sarunaat... No Doom nav glaabts neviens. Es veel briinos kapeec mani neaiztiek, jo man apkaart vinju ir pietiekoshi (3reizes nosplaujos). Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 (edited) doom tak jau ir karš ar AC , lai viņi sit viņus un liek mūs mierā , bet cik ilgi mēs tā turpināsim attīstīties un ļausim viņiem augt stiprākiem? varbūt ja mēs sāktu nedaudz pretoties tiem kas mūs reido viņi liktos mierā ? Edited December 2, 2007 by hero Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Kops izstaajos no lv alliances , mani vairs nav bijusi neviena uzbrukama 2 dienu laika , tas lielakaaa robeza kops es te speleju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now