Jump to content
GIGN Forum

Prison Break


Traffic
 Share

Recommended Posts

  • Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja nu ir lieta, kas mani kaitina, tad tas ir Panamas cietums a la FOX style. bezmaz vai visi runā angliski un pa visu cietumu tikai 5 kārtīgi pimpji (salīdzinot ar štatiem, kur tādi bija lielākā daļa no cietuma, cietuma uzraugu Beleku ieskaitot). lai gan tas cietums skaitās galīgi neglābjamiem sabiedrības subjektiem.

manuprāt brāļiem Il... tfu Skofīldam un Linkolnam drīz savajadzēsies prosti... tfu mūķenes pakalpojumus, par cik viņa ir vienīgā kura brīvi tiek iekšā/arā no cietuma.

Nez kā viņi to izdarīs - pagaidīs, kamēr glāzīti noliks viņiem blakus un paši sargi, kad saule ģīmi spīdēs, pagriezīsies uz otru pusi?

Link to comment
Share on other sites

Milzīgs spoileris priekš tiem, kas iespējams vēlas sabojāt nākamās sērijas skatīšanās prieku.(iespējams tāpēc, ka kā jau neviens spoileris, arī šis nav apstiprināts...) Ja šis spoileris izrādās patiesība, tad es saprotu ko fox bija domājis ar lielāku vardarbību... Fox jau manliekas, kad gāja pirmā sezonam, apstiprināja to, ka būs 3 sezonas. Kautkgan tādu spoileri varētu uztaisīt vienkārši noskatoties e06 promo. Tad jau redzēsim :D

links: http://www.prisonbreakmanhunt.com/news/568/

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

ja PB buutu bijusi tikai 1 sezona, es pieljauju, ka to sauktu par labaako drama seriaalu ever. tagad, 3. sezonaa tas pamazaam jau velk uz kljuushanu par taadu pashu suudu, kaads ir heroes (kuram arii bija potenciaals, lai gan ne tik liels). pat mana sieva izveelas stargate atlantis (labu laiku vinjai nepatika) to iepriekshmineeto divu vietaa.

gribat labu drama seriaalu? skatieties Dexter, tagad tikai 2 sezona iet un buus labi ja 3. veel labs ir Battlestar Galactica (r3spЂkt nak3D par skatishanos), bet tas ir sci-fi = dazhiem stereotipu deelj nepatiks un taa kompleksaakos sizhetus po zhiznj 15gadniekiem nesaprast..

bet nekas, man patiik noveerot, kaa juus dziivojat liidzi forshajiem varonjiem un negatiivajiem teeliem gribat sadot. tas ir slaveejami, taadas juutu izpausmes no taadiem macho :) hi hi.

p.s. negribat dzirdeet manas domas par lost? :)

Link to comment
Share on other sites

PB man liktos krutākais seriāls ever ja būtu pirmās 2 sezonas. tagad tur notiek kaut kāds černis lai gan pēdējā sērija bija kaut cik skatāma.

heroes man ar katru sēriju patīk aizvien vairāk. Pēdējā bija tik nenormāli superforša sērija. Un es jūtu kā tūlīt viss kļūs vēl daudzkārtīgāk nenormāli superforši :D vienīgais Hiro ar laiku sāk apnikt tai Japānā - viņš varēja darīt kaut ko citu.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

EDIT: AK JĀ, SPOILER ALERT!!!

Nu, nu! jaunā sērija klāt. Sērija bija kaut cik ok, bet nu tas gadījums, kur tā melnmatainā maita atvāca to cietuma ģenerāli un apsargu bija nereāli. Tak tur divu cilvēku vietā bija jāsūta vesela specvienība, jo ko gan varēja zināt, varbūt viņa tos keksus būtu aizvedusi uz bandas mītni, kur viņus visus vienkārši apšautu...

Vienu lietu es vēl nevaru atcerēties, kur palika soma ar lielo piķi?

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

Shii filma ir ljoti gruuti paredzema, bet es domaaju, ka visiem buus kranti iznjemot abus braaljus un jauno Linkonu!

Man liekas gandrīz tāpat, bet vel varētu izdzīvot suhre/sukre un teddijs a.k.a. saimnieks , jo viņš ir tāds, kā teikt "hitrais" un vienmēr pamanās izšmaukt.

Nu, kā jau te viens minēja - šinī filmā var sagaidīt vis kautko, tapēc arī viņa ir tikt interesanta.

P.S. SHARp^ Topic Descriptionā ir brīdināts par spoileriem.

P.P.S. Traffic tas ķīnietis no valsts valdības tak iespēra maisu ūdenī pirms skoufildu noķēra un iebāza panamas cietumā.

P.P.P.S. Hl 2 nedēļas vel ir sūds salīdzinājumā ar 2 mēnešiem :)

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

Tā atlaušos pateikt savas domas :khehehe:

1.sezona noskatijos visu bija ok saakuma bija tikai tie cetri kas gribeja beegt bet sezonas laika pievienojas veel dazi ( tas tusnis kas nokrita no virves XD ) Nu vot beigu beigas bija laimam 7 dzeki

Izlauzas no Fox rivera un vso.

2.sezona BOORINGSS nk neka iipasa besii Skofilds pasaka davaij beegam uz to pusi un vso joptvai veselu sezonu beeg! vai tas ir loogisiki? XD

3.sezona noskatijos jau 8 serijas nu jo jaunaka serija jo kluust aizraujosaka :lol: Domaju ka protams izbegs pakers to nigeru galveno tad vel zvejnieku un beliku (manas domas) nu saakuma bija teikts ka buus 12 sezonas PB bet nu tie ir meli jo buus kaut 6.sezoni tad jau nebuus nekas skatams jo jau atkartojas atkal cietuma vins ir :slap:

domaju ka buus wel 4.seozna un tad vso kaput visiem

+ visas sezonas esu redzeejis krievu valoda

P.S ja kads zin kur war nokacat 9to seeriju RUS liekat linku :)

Link to comment
Share on other sites

Atļaušos arī es te ierakstīt, to ko esmu uzzinājis 3. sezona beigsies 18. februārī... 13 sērijas būs trešajā sezona :/ kā arī nav vēl zināms vai viņi sāks filmēt 4 sezonu.

Sakarā ar pašu seriālu... man patīk kā tur viss notiekās, protams, ir momenti kuri sanāk smieklīgi kā te daži jau izteicās, bet enivei ja būs 10, 11, 12... sezona tik un taa skatīšos!

Link to comment
Share on other sites

hmm vinjiem nav izejas serials kluust ka parejie atkartojas ar saakumu un tadel vieniga izeja vinjiem ja vinji tagad 3.sezonu beigas uztaisitu tada zbis :o ka neviens ta nebija domajis un lai nakosas serijas (4.sezona) iznak pec 3menesiem lai cilvekiem tocna gribetos zinat kas tur notiks un lai gaida tad atkal buus populari bet nu nekas jau newar notikt atkal izlausties no cietuma :DD booring

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...