MelnaisRuncisRenars Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 Feličita Un tavas acis man kaut ko sacīs Un tava mēle kā desas šķēle Ak, tie man kā mūža smogi Ka tavi zobi kā zāģa robi Es murrāju tik murrīgi, ka murrīgāk vairs nevar Ak Feličita, kad tevi ieraugu manas sirds stīgas Manas dvēseles nostūrus pie mana ānusa kar Bet tu tik murrā un manās acīs skaties... Mana mīla netur šo sprostu Tavas netīrās zeķes, ko diendienā ostu Tas nāk tik negaidīti, ak Feličita Kad manā dzīve valda jau cita Tu domā, ka es tevi mīlu un gribu pist Bet es tikai gribu tavu ānusu sist Par tām mīlas mokām, ko vajag man ciest, Kad tavas siekalas pār manām vēlos liet Bet tev jau nekas tu esi tik perfekta Manas asinis pār ciešanām tu lej Bet tev jau nekas, tu esi vienkārši perfekta Kad ar pirkstiem pa svešiem ānusiem ej AK mokas, ak sāpes, ak mana liesma Tu manu liesmu pakar uz iesma Un tad to atklāti dedzini Ak Feličita, vēlos kaut es būtu pediņš Tad es apzinos, ka tevis vairs nav Un manas acis pēc tavām tik saldi ņaud Mur, es saku, tu ? nedzirdi Tu aizkapa saulē tik papirdi Es ņaudu un gribu ostīt tavas acis Gaidīt, kad tavas acis man kaut ko sacīs Es tevi mīlu kā ceptu pīli Ja varētu tad brauktu uz Nīlu... Ak tu mana mīla, ak tu manas dzīves slazds Tu manas sasietās dvēseles sapnis neparasts Cik reizes gar tavām krūtīm nav slīdējusi mana sperma Tagad atmiņas grauž manu epidermu Mans penis tavās rokās bija kā mājās Šis sapnis , kas ir tik brīnišķīgs Ak, Feličita, tavas kājas, Es gaidīšu pat tad, ja ap manu peni sāks snigt Mana dzīve = nebrīve, kopš aizgāji tu Manās rokās un dvēselē tukšums un iznīcība Domāju , ka aizgāji projām pavisam, bet tu Aizgāji nopirkt pienu uz piena veikalu No veikala nāci tu ar savu appirsto tašu Un pūti uz apkārtējiem savu spermaino dvašu Ak, Feličita, domāju ka izgaisi tu Un drātēju veco labo Sašu = kaimiņu Un tad manā istabā ienāci tu, ak, Saša, jā Tevi es apkrāptu un pārsteigtu ieraudzīju ?Es visu varu paskaidrot, tas viss nav tā? Bet tu iespraudi sveci manā pakaļā Kur tevi atrast, kur tevi rakt Kur tavas spermainās lūpas vairs zagt Kur tavu garšīgo klitoru rast Pasaulē, kur ik dienas kāds mirst Atmiņas, atmiņas, tās mani glābj Kaut sirds mani mocīt nepārstāj Atkal tava seja manā sejā stāj Un tīri nejauši mana roka manu peni klāj Es esmu tik bēdīgs, bet reizē tik priecīga Pasaule tik liela, es esmu tik niecīgs(a) Es atceros kā tavi pirdieni vēlējās mani kairināt Spermu no mana jau zaļā peņa šļākt Ardievu manu rozīnīt, mana dzīve, mana brīve Ardievu mana diagnoze = seksuālā apmātība Ak Feličita kādēļ tev vajadzēja mani izbarot baložiem Ja debesīs dziedāja pīles Ir arī 3. un 4. daļa, nu jā, sūds jau ir:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 irsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 laaabs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 buushu ljoti origjinaals un teikshu labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 es gan esmu origjinaala - nemaz neizlasiiju, slinkums mosh veelaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 izlasi vienu pantinju- gribeesi izlasiit paareejo Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 lol man bija otraadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 dzejolis bija kaa mans uriins, dahzreiz skaidrs un dzidrs, bet citaas vietaas dzeltans un duljkjains bet paaris pantinjiem nebija ne vainas Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 es pirmos divus izlasiiju a labi mosh riit izlasiishu taalaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 diezgan murgains bezsakars Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 njaa tik labu neko neesu lasijis P Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 uy, tu moralpain neesi paarlasijies? bet dzejolim - visu cienju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MelnaisRuncisRenars Posted July 21, 2004 Author Report Share Posted July 21, 2004 Oho, pilnīgi normālas atsuksmes, ir jau dzejolim arī vēlviena garāka daļa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 hm a iisti nevar saprast kursh dzimums to raxta, tad grib par pedinju kljuut, peectam atkal bija raxtiic siev. dz. un tad abaas ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 var jau buut ka cilveekam ir apsleeptais talants kursh veel nav atklaats Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 ?Es visu varu paskaidrot, tas viss nav tā? Bet tu iespraudi sveci manā pakaļā Shitais ir LABAAKAIS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MelnaisRuncisRenars Posted July 21, 2004 Author Report Share Posted July 21, 2004 Nu tas, ka var rakstīt vairākās dzimtēs jau nenozīmē to, ka man ir vairākas dzimtes!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Drusku palasīju un tas dzejolis apriebās, jo tur naw nekāda sakara, un tapēc līdz galam nelasīju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 . nesaprotu, kaa kautko taadu var uzskatiit par smiekliigu. pie tam "dzejolis" ir parak rupjsh (mums te tomeer arii pavisam mazi beerni apgrozaas)... galvenaa doma - Link to comment Share on other sites More sharing options...
frzn Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 mjaa, garaam....vienas vieniigas rupjiibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 . nesaprotu, kaa kautko taadu var uzskatiit par smiekliigu. pie tam "dzejolis" ir parak rupjsh (mums te tomeer arii pavisam mazi beerni apgrozaas)... galvenaa doma - wow tad tomeer. Man jau likaas ka te visiem *klepo* sagaajis viss galiigaa *klepo* Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 mhm *druumi paloka galvu un noskataas*... imho galiigi sux, jo stils galiigi nav un atskanjas ne tik (esmu esteets - augstu veerteeju poeeziju un citus gariigaas intelekta iipashiibas). par smiekliigumu vispaar nerunaasim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now