Jump to content
GIGN Forum

Ideja Par Csdm Turnīru


Gordon
 Share

Recommended Posts

Varētu saorganizēties uz CSDM turnīru.

Ja šo ideju atbalstīs pietiekošs spēlētāju skaits un arī GIGN, tad kopīgi izdomāsim noteikumus. Piemēram, varētu dalīties 10x10 un spēlēt 3 raundus pa 10 min katru. Katrā reizē komandas sadalās randomā. Uzvar tas, kam ir visvairāk fragu. Lai būtu interesantāk, varētu spēlēt mazās kartes.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

vienkaarshi izveido topiku kuraa piesakaas visi gribeetaaji, peec tam peec kkadas random sisteemas samet visus pa grupaam, teiksim katraa grupaa 10 purni, tad atkal peec random sisteemas saliek kura grupa spelee pret kuru. speeleetaaji saiet serverii un izveelaas iet pie ct vai teroriem, speele notiek 20min karteee dd2, jo tieshi tanii kartee ir ultra maz vietu kur iekrisiit, protams, to var izdariit, bet ne taadaa pakaapaa kaa teiksim trainaa. kad paiet 20min noskaidro 10 labaakos peec fragiem un tie tiek uz naakosho etapu.

taa spelee liidz nonaak liidz grand finaalam, kas neapshaubaami notiek lanaa :rolleyes:

kas attiecas uz fun mapeem un fun turniiru, tad poxodu taniis mazajaas fy kartees nemaz nav izveidoti tie spawni prieksh csdm... enivei, par fun var uzskatiit arii cs_estate, cs_assault un veel visaadaas oldschool nesabalanseetaas kartes.

enivei, ideja nav peljama un ir vairaak kaa atbalstaama, sen nav bijis nekaads turniirs saistiibaa ar gign, buutu kewl!

Link to comment
Share on other sites

es nezinu bus baigais haoss tad jau albak aprasto 5x5 cupu vai kadu fun cupinju kur sadalas 3 vai vairakas komandaas pa 10 un spele :) lidzigi gign all star

P.S. bet ja nu kas tad pieraxtat mani ari turnira speletaju lisitaa :)

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

nu tad varbuut uztaisam kz chempi? piesakaas, sadalaas grupaas (katraa grupaa 5 purni), tiek dotas 5min laika un kursh tiks taalaak (protams, tiek izmantota taada karte kuru 5min nav iespeejams iziet), ja vairaaki cilveeki peec beigu sireenes ir vienliidz taalu tikushi, tad labaaks laiks skaitaas tam, kursh veicis sho distanci ar mazaak ieseivoshanaam (lawl, prikoliigs vaards). no pirmaa uz otro etapu tiek, teiksim - pirmo 10 labaako laiku iipashnieki, tad izspelee 2. etapu, kas ir tieshi taads pats, tikai karte savaadaaka un tad gran finaals, kuraa tiekas 2 labaakie 2. etapa laiku iipashnieki. grand finaalaa, abi startee vienlaiciigi un uzvar tas, kas sasniedz finishu pirmais!

P.S. Antye nedriikst piedaliities :rolleyes:

P.S.S. macho, ja tu negribi csdm, tad mozh parasto 5x5 (bet nav jeegas, jo ala berjot chemp) vai arii 1vs1 turniiru?

Link to comment
Share on other sites

CSDM nebūs interesanti 5 pret 5. Labāk katrs par sevi kādi 20 spēlētāji, lai kārtīga gaļa vienreiz sanāk.

Negribu parasto CUP, jo man nav komandas :fsckinsad:

Vienmēr jau var savākt dIvX ;D

slowhands, foršas shutkas :D

Edited by ANtye
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...