dyversant Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Rakstu no telefona,tapec isi.atradu maku. ........Biju draugam atdevis pa pālim. Em. Pasakums +10. Man reali patika. Un maco jā.Nakamgad ja kas nemsu mazak tumbas un letaku klavieri . Biki jau minusos iebraucu,bet tas nekas . Ai velak izpaudisos Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Tas ko nevarēju izštukot bija, ka jāpārslēdzās no tā šāvēja uz ēriku. p.s. es nezinu, kā tā var būt 21 istaba, jo es katras istabas kodus rakstu un šis bija 23, tātad 24 istaba. edit: zb next levelī atkal netieku vienā vietā tālāk, bet tajā lapā, kur tu atradi walktrough lvl nesakrīt un next lvl arī neder. p.s. es paskatījos lvl kodus vairākās mājaslapās un tur visur nav 3 kodu, kas man ir. bildes vienīgais no pašas nakts gandrīz nekā nav, nu vismaz ne no otrās. mana favorītbilde - Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 ***nu netaisi quote iepriekšējam postam*** it sevišķi ja tur ir liela bilde Ehh man veel ir video kur ta zaale tiek eesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 davai salieciet muuvijus iekshaa galvenais kur kaujas lai ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 kas kāvās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 nu shiais klients ar biifiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 (edited) lol. bet tas ir cits brīdis nevis,kad izrauj no telts ārā? tell me all of it. Edited August 26, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 heeheheh macho tu aizmirsi mani vispār - pasākums foršs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 (edited) Nu veciit vajadzeeja atbraukt, un nevis shtukot ko un kaa Man liekas, kad video rada tikai tiem, kas pasakuma ir bijushi Bet tev ka ipasham individam pastastiisu - klients negribeja iet gulet, un biifijs izdomaja, blin atrubiishu vinju... Nu teoretiski vinjam tas sanaca, bet reali Klients ir nenokausejams aparaats Edited August 26, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Pasākums patiešām labs. Tās dažas negatīvās lietas jau tika iepriekš minētas. Bildes arī vienkārši iespārda, vēl tik Odiņa bildes jasagaida, kur protams būs redzams gadsimta fights. Tik daudz ko stāstīt. bet slinkums rakstīt. Būs vien jaierodas uz nākamo gign tusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 īpaš indivīds neaizbraucu pret pašagribu. whatever. labāk velreiz peintbolu kaut kad septembrī. ko saki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 26, 2007 Author Report Share Posted August 26, 2007 lol man nezkāpēc likās, ka pierakstīju tevi. enivei. Ali smukas bildes. Jāgaida tagad odiņa, man liekas viņam ir kaut kas no otrā vakara. btw vei - glūniķis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 neaizbraucu pret pašagribu. whatever. labāk velreiz peintbolu kaut kad septembrī. ko saki? Domats dariits Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Bija jau forši Ai tur tie prikoli tik daudz, ka uzrakstīt grūti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 eu macho ir taads blonds siikais kas dominee visaas bildees? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 (edited) ir ir, blonds sīkais macho! Edited August 26, 2007 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 loool, es domaaju ka vinjsh ir 2metriigs 125kgramiigs pacans ar moci un normaalu alus veederu. nu kaa vechi no tiem veeja braaljiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 tātad gadsimta faits te bildes te Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 te bildes vēl kopējas. LOLOLOL. Galvenais jau pirms ūberlēciena jānovelk krekls. +10, rofl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Muuvijaa izskataas veel reeciigaak nekaa dziiiveee :khehehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 te bildes vēl kopējas. netieku klāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 bļe nu nah, tik labs pasākums,un tādas nekārtības bet nu: pēdējais bij labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDeY Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 te bildes vēl kopējas. Movii tiešām labs,bet kurš bij kurš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 (edited) Movii tiešām labs,bet kurš bij kurš? es sapratu ka klients nogazas un beef samuraja stila iesita Edited August 26, 2007 by Billabong Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 tas kursh taisa super mega uber spin kick ir biifijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts