teDDy^ Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 gribās pašaut.. moš sarunāšu vēl kādu draugu būtu labi, ja būtu kāds transports, jo nav man vēl 18.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 8, 2007 Author Report Share Posted June 8, 2007 būtu labi, ja būtu kāds transports, jo nav man vēl 18.. JA ir kaads sakariigs dzeks vari nemt lidzi, par transportu gan saac shtukot jau tagad Link to comment Share on other sites More sharing options...
teDDy^ Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 moš brālēnu sarunāšu + vēl viņam ir arī auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 BLJAAAAAAAAAAAAAAA man taadas aizdomas ka man tajaa dienaa ir jaastraadaa bet nu meegjinaashu dariit visu kas manos speekos lai tiktu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Aaaaaa varejat njemt jebkuru datumu,bet ne 30to!Ja datums nemainaas,ne pa labi ne pa kreisi,tad diemzhel sviitrojat mani araaa,bet ja var pagriezt,tad esmu brauceejs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 A, būtu grūti paņemt sestdienā vai svētdienā ? Savādāk netieku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 lol, 30. jūnijs ir sestdiena Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 (edited) aw, shit. Biju jūliju uzbliezis, jo domāju, ka šobrīd vel ir maijs. MA FOLT GUISE. Ja ir sestdiena, tad viss čikiniekā. ps0rz - AMAGAD, MENS !! 999 poztzOr Edited June 8, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 btw, man vienalga, kas ierodas, gribas ieрaut drооm pa pieri protams benвram un free ar : Tu jau buusi tas kam pa pieri tiks ieshauts ROFl Tas jau bij man izlemts par tam imantdienaam pusgadu atpakalj... un jus jau mani vispaar kursaa neturat par to kas lv notiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 (edited) uja.. uja, nelej sviestu ew, mauka blje, es tiko realu pirti sarunaju, viss notiek, tik pameigini neierasties !!!!!!!! Edited June 9, 2007 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 (edited) fuck. 30 junijs. Es taja laika esmu Slovakija ar gimeni. Atpakal 1. julija. Ja nu brauciens nenotiks vai atgriezamies atrak, tad 100% piedalisos.. bet nu nez kaa bus. EDIT: Kapec izvelejas 30. juniju nevis 14,15. juliju? Jo vairums pa tiem datumiem vairak balsoja.. kad paskatijos, ka tiek balsots uz 14, 15 stipri vairak, tad vien piekritu uz Slovakiju.. blin P.S. Tas nenozime, ka 100% netieku.. bus japaruna ar senchiem. Edited June 9, 2007 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 (edited) Es taja laika esmu Slovakija ar gimeni. Atpakal 1. julija. Ja nu brauciens nenotiks vai atgriezamies atrak, tad 100% piedalisos.. bet nu nez kaa bus. EDIT: Kapec izvelejas 30. juniju nevis 14,15. juliju? Jo vairums pa tiem datumiem vairak balsoja.. kad paskatijos, ka tiek balsots uz 14, 15 stipri vairak, tad vien piekritu uz Slovakiju.. blin P.S. Tas nenozime, ka 100% netieku.. bus japaruna ar senchiem. sheit buss rezultati pec kuriem vairaak vai mazak es vadiijos 14-15 julijs, tas kad peec tam tika uztaisiits poll par 14-15 julija tjipa vispaar bija sviests, jo tapat bija skaidrs, kad tur balsos tie, kas netiek 30 junija. Tie, kas tiek ,piekast to poll, tapeec arii tjipa tika sabalsots 14-15 julijs Ja arii netiek visi gign papas, tas nenozimee, kad tur nebuus cilveki no gign, labi nesaukshu es to par gign peintbolu, ja gribat manis peec. Cilveku skaits pagaidaam ir pietiekosh, kaut gan tapat pedejas dienaas viss mainisies kajaam gaisaa Aaaa un atbilde, kapeec 30 junijs nevis 14-15 julijs - butu stulbi taisiit pasakumu uz kuru pats nevari ierasties Tapeec pietiek spriedeleet, kas un kapeec, un kapeec ne taa, ja tiec brauc, netiec nebrauc. Elementarno Edited June 9, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 ew, mauka blje, es tiko realu pirti sarunaju, viss notiek, tik pameigini neierasties !!!!!!!! Kad bushu lv uz vietas tad sktiishos Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Mani, laikam, var izņemt no saraksta,jo tākā bez 30ls tur nav ko darīt un man draudzene visu naudu "apēd" nebraukšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Aaaa un atbilde, kapeec 30 junijs nevis 14-15 julijs - butu stulbi taisiit