Traffic Posted October 25, 2007 Author Report Share Posted October 25, 2007 Aiii kad Beliks nonāca cietumā es jau domāju, ka viņu avokado dupsī paņems, bet laikam nekā Ak jā viņam tak daiktu sagrieza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 odinj laikam tomer pagaidam ticamakais tavs variants Beliks ir nishaks, vinju izdraaziis agri vai veelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 ja nu ir lieta, kas mani kaitina, tad tas ir Panamas cietums a la FOX style. bezmaz vai visi runā angliski un pa visu cietumu tikai 5 kārtīgi pimpji (salīdzinot ar štatiem, kur tādi bija lielākā daļa no cietuma, cietuma uzraugu Beleku ieskaitot). lai gan tas cietums skaitās galīgi neglābjamiem sabiedrības subjektiem. manuprāt brāļiem Il... tfu Skofīldam un Linkolnam drīz savajadzēsies prosti... tfu mūķenes pakalpojumus, par cik viņa ir vienīgā kura brīvi tiek iekšā/arā no cietuma. Nez kā viņi to izdarīs - pagaidīs, kamēr glāzīti noliks viņiem blakus un paši sargi, kad saule ģīmi spīdēs, pagriezīsies uz otru pusi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 vai man pašam sevi būs jācitē? jautājums par to kā zāļot - vēl tak sezona nav pusē, tur var veselu sēriju no vienas glāzītes izspiest Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Tad kad bija taa parbaude vajadzeja nosleepties un apsargus athujaariit un apgerbties par apsargiem un mieriigi iziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 (edited) Milzīgs spoileris priekš tiem, kas iespējams vēlas sabojāt nākamās sērijas skatīšanās prieku.(iespējams tāpēc, ka kā jau neviens spoileris, arī šis nav apstiprināts...) Ja šis spoileris izrādās patiesība, tad es saprotu ko fox bija domājis ar lielāku vardarbību... Fox jau manliekas, kad gāja pirmā sezonam, apstiprināja to, ka būs 3 sezonas. Kautkgan tādu spoileri varētu uztaisīt vienkārši noskatoties e06 promo. Tad jau redzēsim links: http://www.prisonbreakmanhunt.com/news/568/ Edited October 25, 2007 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 ja PB buutu bijusi tikai 1 sezona, es pieljauju, ka to sauktu par labaako drama seriaalu ever. tagad, 3. sezonaa tas pamazaam jau velk uz kljuushanu par taadu pashu suudu, kaads ir heroes (kuram arii bija potenciaals, lai gan ne tik liels). pat mana sieva izveelas stargate atlantis (labu laiku vinjai nepatika) to iepriekshmineeto divu vietaa. gribat labu drama seriaalu? skatieties Dexter, tagad tikai 2 sezona iet un buus labi ja 3. veel labs ir Battlestar Galactica (r3spЂkt nak3D par skatishanos), bet tas ir sci-fi = dazhiem stereotipu deelj nepatiks un taa kompleksaakos sizhetus po zhiznj 15gadniekiem nesaprast.. bet nekas, man patiik noveerot, kaa juus dziivojat liidzi forshajiem varonjiem un negatiivajiem teeliem gribat sadot. tas ir slaveejami, taadas juutu izpausmes no taadiem macho hi hi. p.s. negribat dzirdeet manas domas par lost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 PB man liktos krutākais seriāls ever ja būtu pirmās 2 sezonas. tagad tur notiek kaut kāds černis lai gan pēdējā sērija bija kaut cik skatāma. heroes man ar katru sēriju patīk aizvien vairāk. Pēdējā bija tik nenormāli superforša sērija. Un es jūtu kā tūlīt viss kļūs vēl daudzkārtīgāk nenormāli superforši vienīgais Hiro ar laiku sāk apnikt tai Japānā - viņš varēja darīt kaut ko citu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 2dalju esmu redzeejis VISU,bet nu jabeidzas tak visam ir labi Un kaadreiz jau atraak vai veelaak tapat beigsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 6, 2007 Author Report Share Posted November 6, 2007 6. sērija vnk super, tagad skatīšos 7. sēriju. Man tāds čujs, ka maiklam ir kkāds plāns sakarā ar to faitu pret zvejnieku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 vairāk neatbildētu jautājumu ir Lostam, bet nu spriedzīte 7ajā bija. tā ka man abi seriāli patīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 mda, man jau likās, ka tā arī tas viss beigsies. Bet skatīties bija intresanti. Btw iesaku seriālu weeds, rigtīgi labais var normāli parēkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 15, 2008 Author Report Share Posted January 15, 2008 (edited) EDIT: AK JĀ, SPOILER ALERT!!! Nu, nu! jaunā sērija klāt. Sērija bija kaut cik ok, bet nu tas gadījums, kur tā melnmatainā maita atvāca to cietuma ģenerāli un