Jump to content
GIGN Forum

drufulis

Mirstīgais
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

drufulis's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. drufulis

    Ubershits

    es briidinaaju, tomeer nospiedi laikam
  2. drufulis

    Ubershits

    Labaak sheit nespied!!!
  3. drufulis

    Suds

    Ja nu kaads veel nau lasiijis
  4. drufulis

    Suds

    Cilvēku raksturu noteikšanai lieto daudzas metodes. Šajā konspektā aplūkota rakstura noteikšana, studējot piršanas veidus. Sen zināma, bet aizmirsta gudrība māca, ka ?pirdienu nedrīkst aizturēt veselības un ilga mūža dēļ'. Un tagad pēc pirdiena veida noskaidrojiet, pie kādas rakstura grupas jūs piederat: ? Cilvēks, kuram patīk paša izlaistā pirdiena smaka ?> iedomīgs ? Cilvēks, kuram patīk citu cilvēku pirdienu smaka ?> laipns, draudzīgs ? Cilvēks, kurš domā, ka viņa pirdiens ir vispārākais ?> lepns ? Cilvēks, kurš izlaiž klusos pirdienus un pēc tam nosarkst ?> kaunīgs ? Cilvēks, kurš uzdrošinās skaļi pirst un pēc tam smieties ?> bezkaunīgs ? Cilvēks, kurš pirž regulāri, bet ir arī norūpējies par piesārņošanu ?> zinātnisks ? Cilvēks, kurš grib nopirsties, bet pietaisa bikses ?> nelaimīgs ? Cilvēks, kurš pārtrauc pirdienu pusceļā ?> nervozs ? Cilvēks, kurš atzīstas, ka nopirdies, bet paskaidro, ka tas darīts veselības dēļ ?> godīgs ? Cilvēks, kurš nopiržas un vaino savu suni ?> nelietīgs ? Cilvēks, kurš stundām aiztur pirdienu ?> muļķīgs ? Cilvēks, kurš pirž tikai 'uz pasūtījumu' ?> taupīgs ? Cilvēks, kurš lūdz sevi atvainot un iet nopirsties vienatnē ?> nesabiedrisks ? Cilvēks, kurš noslēpj nopiršanos ar skaļu noklepošanos ?> stratēģisks, kalkulētājs ? Cilvēks, kurš nopiržas gultā un tad pārvelk segu arī sava blakusgulētāja galvai ?> sadistisks ? Cilvēks, kurš pēc pirdiena smakas var pateikt, kas ēsts pēdējā ēdienreizē ?> intelektuāls ? Cilvēks, kas nopiržas pie mazākās ķermeņa kustības ?> atlētisks ? Cilvēks kurš vēlētos kārtīgi nopirsties, bet nevar to izdarīt ?> nožēlojams ? Cilvēks, kurš nopiržas un tad sāk raudāt ?> jūtīgs
  5. drufulis