pasakumu uz kuru pats nevari ierasties bet gudri ir taisīt gign pasākumu uz kuru gign nevar ierasties p.s. es negribu teikt, ka šis datums sux un cits der un būtu labāks, bet to, ka tava attieksme ir biš greiza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 (edited) p.s. es negribu teikt, ka šis datums sux un cits der un būtu labāks, bet to, ka tava attieksme ir biš greiza. Nu, bet ko man dariit, ja parejie visi datumi ir pasham aiznemti ? Kadai attieksmei man butu jabuut? Tjipa jaatcelj pasakums, un jataisa pasakums tad, kad es netieku, atcelot savus plaanus? Man vnk macho nepatiik, kad es uznemos to ko neviens cits netaisijaas dariit, un par to vairaak vai mazaak tieku nolikts. Tieshi tapeec arii mana attieksme ir tada kada vinja ir Es pat tev gaju pretiim un piedavuju datumu nedaudz pamainit, protams tadas robezhaas lai man arii der. Es nevienam neaizliedzu rikot citos datumos, bet es varu tikai shajos. Un man arii apniik klausities visos, kas sudzaas kapec tad, kapecc ne velaak utt. Un EDD datuma mainja arii nebija slikta ideja, jo tieshaam ir cilveki, kas grib, bet netiek. Tad ludzu EDD panem un visu nokarto uz tiem datumiem, un es arii labpraat atbraukshu tapat kaa daudzi citi. Es saprotu, ja kads gribetu tasiit citos datumos un es te lektos, nafig davai chomi braucam labaka uz 30, jo tad man nebuus garlaiciigi. Bet nav jau citu variantu... Es piedavaju savu variantu un izskataas, kad jaajutaas pasham vainigam par to, kad mana attieksme nav pretimnakosha visiem, kam neder shis datums. Edited June 10, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 im terribly sorry chaps, bet es netieku 30ajā, varat strīpot mani ārā no saraksta (šodien piedāvāja laivu braucienu) kaut gan paintbolu arī gribās uzspēlēt (nav tas nekad darīts). Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 ja iepriekš vēl biju starp tiem, kas varētu būt, tad tagad saku, ka nebūšu, tajā laikā būšu k-kur Krimā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Es oficiāli paziņoju, ka nebūšu, jo 30 galīgi garām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 mmhhmm... a kads vispar bus iznemot benciku un deadalive?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 (edited) Buus buuus nemiiz Beefijs ar tak solijas buut, 3jataa varesim shaudities Edited June 11, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 neaizmirstiet par mani un man droshvien buus kautkaads transports, taaaka man ir universaals , tad bagaazhniekaa veel 4 vietas briivas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 (edited) Karoch var aizbraukt ar autobusu Riga-Tinuzi-Ogre, jakapj ara pieturaa pirm Tinuzhiem, vislaabak ir palugt soferim lai izlaizh uz krusta un at ar kajam janoiet 4 km. Otrs variants ir ar mikrinju Riga-Dobelnieki, kur preciizi vins attiet man info nav it kaa teicaas, kad no centralaa tirgus kaut kur. Paljube labakais varinats ir ar mashinu braukt, naaks tuvaak apkoposhu cik cilveki ir brauceji ar autinjiem, un tad jau sasedisimies, protams var arii braukt ar sabiedrisko, ja nu galiigi nekaa neiznaak Orc par tevi aizmirsushi neesam, tavs busiks mums loti nodereetu Karoch jauatjums tev taads ar tevi no Kurzemes gala veel kaads brauks? Edited June 11, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 khm khm es juutos paarprasts man nav busiks man ir mashiina ar lielu pakalju, seezhamvietas kaa visiem mirstiiigajiem 5 . Varu dabuut veel vienu dzheku ar mashiinu arii 5 vietaam, bet nu taa ir ekstreema mashiina . un otra lieta , es esmu riidzinieks , kaad veel kurzeme ???? es varbuut aizbraukshu pakalj samurayam un blade ja vinji dikti luugsies un man peec vaardadienas nebuus alkahols vel asiniis Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 man nav busiks man ir mashiina ar lielu pakalju, seezhamvietas kaa visiem mirstiiigajiem 5 . Varu dabuut veel vienu dzheku ar mashiinu arii 5 vietaam, bet nu taa ir ekstreema mashiina . un otra lieta , es esmu riidzinieks , kaad veel kurzeme ???? es varbuut aizbraukshu pakalj samurayam un blade ja vinji dikti luugsies un man peec vaardadienas nebuus alkahols vel asiniis plz plz plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now