worm Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 nevareju atrast veco topiku kas saistits ar mailiem (ipashi daudz nemekleju ) kartejo reizi brinumi maila kastee, parejie var turpinat sho topiku, ja nu kads kauko lidzigu sanjemis ir mails #1: From: [email protected] To: [email protected] Subject: Cs registracija Haiz es veeletos zinat cik ilgi jagaida kameer apstiprina manu nick jo nav norm ka visu laiku met araa. starp citu spelesu no majam un garanteju ka Nespelesu ar 4itiem ja radiisies kadas saubas busu gatavs nodemonstret savu klasi,jo mani parasti deel speles stila bano. paldies jau ieprieks mails #2: From: "sergey @" <[email protected]> To: "[email protected]" <[email protected]> Plzzz registrate Sir^ plzzzz es gaidu 1 nedelju=[[[ turpinajums sekos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 Nespelesu ar 4itiem ja radiisies kadas saubas busu gatavs nodemonstret savu klasi,jo mani parasti deel speles stila bano. Kjipa trakais PRO!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falck Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 2Glacier ko piesienies? kada tev starpiiba? skauzh ka cilveks skaidri un gaisi uzraksta ka var pieradit savu skilu? ko dirs? dziive gruuta? man arii... gl hf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 2Glacier ko piesienies? kada tev starpiiba? skauzh ka cilveks skaidri un gaisi uzraksta ka var pieradit savu skilu? ko dirs? dziive gruuta? man arii... gl hf 2 Falck! ( ) negribu iipashi spamot, tapeec neko "rupju"neteikshu..... Kapeec tu taa uzreiz saaki aiztaveet to, kurs rakstiija veestuli wormam!!?? Man taada aizdoma, ka tas esi tu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 Falck'a posts ir ietureets klasiskaa "Bad Boy" stilaa (iisi, paarliecinoshi teikumi, katra doma jaunaa rindinjaa, utt) - tiiri vai prieks skatiities. Taa tureet ! p.s. Glacier, tev labaak tagad uzmanities! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 vinjsh nevis katru domu jaunaa rindinjaa, bet gan katru teikumu jaunaa rindaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 Gaidam turpinaajumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
drufulis Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 Man liekās ka h2o ir Čīters, viņam visu laiku tēmeklis perfekti velk uz cita pauri, un caur sienām pamanās normāli nobliezt un statiņš normāls 20:1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 h2o neesmu redzeejis taadu lietu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 Man liekās ka h2o ir Čīters, viņam visu laiku tēmeklis perfekti velk uz cita pauri, un caur sienām pamanās normāli nobliezt un statiņš normāls 20:1. malok temas nesajauci ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falck Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 (edited) 2 Falck! ( ) negribu iipashi spamot, tapeec neko "rupju"neteikshu..... Kapeec tu taa uzreiz saaki aiztaveet to, kurs rakstiija veestuli wormam!!?? Man taada aizdoma, ka tas esi tu!! sorry, bet man taada aizdoma ka tu esi vai nu parspelejies CS vai hvz kadas pc speeles, vai arii stulbs p.s. again sorry for offtopic p.p.s paldies par komplimentu glacier bet tu maz esi redzejis kaa es speeleeju? shabos... gl hf Edited July 16, 2004 by Falck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 sorry, bet man taada aizdoma ka tu esi vai nu parspelejies CS vai hvz kadas pc speeles, vai arii stulbs p.s. again sorry for offtopic p.p.s paldies par komplimentu glacier bet tu maz esi redzejis kaa es speeleeju? shabos... gl hf Man liekas, ka tu esi stulbs, CS neesmu atspeleejies un citas speles arii nee.... p.s sorry par offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 Pirmais meils man atgaadina vienu anekdoti ,bet nu ,lai paliek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 man nebija gluzhi mails atnaacis, bet gan man bija viens shits, tb, vairaaki face.lv! i man veestules ir naakushas, i pie bildeem visaadi komentaari pielikti, kaa, piemeeram, ... neliec man CSaa BANu ... ... tu esi tas pats hainy, kas speelee ieksh CS ? ... utml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 31, 2004 Author Report Share Posted October 31, 2004 ok shodien idealu mailu sanjeemu, vienkarshi nenoturejies neiepostojot to sheit From: Ruchy Blaumanis <[email protected]> To: [email protected] Subject: Fwd: Sveiki gign admin ! =] Chau ! Te taads viens nieciigs speeleetaajs Nike | RUCHY [tas esmu es][NIKE ir mans klans un tajaa ir 4 admini] Es gribeetu lai gign public serverim nonjem CD [Cheating-Death] Esmu daudz speeleesis gign servakaa un tagad vairs nevar jo vajag CD =[[ !! P.S - LUUDZU uztaisiet veelvienu serveri bez CD un bez visaadiem patch . [tajaa serverii vareetu buut arii war3 mod ] Luudzu atsuutiet atbildi !! [aa un es zinu kas sachakareeja juusu mIRC kanaalu] [tas ir viens breks no mana pagalma,ja vajag vinju tad varu pateikt adresi] Ar cienju NIKE | RUCHY !!! vel viens, bet ne tik reeciigs From: rolands tarvids <[email protected]> To: [email protected] Subject: slengs Sveiks,Worm.Redzu,ka pashlaik atrodies online.Gribeetu izmantot faktu, ka Tu esi admin,taadeelj Tev,cik noprotu, buutu jaazin viss "par" un "ap" CS. Ja tas Tevi neapgruutinaatu, vareetu paliidzeet izskaidrot CS gameru slengu un biezhi izmantojamo fraazhu noziimi,piem.,frager, lamer,lol u.t.t.Vai arii vietu kur var atrast paskaidrojumus par sho inf. AC Lamer DUKE NAVARRO nu par nakamo varetu teikt - ............................... From: Eriks Zujevs <[email protected]> To: "[email protected]" <[email protected]> kaapeec nevar registreet klane........klans: mode mans niks Oiky.......luudzu paliidzi paldies jau ieprieksh.............. nakamais ideaals mails (ak jaa nabaga Juris sho mailu man 3x atsutija - 19, 20, 21 oktobrii) From: Juris Bobrovs <[email protected]> To: [email protected] Kapec es neesmu registrets ? Atbildiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 Pirmais bika unikaals Bet varbuut Juriiti pazzeelo, aizsuuti vinnam pukjes ar shokolaadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 reeciigs bija tas kur tev bija jaapaskaidro viss cs'a leksika....bet tas duke navarro biezhui redzeets gign'aa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 luudzu nonjemiet CD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 (edited) Vienkārši tādi reāli kexi it sevišķi pirmais un otrais!!! Edited October 31, 2004 by Iemaciet_spelet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 Es gribeetu lai gign public serverim nonjem CD [Cheating-Death] Esmu daudz speeleesis gign servakaa un tagad vairs nevar jo vajag CD =[[ !! diez agraak nevajadzeeja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 veel ir labs: LUUDZU uztaisiet veelvienu serveri bez CD un bez visaadiem patch. un ar war3 veel joprojaam nesaprotu... bez bach&cd ar war3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 dazhreiz pat liekas ,ka vinji tos spamus rakstiijushi specjali , jo shitaadu stulbumu es pat iedomaaties neesmu vareejis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 ja man ar ieshavas tada ideja, bishki pat neticas ka kads var but tik unikals, bet ja jaa nu tad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 2, 2004 Report Share Posted November 2, 2004 A kad buus serveris bez CD? Es ceru, ka driiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lethal Posted November 3, 2004 Report Share Posted November 3, 2004 mwahahaha labi panjirgt var drausmas kur taadi rodaas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now