Jump to content
GIGN Forum

Jurmala99

Mirstīgais
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Jurmala99's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Taisīju visu augšā pēc em pamācības problēmas jav sākās sākumā... nu ok ieieju tajā http://www.devilived.com a tur ta nekāda koda nav! Varbūt kāds tur kautko var atrast vai arī pateikt kur citur varētu dabūt ko līdzīgu!!!
  2. Nu man tāds jautājums vai jūs nevarētu man tā apstāstīt bišķi par tām visām war3 burvestībām! Ko viņas dod utt! Nu tā īsi! Jo gribu atākt spēlēt War3! Chota piemirsu!
  3. Tieši par to ir tā runa, kāda jēga turēt tukšu serveri???! Gan jau pats atradīšu GG modu! Paldies par ideju!
  4. Tātad es gribu taisīt cs serveri, bet nevaru izšķirties kur modu likt tapēc uzliku vote, un gribu redzēt jūsu viedokli! Vēlams arī kādu komentāru kapēc tieši šādu!
  5. Sen zinaaju ka linux naw tas labaakais ar ko jjemties pa serveri!
  6. Nu bljaa juus gan Man uploud ir 300-400 kbs RAM's 512Un nelietoju nekaadus Ctrl alt deleate utt un ar aarzemniekiem serverii man visiem pings ir ap 50-70 Latvieshiem 20-40! :khehehe: EDIT : Serverii parasti uzturaas 10-15 players!
  7. Lūdzu kāds pasaka kā var uzlikt lai AWP mērķis kad pietuvina rādās viss, nevis viduss ir tukšs!
  8. nesapratu tavu domu gaajienu!
  9. Jurmala99

    Situaacija

    LooooL Vnk taa reecu!
  10. Nu bet gignaa ta es esu pieregjistreejies mani ieluudza!
  11. Jurmala99

    Gign Serveris

    dazhreiz man kad es spēlēju gign serverī PUB tad pēc kāda laika kad jaw ilgāk esmu paspēlējis vai dazhreiz pat ljoti ātri parādās kicked reason:Tavu vietu ienjēma reģistrēts spēlētājs! Kas man būtu jādara lai tāds nebūtu!
  12. Driizaak jau zinkaa, ka vnk piesakaas speleetaaji un admini vinjus peec izlozes vai nejaushiibas peec sadala kkaa pa 5 vai kautkaa taa un tad vnk spelee CW! Protams godiigi sadala!
  13. Es protams arii esmu par! Mans viedoklis speelet varam 10x10 kaadaa no lielajaam mapeem jo mazajaas tur murgs buus! Un lasiiju ka viens cilveecinsh veelas lai katrs pa seviim man arii tas aizrauj un es katraa zinjaa arii gribeetu lai katrs pa sevi!
×
×
  • Create New...