traktorists^ Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 bauskā sanāk laikam tuvākais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Beefs (joprojam busu) p.s. KLAU DIVERSANT - ka tur ar gulesanu? Kadas viesu majas vai viesnicinas nav tuvuma? laikam ka viesnica bauskaa vel nav pabeigta, bet SIA "Tuvākie krūmi" ir atvērti 24/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 un kur bus telsu pilsetinja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 nu, vot, izskatās, ka es būšu tik sestdien no rīta, tā ka no rīta būsim klāt, celsim un spārdīsim jūs augšā un centīsimies iedzīt gan jau ka ar divām dienām pietiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 kads piekabina man fak myb, jo redz izradas ka liepaja ir mirusi un ka worms teica, te nav elektribas lai kads ielistu foruma vai augiem.lv lai izlasitu spamu parcik nav lidz shim neviens kompanjons atbildejis uz spamu apsveru kempot baze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 ja es neizveseļošos līdz 6dienai, tad nebūšu. esmu axujenna slims p.s. nee, beef, taa nav saauksteeshanaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 tik nozelojami saslimt vasaraa! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 p.s. nee, beef, taa nav saauksteeshanaas. Edd, topi vesals, bet ja arī tomēr neizveseļosies līdz galam - šņabis palīdzēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Da ble vispar kads uz to tusu brauks?!?!??! Cikos un no kurienes ir Ridzinieku galvena pulcesanas un izbrauksana? Gribetu pie kada piemest alus kastes, kas visiem jasauc (vai perkam bauska?) un kaut kadas drebees! Butu forsi visiem braukt kopa un prikoliities! Kuri brauc ar masiinaam? Kas vispar brauc? Moska kada sexiiga chiksa grib braukt ar moci?!?! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 23, 2007 Author Report Share Posted August 23, 2007 duraks. sen vajadzēja pieteikties mašīnā. Visi savā starpā sarunājas kur un kā brauks, tu te kā muļķis bļausties. ja agrāk man baigi interesēja lai tur visādi cilvēki brauktu, tad tagad ar visu šito topiku aizdiršanu jūs man visi esat apnikuši un man ir galīgi vienalga kas brauc. Gignmobīlis ir nokomplektēts un tas arī viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 ja agrāk man baigi interesēja lai tur visādi cilvēki brauktu, tad tagad ar visu šito topiku aizdiršanu jūs man visi esat apnikuši un man ir galīgi vienalga kas brauc. Gignmobīlis ir nokomplektēts un tas arī viss. No kurienes jus izbrauksiet? Nebus vieta masina paris somam? Moska braucam kopa (nu tipa masinu karavana)? Kopa jautrak! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Es tad laikam arī braukšu. Takšto ar mani būs ali un bloodlords, ja vien viņi nav sarunājuši jau citus braucamos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 ēēm... Nebūšu, es domāju iemesls neintresē Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Laikam jau - bijach, randers, es, + veelviens chomaks buusim 6dien. Ne gluzhi no riita, bet apmeeram uz 12:00 vai 13:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 da man te viss sāk brukt, jukt etc. aizbraukt varu, bet ar sūdīgu garigo tur nekas nebūs. neredzu vnk jēgu. nu ko lai jums veicas. drīzāk spetembrī uzsists peinbolu atkal turās.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 dabuusi pa rakjeti! :violent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 23, 2007 Author Report Share Posted August 23, 2007 Beefs Nezinu. Nē. Nē, nav vietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 varat kabinat nost fak myb jo es braucu :wohoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 shodien uzzinaju ka 6dien jarukaa taa kaa atkriiit... Sorry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Svītro mani un Koshkeru ārā. Šis skeitojot sapisis sev potīti, bet man tā sūdīgi ar finansēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 ta pohuj pa potiti, panjem kkadu kruki, vai shtoku un rulejat XD koshka vares izteloties ka ir hauss Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 ārprāc kādi visi nīkuļi vienam tas otram tas , es arī nebraukšu, jo saule šodien bija pārāk spoža..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 wnk tracina .. :superlol: te peekshnji visiem darbi un veel nezinkas.. es stradaju sezonas darbu kur vsp brivdienu nav,, ne sestdienu ne citu dienu.. bet es pat sarunaju 2 briivdienas, bet vot kur taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Nu bet tas jau standarts, kad vis grib visi avr visi buus Kad jasaak rikoties pazuud puse, taa vienmeer bijis un buus, izdzivos stiprakie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Kāds mani varētu savākt no Bauskas ap 16. Ja kas mans numurs - 26618611. Dod ziņu, jo tur tie autobusi uz to pilsrundāli iet viens nedēļā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts