Jump to content
GIGN Forum

Travian!

vincister
 Share

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Man gan liekas diezgan logiski , jo tu vari seivot armiju trapos un vinus nevar ne iznicinaat , ne nogalinaat(+Tu nemaksaa par vinu uzturesanu , kaa dabu troopu uzreiz suuti uz trapu un nekas nenemas nost.) kads cits kurs uzbruuk tai pilsetai , iznemot ja kads no savas alliances vai tu pats.

Tapec pareizi ir ka tu maxaa un maxaa tas kurs vinus tur , jo vinam ir privilegija atlais vinus. Jo kurs gan laistu valaa , ja vini neko nenem nost.

welcome to the club - man tā pati problēma. kaimiņš no DOOM alliances ar 382 population, mani regulāri apciemo, bet man jau 3. cranny līdz 10. lvl, bet tāpatās no rītiem vienmēr kādus tūkstošus dabū, un armiju arī jēgas celt nav aizsardzībai - viņš vienmēr nāk virsū ar 100+ clubiem un paladiniem...

starp citu, man liekas, ka mūsu alliance būtu jāpatīra ,dažiem kā bijis, tā bijis population ir tikai ap nieka 100, značit inaktīvi - jāmet ārā, lai nāk kāds, kurš aktīvi spēlē.

starp citu, man liekas, ka mūsu alliance būtu jāpatīra ,dažiem kā bijis, tā bijis population ir tikai ap nieka 100, značit inaktīvi - jāmet ārā, lai nāk kāds, kurš aktīvi spēlē.

Es jau sen to meginu apteikt, kad ir spletaaji kuri ir jamet araa, un janemi tie kuriem normaals population. Samuray atkal pazudis un veel paris kadri izskataas nekaadi.

Runajot par juusu probleemu es juusu vietaa noslegtu ar viniem pagaidaam kakut kaadu paktu, kad tu suuti taadu daudzumu resursu, lai vini tevi neaiztiek. Protams taa ir neliela padoshanas, bet vismaz varesiet atpusties no uzbrukumiem. Es vnk citu variantu neredzu ...

es viņam esmu jau vairākas reizes mēģinājis ieskaidrot, ka nav jēgas man uzbrukt - nedabū resursus, tad viņš arī pārstāja pēc kādas trešās manas vēstules to darīt, bet tad pēkšņi atkal iebruka un še ku reku nosita visu manu armiju (dabūja kārtīgu exp) un arī daudz resursus, un katru reizi viņš iebrūkot dabū atkal normāli resursus, jo mans production ir pārāk liels, lai ar cranny to optimāli nosegtu. un viņas tas ir tikai izdevīgi, es viņa vietā tik priecātos un turpinātu. bet var jau būt, ka taisnība, jāpamēģina noslēgt kaut kāda sūtīšana un lai liek mierā.

Pretejaa galaa tak arii cilveks seezh un varbuut pat loti sakariigs, shi tachu ir spelee, un vienemer var visu sarunaat... No Doom nav glaabts neviens. Es veel briinos kapeec mani neaiztiek, jo man apkaart vinju ir pietiekoshi (3reizes nosplaujos). :)

doom tak jau ir karš ar AC , lai viņi sit viņus un liek mūs mierā , bet cik ilgi mēs tā turpināsim attīstīties un ļausim viņiem augt stiprākiem? varbūt ja mēs sāktu nedaudz pretoties tiem kas mūs reido viņi liktos mierā ?

Edited by hero

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...