Jump to content
GIGN Forum

Travian!


vincister
 Share

Recommended Posts

traffic - excellents plāns, tikai viena problēma, man pa šo nakti un rītu ir bijuši tikai kādi nieka 30 uzbrukumi un starp crannijiem, resursu laukiem, academijām, armory, rally point un ko tik vēl nē arī ir iznīcināts market place, tā ka vispār jēgas vairs no manis nav nekādas, vecais ciems tagad vien ir tāds jauks spēļlaukumiņš, kur parādīt spēku lielajiem večiem :)

okej, tagad sāku nopietni ar to otro accountu spēlēt - tulīt uztaisīšu embassy (pēc kādām 2 stundām) - uzaicināsi alliancē?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Man gan shkjiet, ka taa aizsardziiba bija nedaudz ilgaak, bet nu labi.

LOL Styrna! Aliance 20ajaa vietaa. Apsveicu visus & Keep it up! :thumbsup:

EDIT* Vispaar jaa, nebiju to pamaniijis. Eniivei, censhos cik speeka, lai paceltu pop, beidzot esmu ticis arii paari tiem 200, bet pie reizes piedomaaju arii pie visa celjamaa lietderiibas + aizsardziibas, lai ar mani nenotiek taa kaa tikko ar gludeki. :ermm:

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

LOL Styrna! Aliance 20ajaa vietaa. Apsveicu visus & Keep it up! :thumbsup:

Iisteniba mums ir smagi japacenshaas... Jo tik augstaa vietaa esam pateicoties muusu memberu skaitam, mum sir mazaakais videjais pop man liekas top 30, un top50 veel daziem tikai ir mazaaks :) Ta ka vai nu mees saakam aktiivi celt pop, vai arii driiz mees saaksim krist !

psc psc psc psc Gludekli tu vairaak nespelee? SHitaadu kaudzi resursu atdot tas ir vnk psc psc psc psc, par shitaadiem jokiem lidina araa no alianses :( Cik tu vinjam atdevi kaadu 10 k resursu ? :slap: (pazaudeja)

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Risk - uzbrukumā vai aizstāvībā? jo kaut kā nevaru iedomāties nevienu situāciju, kad tā varētu sanākt. nu, ja tev aizstāvībā ir 45 phalanxi, tad visiem viņa clubiem būtu jābūt mirušiem un uzbrukt ar phalanxiem? viņiem attack ir 15, un clubiem pret kājniekiem defense ir 20, tā ka taviem phalanxiem būtu jākrīt vairāk kā clubiem, bet ne jau TIK traki.

ah, tikko apskatījos tavu reportu - viss skaidrs , tev pretī stāvēja nevis clubswingeri - bet phalanxi. un, kur tev prāts uzbrukt ar phalanxiem kādam, kuram ir pat mazākā armija?

un visipār normāli sāk iet ar jauno accountu, šodien pa kādiem 40 population esmu pacēlies, tulīt dabūšu Theautates Thunder un varēšu normāli visus reidot, esmu tālu prom no pārējiem, tātad arī apkārt nav nekādi, kas mani reido (kaut vai sākumā mani reidoja viens no DOOM, bet tad viņam piegriezās), tā ka būtu jābūt mierīgai dzīvei :)

Link to comment
Share on other sites

Izskatas, kad driiz saaksim dauziit ffh... Baigi negribas bet Kronic uzdarbojas uz Ulfang, kas bija loti stiprs kaadreiz :)

Protecting your members close to him should be a lot easier since he just lost about 75-80% of his offensive troops. As for attacking him right now we need someone with about 30 scouts or more to check what he has as he was reinforced with over 400 units last time we attacked him. Please do not attack him without scouting first but you should be able to reinforce those members taht get attack by him to kill off what he now has left.

Ulfang did get a clear message that we can work together and take few loses as we killed of most of his army. The total loses were about 18-20% of reinforcements to kill off about 80% of his army which is a huge payoff gain. Stands like this show the other side just how hard it will be if they want to attack -AC- and wings. Each wing should be protecting members like this when you see a constant threat make sure to reinforce that person and attempt to kill off troops as now we are to the point where reinforcements make a larger difference with many players having troop counts over 100.

Everyone has to continue to grow and we need to see more players getting second villages. Below you can find the report of Ulfang FFH 3L leader.

Subject: 01?Guns N Roses attacks HyPhY GaRdEn

sent: on 12/15/07 at 10:13:37 am

Attacker Ulfang from the village 01?Guns N Roses

Troops 170 0 103 0 0 0 0 0 0 0 1

Casualties 130 0 79 0 0 0 0 0 0 0 1

Bounty 1404 0 1677 519

Defender Farmer_YenSeR from the village HyPhY GaRdEn

Troops 96 117 7 22 0 0 0 0 0 0 1

Casualties 22 27 2 5 0 0 0 0 0 0 0

Defender Reinforcement

Troops 156 0 5 0 13 0 0 0 0 0 1

Casualties 36 0 1 0 3 0 0 0 0 0 0

Defender Reinforcement

Troops 0 94 0 0 0 0 0 0 0 0

Casualties 0 22 0 0 0 0 0 0 0 0

Taatad gaidam info, mums jaturaas kopaa un pats galvenais atceraties, ja jums ir blakus akads no AC wing, tad jum sir jabuut kaa vienai komandai. Tas ir tas pats kas blakus buutu LV, we are one family !

Link to comment
Share on other sites

Neuzbruukam FFH tikai tapec, kad vini ir FFH, teiksim taa man ir labas attiecibas ar to aliansi. Ja kaads no viniem izrada agresiju pret mums, tad mees domasim ko dariit, un dosim prettriecienu. Mums ir japrada, kad aiztiekot vienu iesaistaas visi !

Crushy ja tev blakus ir kaads no -AC- paprasi es domaju viniem palidziiba nodereetu :)

Tankeri preciizi kurs un kadas koordinates, risks neuzbruuc vinjam ja vins tevi nav aizticis :)

Link to comment
Share on other sites

Hmm, briinumainaa kaartaa mani neviens vairs neaiztiek. Paklausiiju benchika ieteikumam, sabliezu daudz trapus, cranny man arii vienmeer ir tieshi tik cik vajag, lai nosegtu visu pat no teitonjiem, taa ka es laikam nevienam pagaidaam neesmu interesants. :thumbsup:

Vieniigaa lieta par ko bishk nobriiniijos - kaadaa sakaraa saveejie saakushi sist saveejos? Okej, laacis aptiiriija gludeki, jo ja vinjsh to nedariitu, tad to izdariitu kaads cits. Protams, labaak, lai resursi paliek pashiem. Bet kaapeec Janusheks uzbrucis Zorgam es taa arii nesapratu. Okej, Zorgs it kaa pagaidaam ir tikai waitlistaa, tomeer saveejiem tachu jaaturas kopaa. Nu bet okej, ne man spriest. ;)

Link to comment
Share on other sites

HEEEELP !!!1111

man pēc 11h uzbruks 9 reizes @ s6, es atrodos 26|55!

http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=88701&ext=JPEG

man jau skam un jonass nāk palīdzēt un ir lamatas 50 un ir mūrīc, nākat patusēt, alus par brīvu, crapa arī tīri daudz

vakara atrakcijas : karsts piķis pretiniekam uz galvas.

Edited by EriX
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...