Jump to content
GIGN Forum

Travian!


vincister
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

No tā paša kompja drīkst spēlēt velviens, bet tas abiem jānorāda opcijās.

Savā starpā nedrīkst tirgoties un vēl tur kaut ko.

p.s. Teddy, gan jau šīs spēles izstrādātāji zin, kas ir proxy :)

Link to comment
Share on other sites

arī iztērēju 20 goldus, lai uzliktu +25% visiem resursiem. ir tā vērts, jo galvenā ir sākuma fāze, kad arī visakūtāk ir nepieciešami resursi, lai varētu attīstīties, cik ātri iespējams, lai varētu taisīt armiju un sākt visus aptīrīt. tātad labāk tagad iztērēt tos, nekā vēlāk, kad tev jau nāks kādi 200-300 no katra resursa un tu paralēli vislaik apzagsi inaktīvos, kad arī tu tos 25% īpaši nejutīsi.

Link to comment
Share on other sites

nu jā <_<

bet man bija izvēle:

vai nu izteret resus crannylvl3 un atstāt viņu nullēs

vai arī atdot viņam nedaudz un pēc pāris stundām uzbliezt velvienu cropland nodrošinot normālu crop ieguvi pa nakti.

Link to comment
Share on other sites

<_<

bet man bija izvēle:

vai nu izteret resus crannylvl3 un atstāt viņu nullēs

vai arī atdot viņam nedaudz un pēc pāris stundām uzbliezt velvienu cropland nodrošinot normālu crop ieguvi pa nakti.

Un tu protams atdevi, nunja taads :D

Un veel info visiem Travian s6 speletajiem!!!

Kaa jau redzat manas parrunas ar stiprakajaam alianseem ir noritejushas veiksmigi, un mums ir liels draugu un nap's pulks, un tas nav parastas alianses, bet gan stiprakas un domajams arii nakotnee taas bus stiprakas. Es ceru, kad juus saprotat, kad mees nekad nebuusim tik stipri kaa GAMEOVER 4 serveri, kapeec??? Vnk muusu nebuus tik daudz, lai arii cik mees gribetu alianses kuras balstas tikai uz stipriem playeriem buus stiprakas. Mees balstamies uz vienotiibu un uz Latviju. Tapec iedomajaties, kad mums buus sasniegts maximum 40 memberi, tadai aliansei ka Virus** buus jau 50 un tie buus visi attistiiti un stipri. Mums nav noteikums kad alianse jabuut stipram galvenais latvietim un NE. Tieshi tapec mums vajag taadus stiprus draugus, kas mums neuzbruks, bet ja vajadzes palidzees, jo mees nebusim pec 1 menesha top 10, tas vnk nav iespejams, mes neizkonkuresim alianses ar 50 un vairaak memberiem(kur noteikts, kad memberam jabuut afigenna krutam). Tapeec jau tagad mums ir loti svariigi buut labiem un izpalidzigiem, ja mums nebuus draugu muus nebuus...

Un tagad, kad mees esam vinjus tik veksmigi ieguvushi, mees nedrikstam vinjus pazaudet. Un to mees varam izdariit nepalidzot vincisteram attistiit embassy un neattistoties pashi. Ar vairakam stipraam alianseem mana noruna bija tada,kad mees paliksim arii stiipra alianse, jo savadaak muus vnk atvienos un iznicinas. Just like that.

Tapeec metat pie malas savu godu, un netaisat milziigu armiju, mums tagadvajag resursus attistities, taisam cranny un resus,ka arii visu parejo, lai varetu sutiit resursus. JEega jums no 10 legionariem, kad atnaks dzeks ar 20 clubswingeriem un apsitiis juus. Man piem ir labaak cranny lvl 5 un neviena chuubija, vins atnaka vins aiziet ar 0. Kameer paradisies smagaa tehnika paies laiks, tapeec juus zaudetajos nepaliksiet.

Un es gribu atgadinat, kad speletaji, kuri buus innactive or vnk nebuus aktiivi paris dienas tiks mesti araa !!!

(atkaape uz augstaak mineto) Protams, ja tu dodies celojuma, vai tu brauc uz laukiem, pasaki to forumaa lai visi zin! Uztici kadam savu account kameer esi prom un viss buus kartiba :)

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Benciks ir labs diplomāts, to apstrīdēt nevar :thumbsup:

Man ienāca prātā tāda ļoti diža doma , kurai man liekas vienalg nav nākotne! Doma bija tāda , ka vienkārši šie divi mazie topiki ir pārāk piesārņoti un daudzas lietas ir ļoti grūti atrast, so varētu Travians gignā pacelties jaunā līmenī, t.i tāds traviana lielais topiks ! Tā būtu vieglāk visiem saprasties un mēs varētu labāk uzzināt viens par otru! Nezinu vai tas ir iespējams , bet nu... karoč šis ir jautājums Odiņam , jo viņš te ir vienīgais no big papām , kurš spēlē Travianu ;)

Protams arī aliancē ir savs forums , bet viņu gandrīz neizmanto , bet te vienmēr varam redzēt jaunumus un novērtēt situāciju! ;)

Link to comment
Share on other sites

Varu pateikt ka strauji virzos uz priekshu, pashalaik ar resursiem suudiigaak, bet liidz riitdienas 12:00 buushu atkal zirgaa, peec apm 10-20min vareeshu taisiit upgrade 2lvl mainhousam, par armiju domaashu veelaak, jo riitdienas laikaa ir ideja upgradeot cranny uz 3lvli, taalaak jau virziit gandriiz visus resursus uz marketu, lai varu suutiit resursus vinchijam :thumbsup: Domaajams 2dienu laikaa buushu zirgaa!

Ja kaadu interesee mans pashreizeejaas staavoklis...

EDITED: Uz plikaa postu varu atbildeet, ja nu gadijumaa gign neveelas mums pieshkjirt topiku, tad varu piedaavaat uzbliest forumu, ir domeins utt. serveris ir offline ja nu kaut kas nodeg vai easy & com4tel pazuud internets...

post-210-1194554787_thumb.jpg

Edited by Teddy
Link to comment
Share on other sites

tātad tas pipsiks, kurš man uzbruka ir izvēlējies karu un karu viņš dabūs!

viņš tiek ierakstīts melnajā sarakstā - visi kuriem nav slinkums traucējiet viņam dzīvot!

http://s6.travian.com/karte.php?d=320013&c=ac

nospēra man atkal resursus, un kapēc? tapēc ka man crop bija 0 un viss pārējais daudz. nebija nekādu iespēju iztērēt citus resursus.

tapēc lūdzu visi kuri sūta resursus sūtat daudz maz proporcionāli, nevis 100 lumber un pārējo pa nullēm.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...