apsargu bija nereāli. Tak tur divu cilvēku vietā bija jāsūta vesela specvienība, jo ko gan varēja zināt, varbūt viņa tos keksus būtu aizvedusi uz bandas mītni, kur viņus visus vienkārši apšautu... Vienu lietu es vēl nevaru atcerēties, kur palika soma ar lielo piķi? Edited January 15, 2008 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Ak dievs , labi ka paspeju neizlasit traffica postu , redzeju tikai kautko par melnmataino un talak , negribu lai butu spoilers Eju skatiities , thx ka pateici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 (edited) Shii filma ir ljoti gruuti paredzema, bet es domaaju, ka visiem buus kranti iznjemot abus braaljus un jauno Linkonu! Man liekas gandrīz tāpat, bet vel varētu izdzīvot suhre/sukre un teddijs a.k.a. saimnieks , jo viņš ir tāds, kā teikt "hitrais" un vienmēr pamanās izšmaukt. Nu, kā jau te viens minēja - šinī filmā var sagaidīt vis kautko, tapēc arī viņa ir tikt interesanta. P.S. SHARp^ Topic Descriptionā ir brīdināts par spoileriem. P.P.S. Traffic tas ķīnietis no valsts valdības tak iespēra maisu ūdenī pirms skoufildu noķēra un iebāza panamas cietumā. P.P.P.S. Hl 2 nedēļas vel ir sūds salīdzinājumā ar 2 mēnešiem Edited January 15, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 nu lol, gaļima sērija. tad kad viņi drusku samelojās par bēgšanas laiku, tad vien sīko gribēja nogalināt, a tagad kad viņi šitā izdarīja un nekā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 tas ar to veceni bij nereaali leeti, tur 4ista bija jasuta tonna ar musariem, bet tas ka ta vecene piizdaa tur nazi ir respektabli Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Jsu runajat par vakardienas seriju kuru radija pa tv3 shtolji? :D Soma nosliika ezeraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 nē tak, šodien iznāca 9tā PB sērija. (s3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=MaZaHaKa=- Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Tā atlaušos pateikt savas domas 1.sezona noskatijos visu bija ok saakuma bija tikai tie cetri kas gribeja beegt bet sezonas laika pievienojas veel dazi ( tas tusnis kas nokrita no virves XD ) Nu vot beigu beigas bija laimam 7 dzeki Izlauzas no Fox rivera un vso. 2.sezona BOORINGSS nk neka iipasa besii Skofilds pasaka davaij beegam uz to pusi un vso joptvai veselu sezonu beeg! vai tas ir loogisiki? XD 3.sezona noskatijos jau 8 serijas nu jo jaunaka serija jo kluust aizraujosaka Domaju ka protams izbegs pakers to nigeru galveno tad vel zvejnieku un beliku (manas domas) nu saakuma bija teikts ka buus 12 sezonas PB bet nu tie ir meli jo buus kaut 6.sezoni tad jau nebuus nekas skatams jo jau atkartojas atkal cietuma vins ir domaju ka buus wel 4.seozna un tad vso kaput visiem + visas sezonas esu redzeejis krievu valoda P.S ja kads zin kur war nokacat 9to seeriju RUS liekat linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Atļaušos arī es te ierakstīt, to ko esmu uzzinājis 3. sezona beigsies 18. februārī... 13 sērijas būs trešajā sezona :/ kā arī nav vēl zināms vai viņi sāks filmēt 4 sezonu. Sakarā ar pašu seriālu... man patīk kā tur viss notiekās, protams, ir momenti kuri sanāk smieklīgi kā te daži jau izteicās, bet enivei ja būs 10, 11, 12... sezona tik un taa skatīšos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=MaZaHaKa=- Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 wtf? 3.sezona tikai 13.serijas psc vnk ko vinji newar 22.seerijas ka citos sezonos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 tu izturetu tik daudz serijas vel un ja butu 22 doma tur varetu but kaut kas interesants? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=MaZaHaKa=- Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 hmm vinjiem nav izejas serials kluust ka parejie atkartojas ar saakumu un tadel vieniga izeja vinjiem ja vinji tagad 3.sezonu beigas uztaisitu tada zbis ka neviens ta nebija domajis un lai nakosas serijas (4.sezona) iznak pec 3menesiem lai cilvekiem tocna gribetos zinat kas tur notiks un lai gaida tad atkal buus populari bet nu nekas jau newar notikt atkal izlausties no cietuma booring Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 njā, pb jau laiciņu neesmu skatījies, bet gadījums ar nejēdzīgajiem turpinājumiem man lika atcerēties par šo bildi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now