bullet Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 lai tiktu gigniešu aliancē vajag 200 populāciju??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Alliance ir pilna. Es tagad sāku domāt, vai vispār mums ir jēga vākt alliancē tikai vājus latviešus, ar kuriem mēs gandrīz vispār nekontaktējamies. Es paskaitīju, un man sanāca, ka 50% no mūsu alliances ir no gign, bet pārējie ir kaut kādi nepazīstami. Un tie parasti ir zem 400 pop sliekšņa. Varbūt patiešām sākam vākt aktīvus spēlētājus, ar normālu population, nevis tikai principa pēc vākt latviešu, kaut arī viņi ir gandrīz neaktīvi un nekontaktējās ar pārējiem. Es nesaku, ka būs viegli atrast tos spēlētājus ar 400+ pop, bet jāsāk kaut kas darīt lietas labā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 man tuulit buus 400 + Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 mans 2 settlers dodas pie Bencika Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 (edited) ja jūs domājat vākt 400 + aiztaupat man vietiņu es sāku spēlēt tikai pirms dažām dienām so man population ir tikai 100 P.S gign ienaidnieki ir no šādas aliances FFH.r* ??? Edited January 18, 2008 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Stulbi , kad Cyklopa acc ir atdots kādam no FFH Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Vins nevienam nav adods , iistais cyclopa owners izdoma atsaakt spelet , tapec mums nav nekadas darisanas ap vinu un teikt ka vins adeva kadam no ffh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 tad kāpēc viņa acc ir FFH aliancē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Nu skaties - mezazvera kaimins speles sakuma adeva savu accountu "cyclopu" mezazveram , jo vins vairs negribeja spelet un tagad atgriezas iistais cyclopa owners un caur e-pastu nomainija paroli un mezazvers vairs netika ieksa un vairs nevareja paroli izmantot , tapec mes nevaram neko padariit ar cyclopu , jo vins pieder kadam krievam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 (edited) Ak dievs 4 stundas setu cels uz 14 levelu nojugšos Var kada veida gign alliance tikt man popularitate ir 218 Edited January 18, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Var kada veida gign alliance tikt man popularitate ir 218 Tad kad tev ne tikai pop buus normaals, bet tu buusi aktiivs arii mIRC un buus normaala armija... chat.118.lv #travian.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 18, 2008 Author Report Share Posted January 18, 2008 Var kada veida gign alliance tikt man popularitate ir 218 tad kad tu atšķirsi populāciju no popularitātes Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 apdeitojam armiju armijas topikā, tā lai spiegi no FFH būtu kursā, ko viņa ienaidnieki (proti, mēs) daram! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 kads tolks jums ir veidot topiku par armijaam - kaa juus to izmantosiet? pameklejiet neta truppentool (ceru ka preizi nosaukumu uzrakstīju) - ar to var vismaz kaut kādas koordinācijas pasākumus viekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Tik darits bos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Redzejaat cik Reinis bounty atdeviss... LAi butu preciizi, te buus cipari 10077 10077 9445 7358 Es domaju peec shada gadijuma nopietni jaapsver vai mums vajag tadas fermas aliansee Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 (edited) redzejaat cik Reinis bounty atdeviss... LAi butu preciizi, te buus cipari 10077 10077 9445 7358 omg būtu labāk aatdevis kādam mans draugs arī ir padarīts par fermu. Viņš ražo vairāk nekā var izlietot un sūta man visulaiku. Edited January 19, 2008 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 un noraus banu + tu tai skaitaa, jo dienaa atljauts izsuutiit tikai stundas razhojumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 nez man viņš kādas 2 reizes 24h atsūta par 1000 resiem no katra veida Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Es piemeram shodien uzbruuku 2 alucarda ciemiem, jo vinjam aktivitate pedeja laika maza. Un nejuutos vainigs, jo zinu, kad vinjam ir resursi. Ja kads atrodas tuvu vinja galvenajam ciemam ieskau dariit to pashu, jo tur cranny nav un resursi tagad varetu buut sakrajushies jau kaut kur 30 k. Ta ka pirmais, kas ies pie vinja ciemos noraus sev taaduu bounty... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikis. Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Es piemeram shodien uzbruuku 2 alucarda ciemiem, jo vinjam aktivitate pedeja laika maza. Un nejuutos vainigs, jo zinu, kad vinjam ir resursi. Ja kads atrodas tuvu vinja galvenajam ciemam ieskau dariit to pashu, jo tur cranny nav un resursi tagad varetu buut sakrajushies jau kaut kur 30 k. Ta ka pirmais, kas ies pie vinja ciemos noraus sev taaduu bounty... Alucards šodien apgredzenojas!!! Nu tik būs, nu tik būs!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Tūlīt taisīšu savu 3 settleru XD2 Un iekārtošos 16|29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Aizgaju no vienas alliances, tagad visadi pidiņi uzbrukt, kads var pie manis paris karavirus atsutit??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 fak, vakar-shodien normulj nodevu, ieeju travianaa un skatos- visi resursi ir liidz max pilni Njekas, jaamet rezidennce augshaa un jaagatavo 3 ciems. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Mums pa forumu pakliida zinjas, ka FFH baigi regrupeejoties un gatavojoties kauties. Lai sagatavojot defu, ja 21x21 area ir FFH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now