Jump to content
GIGN Forum

Travian!


vincister
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

vo tagad jautaajums tipa man paraadijaas pazinjojuma a man uzbruka.... tagad vnk man nozags/nozaga resus kas man nav sabaazti tajaa suudaa,kurus nevar nospert??

edit: aa jaa sk nospeera bik maalu un paar 100 crop

edit2: veerts saakt buuveet armiju, vai vnk tos resursus tiiri teereet, lai vinjiem nekaadi ieguvumi nav?

Edited by RiSKS
Link to comment
Share on other sites

edit2: veerts saakt buuveet armiju, vai vnk tos resursus tiiri teereet, lai vinjiem nekaadi ieguvumi nav?

Es pieturos pie resursu teereeshanas, esmu upgradojis cranny liidz 4lvlim. Pagdaidaam pietiek visam, tikai jaapareekjina cik ilgi jaavaac liidz kaut kam ko gribu buuveet, kaa pienaak laiks taa bliezhu augshaa... Par uzbrukumiem es nezinu vai taadi man ir.. Message nenaak, neraadas arii ka kaut kas buutu nosperts, bet cik sapratu, lai to redzeetu vaig rally point... ? right

Link to comment
Share on other sites

Paldies par infu, pie manis vinji var naak ciemos droshi, jo vinji taapataas aizies ar tukshaam rokaam, ja nu vieniigi no riita, ja es nebuushu sagaidijis pulkstens 1:00am, lai upgradotu savu crop field.. Man radaas ideja lai katrs pastaasta par savu esoshu situaaciju..

Mana pashreizeejaa situacija - esmu savos kvadraatos viens novadoshajiem peec populaacijas, laikam tikai 2 vai 1 chuubijs ir populaacijaa krutaaks.. Esmu upgradojis Main building liidz 3lvlim, uzbuuveejis warehouse -1lvl, cranny ir upgradots liidz 4lvlim(speej pasargaat 220 resursus) Bildi par laukiem un lvliem var redzeet zemaak, vieniigais kas man tagad suudiigi naak ir crops, bet tas tika izdariits specaali, jo tika apreekjinaats ka paareejie resursi ir svariigaaki un uzbuuveejot tos es mieriigi varu to atljauties.. crop lauks uz 2lvl tiks upgradots ap 1am, kaa jau teicu, riit ir ideja upgradot cranny un uz vakara pusi attiistiit laikam crop lauku, bet tas jaaskataas kaada buus situaacija.. Mans meerkjis ir sasniegt pietiekami lielu resursu daudzumu, lai vareetu normaali uzreiz nodroshinaat vincesteru, taalaak mazliet uzkraat resursus un bliest augshaa armiju, jo domaaju ka peec 2-3 dienaam jau man te karsti vareetu iet..

Visiem resursiem ir salikts +25%, juutami vairaak naak.. un tie kuri vel nav salikshi, nezheelojat tos goldus, peec tam taapat vinjus var pasuutiit caur sms.. Esmu izmantojis arii taadu lietu "Complete construction orders and researches in this village immediately. (Does not work for Palace and Residence)" - tie kuri nezin, tas ir momentaali uzcelt hatu kuru buuvee, nav jaagaida tur 45min utt.

EDITED:

P.S. Mom and dad this is chasey Chasey this is my mom and dad Now show em them titties

Now show em them titties ... vnk tieshi kad rakstiju dziesmaa shaadi skaneeja :) Aizmirsu pateikt ka speeleeju 3dienu, rankaa esmu 8290. (ja nu kaadu interesee) manas kordinaates ir (67|107)

post-210-1194643321_thumb.jpg

Edited by Teddy
Link to comment
Share on other sites

Arī esmu viens no vadošajiem savā 7x7 kvadrātā. Tagad ceļās marketplace, so varbūt rīt varēšu kaut ko vincisteram atmest. Domāju ar rītdienu sākot pakačāt resursus, lai nāktu kādi 40 stundā[neskaitot tos +25% kas nāk tagad] un tad uzbliezt rallijpointu un barakas. Cranny pagaidām ir uz trešo levelu, bet tā kā šobrīd ne-no-viena īpaši nebaidos, tad varbūt uzkačāšu līdz ~5levelam un pagaidām cerams pietiks. Ja kāds tomēr aptīrīs mani, tad gan būs savādāks plāns.

Saņēmu Vēstuli :

If you wish to be part of the CTR Alliance which has a external Forum prepared, please go to http://camarilla.forumotion.com/ to begin our aptitude placement course/test. This alliance is being prepared for number 1 in the stats.

pee. es.

6l1mcya.jpg

Edited by babaac
Link to comment
Share on other sites

sasodīts nesūtiet man resursus naktī!!! tos nospers mani smirdīgie kaimiņi!

sūtiet tā lai resursi pie manis būtu ap plkst. 19 vakarā, tur pirms apstiprina ir rakstīts cik ilgi ies un cikos būs klāt. tas nav tik grūti tik daudz apskatīties, jo ja jūs to neizdarat tad resursi ir ne man ne jums, jo atnāk kaimiņš saša un paņem!

Link to comment
Share on other sites

Velns... Es jau vincisteram tagad aizsūtīji[nu neo daudz, bet nu tomēr]. Un marketplacā nerāda, ka sūtās... so, nemāku atcelt ^_^

Skatos, man ar viens krāns uzbrucis. Biš iron sazagās... nekas, lai pagaida gan jau vēl atriebšos. :) Jāaizdzejo kaut kas.

Editz: Viņš no allianses "-JMS-"

Edited by babaac
Link to comment
Share on other sites

Aj man viens pipluks uzbruka , bet tas bija pirms 2 dienaam un vairs uzbrukumu nav.

Production:

Lumber: 40 per hour

Clay: 45 per hour

Iron: 40 per hour

Crop: 20 per hour

Resursus lauks vairs neapgreidoju 2 dienas un celu kautko citu.

PEAC

Link to comment
Share on other sites

Traffichu hana laikam ir... Pa nakti biju savus 16clubswingerus aizsūtījis atsist fakino akhmedu, un atpakaļ būs tikai pēc 5stundām un nāk arī gandrīz ar tukšām rokām... A vot tizlākais kas ir, tas ir, ka man crops ir -11h ar visiem 25% un pats crops man ir 6 bla... 3 clubswingerus vēl aizsūtīju kko zagt, bet nez vai ar kautko viņi atnāks un vai paspēs atnest tik ātri, lai man karavīri nesāktu mirt badā.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...