Jump to content
GIGN Forum

~Mazinjais~

Mirstīgais
  • Posts

    230
  • Joined

  • Last visited

~Mazinjais~'s Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

0

Reputation

  1. Vau mineet, tu to postu raxtiiji dzeerumaa
  2. http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=30085
  3. nu vsp, zinu dazhu labu kas iet kkur apseezhas un ziimee dabas skici, un peec skices taisa karti
  4. Varbuut vispirms pastaasti kas ir bnc?
  5. ~Mazinjais~

    Warn Logs

    vincister Warned on Jul 19 2007, 21:22 Removed from warn level stulbais gļuks, vienreiz tik bija domāts (Nulled 4-ever ) vincister Warned on Jul 19 2007, 18:39 Added to warn level lieto smadzenes! (Vaitad ir iespeejams nelietot?! LIETO SMADZENES!) vincister Warned on Jul 19 2007, 18:39 Added to warn level lieto smadzenes! (tas pacs...) n0r3k Warned on Jul 18 2007, 20:40 Added to warn level lieto googli un nepiedirs forumu (Pac lieto googli!!! TU man nevari paveeleet XD Kas tu taads esi?! Un kur es piedirshu forumu?!) ^Ali^ Warned on Jun 27 2007, 14:54 Added to warn level Atāa! (Ataa, bija prieks paciemoties (hi) ) flashback Warned on Jun 1 2007, 17:51 Added to warn level SOSATJ BUDESH? (Sosatj urla?) Koma[Dzirciema] Warned on May 26 2007, 21:11 Added to warn level Izdeviigs Domeins, kaads zin? nepareizaja sadala p[osts (Nejau es vinju tur ieliku! Kaads paarvietoja...) Kavacky Warned on Jan 16 2007, 19:18 Added to warn level Atbilde bija ļoti atrodama par bez search. (Atradu, bet tur nebija norm paskaidrots, tapee veidoju new topic) ^Ali^ Warned on Jan 14 2007, 01:59 Added to warn level nespamo lūdzu (Jaapadomaa, kad man bija peedeejaa reize, kad es spamoju...)
  6. ak jaa.... Manaa kompii gandriiz katram failam ir kkads virus.neshta XD Nezinu kaa no vinja tikt valjaa... Pat windows failiem... Mekleejiet google - TalkIt... Bet nu tas viirus cik zinu, neko taadu nedara... tikai antiviirusu maisa Jo neesmu pamaniijis ka man kompii buutu kkadi trauceeklji... Viss norm rukaa!
  7. ~Mazinjais~

    Dziesma

    Gribeetos zinaat dziesmas nosaukumu kas saakas 0:57 shajaa video Paldies!
  8. Esmu saplaanojis izveidot cs muuviju... Taadu kaa parodiju XD Kjip misija Viss saakas dustaa, u.t.t. Scenaariju pagaidam neatklaashu! Nevaru nekaadiigi atrast shiis lietas: Muuzikas effekti/skanjas bljaushana/kjeerkshana mashiinas skanja (gan darbinaashana, ruukshana un braukshana) pokemonu dziesma programmas kkada proga kas ieraxta skanju kas skan lauka pa tumbaam.... kjip to ko dators izdod aaraa... vnk man ir proga kas sacer textus XD Piemeeram ieraxti Really shit un vinsj arii to pateikt... Ja nu kaadam interesee, [Download] Viegla un vienkaarsha animaacijas proga bildes terrors+ct = love (geji) Ceru ka vismaz kaads no gign man kko iedos... Jo shos suudinjus nevaru atrast Paldies!
  9. ustaisi html (submit) failu, novelc show motd pluginu un pamaini sma failu.... Paarliec mod failu uz calladmin.txt un calladmin.txt ieliec redirect uz submit failu.... Tas arii viss
  10. INFO "Ņemts no outlaw" Draudziba... Draudzība..2007 gada filma..Kura ir stāsts par diviem labākajiem draugiem alkaholiķiem.. Kā jau visiem zināms nestrādājot un pilnīgi neko nedarot naudu nenopelnīt, tā arī ir šī stāsta varoņiem, kuri dēļ alkahola var izdarīt jebko... Filma ir veidota ar pēc iespējas mazāk teksta, un vairāk mūzikas! Tāpēc šo filmu skatoties ir jāieklausas mūzikā. Filma ir balstīta uz patiesiem notikumiem.Par to kas īsti notiek mums apkārt... Šajā projektā arī piedālas tepat ?Outlaw? lietotāji : asdfgfh un Knasais... Made by :Studios Virtuve 2007 iisaak sakot, filma liek aizdomāties vai dzīve ir domāta priekš dzeršanas.... Jo cik zinu, gignaa gandriiz visi ir alhaholikji... Downlad: filer.lv [iespējams skatīties pa taisno (neovelkot) .Torrent (from outlaw) Paldies par uzmanību!
  11. kkur redzeeju trafnofmatorus! Pameklee google "PHPBB to IPB transform"
  12. Iej modules.ini un enablee visus moduljus.... Saglabaa un restartee serveri! Tikai briidinu, buus lielaaki lagi
  13. un kaa var ustaisiit steam updeitu??? Ai nu just ieliec wad failus...
  14. Kaads nevar sheit ielikt visus wad failus kas ira uz cstrike un valve foldera??? Es vinjus drusku pa4akareeju, bet taakaa man ir steam, paarinstaleeshana nebuutu tas pareizaakais variants
×
×
  • Create New...