Jump to content
GIGN Forum

Travian!


vincister
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

kad ieeju marketplace kad gribu kko nopirkt no piedavatajiem un iemainit pret manu mantu ! man rada too few merchants! ko tas nozime?

Varbut tapec ka aiznemti vini ! nu ja es vienlaicigi upgreidoju piemeram warehouse es nevaru neko pikrt no marketplace piedavajumiem? vai kas cits ? varbut kko vajag upgarade?

Link to comment
Share on other sites

eh, ja tagad būtu sācis no jauna spēlēt, būtu visu darījis DAUDZ savādāk :) vēlāk būs jāsaņemās un visiem kopīgi jāuztaisa kaut kāda pamācība iesācējiem, kā labāk sākumā rīkoties. kā arī jāgaida, kad nākamais serveris restartēsies (tas laikam notiek tā tīri pareti, ne?).

kā arī tagad sāku nopietni apsvert multi-accountingu, domāju, uztaisīšu vēl vienu accountu, gaulus, un iešu vienkārši caur proxy iekšā, gan jau ka nepieķers. ja pieķers, nu tad gan jau ka ar nekas ļooti slikts nebūs. savādāk vislaik ir grūti spēlēt, nevaru attīstīt resursus, jo vislaik jāattīsta cranny, jo pa dienu regulāri kādas 10 reizes man uzbrūk. vispār vēl es sapratu, ka nav brīnums, ka mums vislaik uzbrūk. jo mēs lielākā daļa atrodamies tuvu centram un tuvu centram ir tikai tie nariki, kuri to spēli jau sen spēlē. no tā izriet, ka viņi zina, kā pareiiz jāattīstās, viņiem ir pieredzējušas alliances etc, toties, ja mēs būtu pieregojušies vēlāk mēs būtu kādā vietā, kur ir vairāki iesācēji, kuri vēl nemāk īsti labi attīstites etc un mēs valdītu vienkārši.

bet, starp citu, tas travian+ ir tīri okej, man vislabāk patīk, kad rāda pēc cik minūtēm tev būs iespējams būvēt to un to, tā tu vari sev uzlikt kaut vai mobilajā atgādinājumu, ka ir kaut kas gatavs, caur gprs ieiet iekšā (caur mini operu travian lapa bez bildēm ir 1kb liela, tā ka sanāk lēti) un uzbūvēt un tā vislaiku. vismaz vienmēr resursi ir iztērēti un miers un bērziņš.

Link to comment
Share on other sites

Ir ir tada kad daudz ko savadaak varetu darit, bet ko nu tagad jacinaas taa kaa ir :)

R&r un ja mees buutu talak visi iespejams buutu veel grutaak, un neiet jau nemaz tik slikti paskaties cik mums aliasnes ir draugos un nap's, citiem vispaar naave uzreiz ir :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...