0xDEAD BEEF Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Vel ir laiks, vel ir laiks, vel ir laiks... vairak nav laika! jasak apzvanit visi tie purni no saraksta un prasit, kas but un pierunat, lai ir, jo 60 purnu tusins nudien butu KO VERTS! Esmu ar mieru piezvanit kadiem 10mit (ieskaitot benciku ). Kur dabut telefonu numurus? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 diemzhēl, bet sogad netieku uz gign pasākumu, jo tieshi tajās dienās iekrīt darbs atvainojos visiem tiem, kas jau pieteicās pie manis mašīna, bet darbs paliek darbs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 tas vel jaapreciizee, bet, ja kas, tad r&r tev vieta vareetu atrasties + lunatics mobails ir apgreidojies pa 20 gadiem un nav jaamiizh, ka pa celjam kaads chernis(riepas mainiishana tumsaa uz shosejas pagajushogad) var sanaakt Prieksh disko vieta sanaaks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 ja 24. datumā kāds kaut kad vakarpusē mani varētu paķert no Jelgavas, tad es ar būšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 (edited) pohuj braucejs ar autiņu Edited August 13, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Beefy tu jau 5dien taisies braukt? Es it kaa ar wolfblade runaju, vins arii 6dien domaa man tas vairaak der p.s. Uz mocha jau vietas nav vairaak kaa 2viem Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Ja nemaldos, tad ir 1.30 Ls no jelgavas līdz pilsrundālei, tālāk noteikti kāds tevi aizraus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 disko un erix jums abiem jau pa vietai lunatics mobailaa ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Tad jau jāorganizē meloņvāģis. Laikam tikai trīs sanāksim, ja nomīnuso GIGNmobīlistus. Tātad vēl būs jāizdomā viens liekēdis, ko paķert līdzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Laikam tikai trīs sanāksim, ja nomīnuso GIGNmobīlistus. Tātad vēl būs jāizdomā viens liekēdis, ko paķert līdzi. a tev tavs meloņvāģis nebūs pārkrauts un nevilksies pa zemi no 3 melonēm un viena unknown čela? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Nez, to der pārbaudīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 pass this year nākošgad, reizēm 2 labas lietas nevar apvienot vienā anyway, jau tagad novēlu visiem gāel hāef Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Tātad , kā jau kerchs teica , ka nebrauks , tad man arī izpaliks braukšana ar mašīnu! Ja kādam vēl ir kādi tādi piedāvājumi no Rīgas or Jelgavas tad uz priekšu Nebaidaties , sakat Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 hmm klau kluk kluk.. cikos saakam bliezt vispar?? 9 no riita jau nu nee... ta ka piedavajumi or poll? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 pamaniju palasiju topic, biju negaiditi parsteigts ka mani un ordinary ir ieklajuvis brauceju saraksta kaut ari cik zinu mes esam tik potencialie brauceji, kaut gan es visu vasaru esmu gruzijis sctg crew liepajas dalu braukt ja nebus peksni traucejumi domajams ieradisos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 tipa karietei nenolūzīs riteņi u.t.t XD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 13, 2007 Author Report Share Posted August 13, 2007 9 no riita jau nu nee... ta ka piedavajumi or poll? nu cikos tu vispār piektdienā tur tiec? Ja tiec vienalga kad, tad es domāju, ka varam sākt 18:00-20:00 kaut kā tā. un alvi - vai tad tu negrasījies nebraukt ar mašīnu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 tas divas dienas njemu brivas lai visu vel piekartotu ta ka bushu jau ap 12.00 tur', iespejams ka benars jau ari bus tur un man palidzes Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 a kā jūs tiekat uz turieni, mož es ar tur ko varēšu palīdzēt un aizšaut ar jums uz turieni.. ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 benars laikam ieprieksheja vakara jau laidis turp.. nekas traktorists man jau polube palidzes Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 13, 2007 Author Report Share Posted August 13, 2007 nu tad jau varam sākt 12:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 kapec gan ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 da labi, ja es sākšu aizliet mūli 12 tad būs līdzīgi kā pagāšgad - neko neatcerēšos, un būs pālis 3 dienu garumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 (edited) irir Tik ceru, ka lielie tēvi mani vakarā pie kājas ar ķieģeli un iespundētu maisā pa upi neaizpeldinās Eu, divīt, tev tas čalis no kalts iedos uz to dienu lowrideru? āā, un by the way Bauskā 25ajā datumā pilskalnā kkads pasākums (ja kādu interesē). Edited August 14, 2007 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Sanāk, ka dzīvoju apmēram 13-15. km. no divīša. 24. netieku, jo masai dzimene & 25,26 man ir darbs, kur netālu no Igaunijas robežas atkal filmēšu lapsas, tikai šoreiz no cita skatu punkta, jo ir vaidzīgi vēl kadri, jo pagāšreiz kad filmēju un fočēju, tad man beidzās akumulators kamerai. un tuvumā nebija, kur uzlādēt. Kautgan šādu izdevību garām nevaidzētu laist. (sakarā ar gign tusu Bauskā). Bet darbs visu izčakarē. Nākošgad apsolu ierasties. Un traktorists ieminējās par to pasācienu pilskalnā.. Šeit afiša, kas tur notiksies.. http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=62324&ext=JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts