~Mazinjais~ Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Varbuut ir kaadi ieteikumi kaa aatraak un forshaak isplaanot mapi??/ Vnk sen neko neesmu taisiijis un tgd baigi gribaas kko ustaisiit lai neaizmirstu mappingu... Visko meegjinaaju ziimeet bet all sux! Varbuut kaads vareetu uzziimeet kkadu forshu mapes plaanu un iedot to man?? nedeeljas laika realizeeshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted July 14, 2007 Author Report Share Posted July 14, 2007 Nu CmooN! kaads plzz uzziimee plaanu... Nedeeljas laikaa realizeeshu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 savas idejas netirgoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark13 Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 kapec gan ne pardod pa 10 Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 pfff 10 pa maz vajag celt latinju augstak Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Man ar nodereetu idejas XD. Viena probleema es pataisu mapes 5min un man jau nobesi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 (edited) XD. Viena probleema es pataisu mapes 5min un man jau nobesi.... ja tew maksatu 20ls pa megabaitu nebesitu gan nu lab 10 + ja ir jau mapes plans Edited July 18, 2007 by Sebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mev-Rael Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Vispirms jaizdoma mapes stilu, jo katram mapperam is savs milakais stils. Un tikai pectam jataisa mape Ja tu gribi visu mapes planu, tad vispirms jauzzime to uz kada papria Ari var taisit map bez plana. Vispirms uztaisi kadu 1 room, pec tam otru, tresu utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Ko tur daudz 40Ls un Savu kompi un ideja ir tava Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Kā es parasti daru! Nopērku 0.5 Aldarīti izzeju uz balkona ievelku svaigu gaisu un bez ne kāda iepriekšēja plāna vai nodoma kā izskatīsies mape sāku, kaut ko činīt līdz šim tīri tā neko ir iznācis! XD Bet.. ja godīgi prosta izvēlies kādu .wad failu, kuras textūras tev patīk un sāc vienkārši taisīt un vsje tā ar viss sanāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted August 12, 2007 Author Report Share Posted August 12, 2007 nu vsp, zinu dazhu labu kas iet kkur apseezhas un ziimee dabas skici, un peec skices taisa karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dvarfs Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Stulbums!tad jau es labak pats realizeju mapi.Ev es tev iedoshu ideju mapes nosaukuma! aim_Dvarfsthepro Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 man labāka ideja! beidz spamot... P.S.- nosaukums varētu būt de_dvarfsTheN00bOMG Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 nu vispār es tā kā uzbliezu pamācību pēc kādiem principiem jāplāno karte Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_wodie Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Kaut ari esmu jauninais mapju meikosana tachu idejas jav spelties var no citam mapen....mazajam u.t.t.....bet ja kas varu iedot viennu ideju kura ir uzskiceta tachu ja gribi vinu izveidot maksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now