samuray Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 es gribētu kādam zināmam čuvakam atdot savu s4 accountu, jo pats vairs tur negribu spēlēt! spēlēšu tikai s6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Es ari gribu adod savu otru accountu ieksa s4 "KiKi". Ja kads grib , tad drosi piesakas. 372 populacija ar labu armiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Kas tas tāds par treasury? Es savā 2. ciemā to tagad varu celt, bet pēc tā apraksta neko daudz nesapratu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Saku ataa s4.travian un dzeeshu araa account skatos tur vispaar puse tikai speelee.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Gribēju nedaudz resursus savākt tāpēc uzliku raidu uz vienu ciematu. Pēc laika ienāku un guvuma vietā rakstīts "babaac wishes you a happy new year." Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 nebiju bijis iekšā s4 kādu laiciņu, iegāju un sapratu, ka es esmu kļuvis par fermu un viens čalis mani ar katapultām apstrādā, tad arī sapratu, ka negribu būt ferma, kaut vai nespēlēju un labāk dzēšos ārā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 1, 2008 Author Report Share Posted January 1, 2008 s4 aizeju no aliances jo nav nopietni: spārkijs neaktīvs, nevienam citam tiesības nav iedevis, visi izmētāti pa karti, puse tāpat nespēlē Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 spārkijs neaktīvs, nevienam citam tiesības nav iedevis, visi izmētāti pa karti, puse tāpat nespēlē Tu nevari izdzeest to aliansi? s4 paliks muusu atminas ka serveris, kuraa sakaas travian dienas, bet viss reiz mainaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 2, 2008 Author Report Share Posted January 2, 2008 s4 aizeju no aliances jo nav nopietni: spārkijs neaktīvs, nevienam citam tiesības nav iedevis, visi izmētāti pa karti, puse tāpat nespēlē pie tam aliance ir dzēsta tikai tad kad vairs nav neviena membera, tas nozīmē ka visi būtu jākicko pa vienam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Ehhh nu isteniba tas ir labi izdomats par to dzeeshanu Bet nu anyway bye bye beauty ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 (edited) Pēc 70h mans acc būs izdzēsies Edited January 4, 2008 by PliKaiS Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Da lol, cik alliansēm jau karš pret Latviju? psc... labi ka pārgāju uz citu alliansi, savādāk es ātri būtu nonests. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 skatos, ka viens musējais bija alliancē, kurai pie "at wars" bija latvia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Es esmu tādā alliansē, jo ja reiz Latvia tiek dzēsts, tad kāda starpība? Katrā ziņā es jau nevienam neuzbrukšu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Nes nost, ko tur mīzt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 asprātīgs bez gala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Es arī Auld aliansei pievienojos, jo šie mani sāka ar katapultām nest nost. Viņiem tajā forumā viss sīki aprakstīts par "Anti-Latvian War". Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 padalies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 gribu lai jus mani izmetat no aliances , jo man ir piedāvājums no citas , jo Latvias aliance izjuuk , nav jegas palikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 http://s4.travian.com/allianz.php?s=5 tur a pats izdzēsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 labi , izmetu pats sevi bet kad gribu pienjemt ielugumu uz tās aliances saka: The alliance can only have 42 members currently. Per level of the embassy additional 3 players may join Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 pilna Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Hardcore uzbrukums man uz s4 (hero no 10 uz 14lvl ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Reports ir skaists bet: - spriežot pēc visa - viņam nav bijis max upgrade off armijai - nospīdēja tev - EI nav labs uzbrukumiem - bet gan fermošanai - uzbrucējs nav izmantojis rāmjus - ja būtu, tu būtu pakāsis (vismaz pēc simulātora sanāk, ka tev būtu jābūt mūriem attīstītiem) - defensā ir ielikti uzbrukuma tipa armija Teuton Knights un EC (romānu) - tas ir pa dārgo! - bogatenkij buratino - kāpēc skautus killot defensā ? ieliec šajā linkā http://travilog.org.ua/ un redzēsi cik zaudēji/ieguvi/atsiti pretiniekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 - spriežot pēc visa - viņam nav bijis max upgrade off armijai - nospīdēja tev - EI nav labs uzbrukumiem - bet gan fermošanai - uzbrucējs nav izmantojis rāmjus - ja būtu, tu būtu pakāsis (vismaz pēc simulātora sanāk, ka tev būtu jābūt mūriem attīstītiem) - defensā ir ielikti uzbrukuma tipa armija Teuton Knights un EC (romānu) - tas ir pa dārgo! - bogatenkij buratino - kāpēc skautus killot defensā ? ieliec šajā linkā http://travilog.org.ua/ un redzēsi cik zaudēji/ieguvi/atsiti pretiniekam. Viņš mēroja 30h ceļu līdz manim. Iedomājies cik būtu ar Ramiem (Ram nav rāmi ) 170 skauti tika paspēlti, vai man žēl pārīša? Vismaz zināšu, ja kāds skautos pa to laiku ..tika paslēptas arī katapultas, 1,5k clubberi.. Man visime 10 lvl off/defenss, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now