^Ali^ Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 2 mani dzejoļi pēdējais tapa vakarnakt Tu Meitene tu skaistā mana; Zili zaļā puķe tava. Atveru tev savu sirdi Cerībā, ka būsi maiga Skūpstot katru rītu uz vaiga Atceros to pirmo dienu Tirpstošām kājām skrienot gar sienu Domāju par tikšanos tavu lielo vilšanos Ieraugot tevi es sāku ļimt Jo lielā mīla pret tevi man liek grimt Es grimstu, bet ceru ka tu Leksi man līdz un dosies prom, prom šai nebeidzamajā mīlas pasaulē. Salūzis Palicis es esmu viens Jāēd būs vien lauku siens Negribu es neko tikai dzirdēt viņu, vienīgo Mēģinu es aizbēgt no jezgas laikam jāuzvelk man pleznas Savādāk es plīstu pušu Gluži tākā caurule ap dušu Jūtos galīgi netā Vajag labot to kaut kā Nemāku es darboties ap šādām lietām Jāizbeidz man būt tik cietam Gaidu stundu es to ļoti gribu atslēgties es proti Miegs tad ārstēs manas sāpes Pamožoties gaidīs slāpes Izsalkums pēc cilvēka kā bads Izrauts atkal tiek kārtējais mats.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 euuu...Mums ir jauns dzejnieks (protams milestibas ) Baigi labie! man patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 o, dzejnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 ups biju aizmirsis ielikt vienu l, kas izmainīja visu pēdējā dzejolī , pēdējā pantiņā 3 rindiņa no beigām ir nevis sāpes bet slāpes Edit: protams katrs no šiem dzejoļiem bija adresēts kādai noteiktai meitenei... p.s paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Ēm, nu ja tu tagad sāc raksti, tad nav slikti... Varēji nedaudz labākas atskaņas vietām un, lai labāk skan, bet + ir tas, ka esi labi turējies pie tēmas! Tad vēl tādi nieciņi, kā komati derēja un kaut kā - rakstās atsevišķi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 nu Ar latviešu valodu ir tā ,ka reāli tad, kad vajadzēja viņu mācīties es to nedarīju un kommatu lietas sāku mācīties reāli tikai ap 10kl tākā ir kā ir.... A par atskaņām neuzksatu, ka visur jābūt atskaņām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Pats nemūžam neko tādu nevarētu uzrakstīt, nice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drinkits Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Palicis es esmu viens Jāēd būs vien lauku siens Negribu es neko tikai dzirdēt viņu, vienīgo tas te vislabākais... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmed Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Tīri feini Vissvairāk iepatikās šīs rindiņas : Palicis es esmu viens Jāēd būs vien lauku siens : Mēģinu es aizbēgt no jezgas laikam jāuzvelk man pleznas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 WOW sita sadzejot malacis cik ilgi tas tev aiznema laiku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 nedomāju gan, jo pašlaik viņus rakstu tīti tikai tad, kad ir atiecīgs noskaņojums vai kautkādas emocijas... Tā teikt tīti priekš sevis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Patika, pat loti 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atamans Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Respekt par drosmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weAp Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Norm, norm Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Ali lol, tu esi dzejnieks Respect pats arii kadreiz rakstiiiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Tādi paprasti Skaistumam vajag dzejnieku valodu ar kautkādiem simboliem un tml čerņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cman Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 pedejais man patika visslabak Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Jaunais dzejnieks psc kā kaut ko tik sakarīgi var izveidot malacis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 (edited) Prieks bij lasīt enivej malacis Edited June 30, 2007 by Chester Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Gr!m Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Nepatika pirmo patinu izlasiju un uzreiz izsledzu ^ali^ tadas lietas neliktu tava vieta foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
enlightener Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 malacis tā tik turpināt meitenēm tas patīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 aaah smuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiTeWoLLF Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Nice!Labi sanācis Tev!Jaunais dzejnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend~DoGG Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 p.s paldies Diez kapēc tad tu neaizsūti to dzejoli tai meitenei??? es iesaku Tev labāk aizsūti viņai un redzēsi ko par tavu dzejoli vinja teiks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Kas tev liek domāt, ka viņš neaizsūtīja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now