    Suds

    Kādi mēdz būt sūdi ? Iedomīgais sūds ? sūds, kuru spiežot ārā, tu sasprindzinies tik stipri, it kā tevi būtu ķērusi trieka. ? Aisberga sūds ? sūds, kurš ir tik garš, ka tā gals rēgojas ārā no ūdens klozetā. ? Graudu sūds ? graudu sūds... Atpazīstams bez paskaidrojumiem. ? Baļķa sūds ? sūds, kurš ir tik liels, ka tu baidies to skalot projām, pirms ar tualetes birsti neesi sadalījis sīkākos gabalos. ? Dzērāja sūds ? sūds, kurš nāk ārā nākamajā rītā pēc ilgas uzdzīves un atstāj savas identifikācijas zīmes klozeta dibenā. ? ?Kā es gribētu? sūds ? sūds, kuru tu vēlētos dabūt ārā, bet viss, ko tu spēj, ir iekrampēties poda malā un mēģināt vēl un vēl. ? Sāpīgais sūds ? sūds, kurš, atstājot tavu ķermeni, rada tādas sāpes, ka tu varētu apzvērēt, ka tas nenāk pa pareizo ceļu. ? Slapjo vaigu sūds ? sūds, kurš nāk ārā tik spēji, ka nošļaksta tavus apakšējos vaigus. ? Telefona sūds ? sūds, kuram izlienot līdz pusei, sāk zvanīt telefons un tev jāizšķiras, ? ļaut tam iznākt pilnībā vai mēģināt to noturēt un sasprindzinātiem muskuļiem, ar biksēm pusmastā steberēt pie aparāta. ? Pazīstamais sūds ? sūds, kuru ieraugot, tu pie sevis nodomā? ?O! Es atceros, kā es to ēdu!? ? Zaķa sūds ? sūds, kurš izliekas ļoti liels, bet, kad tu apsēdies uz poda, tev tur jāsēž pusstundu, spiežot ārā mazas apaļīgas bumbiņas, kuras krītot noplunkšķ ūdenī. ? Klizmas sūds ? sūds, kurš, iekrītot podā, iešļaksta auksto tualetes ūdeni precīzi tavā anālajā atverē. ? Spoku sūds ? sūds, kurš prasās ārā, iznāk, atstāj pēdas uz tualetes papīra, bet podā nav ieraugāms. ? Tīrais sūds ? sūds, kurš iznāk ārā, ir ieraugāms podā, bet nav atstājis nospiedumu uz tualetes papīra. ? Slapjais sūds ? sūds, pēc kura tu slauki savu pēcpusi 10 reizes, bet tik un tā paliek sajūta, ka tā ir nenoslaucīta, un tev starp dibenu un biksēm jāatstāj kāds papīrs, lai nepaliktu brūns pleķis. ? Atkārtotais sūds ? sūds, kas prasās ārā pēc tam, kad tu jau esi pakakājis, noslaucījies un uzvilcis bikses.
  6. A nick u tebja uze kak Player name v settings u samavo CS
  7. drufulis

    Hl 2

    HVZ Tjipa pie katriem vaartiem jaabuut kautkaadai ejai vai citai fignjai kaa tos vaartus atveert. Ieliec kaadus paaris screenshotus lai var redzeet kur tas ir a to kautkaa taapat nevaru pateikt.
  8. Aizej ar vinju pabazaree, vai skaties kur var izliist krastaa, un ierubiit vaartus pasham.
  9. Taka tas uudens paceelies aizej uz otru istabu un tjipa jaatiek augshaa uz malinjas pie durviim, a malinja paaraak augsta taapeec uzliec lomiku ienirsti liidz pashai lejai izsit deeljus lai kastes un citi suudi uzpeld augshaa, un peec tam pa tiem paarlec kur vajag.
  10. Shitaa vecene tiri taa neko, forshi ka tie cilveecinji speelee visaadas grimases taisa un kustina acis sakariigi.
  11. Uz geforce 6800gt, bremzu gljuku nav nekaadu, vieniigais bisku besa ka paarliekoties karteem loadingo kaadu minuuti.
  12. Dabuuju HL2 ar CSS kopaa, labaakaa grafika kaadu esu redzeejis Kruta speele. Bildee izskataas gandriiz kaa Riigaa.
  13. Tagad ka es nu varu nokachaat CS:S links nezkaapee nolikvideets Laikam kaadi labi onkulji gignam pie durviim pieklauveeja...
  14. drufulis

    Trakais Paalis

    viens pazistams atrubiijies
  15. drufulis

    Njaaa

    McAfee Labaakais! Nortons peedeejaais fufels. Kaavos ar viirusuem ar diviem viirusiem diviem trojaanjiem un 3 adwariem, viss vienaa kompii, tikai taapee ka bij nortons 2002 gada versija. Tas viirus kautko sadrachiijis kautkaadaa sisteemfailaa un internets rubaas nost vislaik, un paarstarteejaas pac no sevis ik pa paaris minuuteem.
×
×
  • Create New...