keda2222 Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Vēlētos uzzināt 9. klasnieku eksāmenu rezultātus. Latv.val Krievu/Angļu. val Dabaszinībās. Veidoju šo topiku tāpēc, jo vēlos uzzināt jūsu atdzīmes un salīdzināt ar savām zināšanām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 man bija 9. klasē Latv.val 9 Angļu. val 9 Dabaszinībās. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Latv.val N/V Angļu. val N/V Dabaszinībās. N/V Nēju 9. klasē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanna' be nothing Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Angļu. val N/V Dabaszinībās. N/V Nēju 9. klasē bla ka tik iespamot!! par mani : latviešu valodā : 8 angļu valodā : 9 dabas zinībās : 8 Varēja jau dabūt arī labākas atzīmes, neuzskatu ka eksāmeni bija īpaši grūti kā pirms tam visi stāstīja! gl @ math and history tests Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 angļu valodā : 9 dabas zinībās : 8 Da, ladna tu jau par šo gadu runā ? No kuras dirsas tu jau izrāvi dabas zinību atzīmi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Latv. val. - 8 Krievu val. - 10 dabaszin. - nav izlaboti vēl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanna' be nothing Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 last year. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Latviešu val. - 8 (bik bik pietruuka liidz 9 ) Anglju val. - 9 Dabas ziniibas - shodien rakstiju, par pusi no visaam atbildeem neesmu paarliecinaats...bet ceru uz 7+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 tizli salīdzināt, jo es liku 3 gadus atpakaļ un tur varētu būt atšķirīgi lvl. lat.val-8 vācu (angļu neliku)-6 dabaszinības-6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Man bija Latv. val. 6 (Literatūra visu noraka Valodas līmenis man ir uz 9, literatūrā uz 5) Dabaszinības 9 Anglene 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 (edited) Latv val. - 7 :/ Angļu val. - 8 , pietrūka viena punkta līdz 9. Dabaszinības - nav izlabots, ganjau kkad editēšu. Quick Edit - keda, tev jau laikam kauns savas atzīmes rakstīt. Edited June 1, 2007 by jonass Link to comment Share on other sites More sharing options...
mE ^ Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Dabas zin. - 5 Anglju - 6 Latv. Val. - 5 Pagajushais Gads ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Hmm es skatos te dabasziniibaa labas atziimes... Vai nu juus maacijaaties vai jums bija vieglaaki eksaameni, jo man liekas ka es 6 dabuushu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 latene 6 ( 4 punkti un būtu 7) anglene 9. dabazinības vēl nav labots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 (edited) lololol, es būšu laimīgs ja 5 no dabas zinībām izvilkšu. Tik tizls bija. edit: patiesībā es nebūtu noskumis arī par 4. Edited June 1, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 edit: patiesībā es nebūtu noskumis arī par 4. Muļķis Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 (edited) edit: patiesībā es nebūtu noskumis arī par 4. Precīzi tāpat! Latviešu val. - 7 Angļu val. - 8 Dabaszinības - gaidam.. edit: magicalx, pastāsti, kā tur var dabūt 9? Edited June 1, 2007 by n00ke Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 liku shogad latene --> 7 anglene ---> 8 (2 punkti lidz 9) dabas ziniibas ---> 9 (mums jau izlaboti) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Dabasziniibaas toch tizls exis. Tik gruutu nebiju gaidijis. Tur bija gandriiz viss, ko nebiju maacijies Ja buus 7+ tad buushu laimiigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Ja buus 7+ tad buushu laimiigs ak Dievs! nu gan čalīts. viss ko nebiju mācijies. ķip pa elektrību grūti? it īpaši ja vēl formulas dotas. vienīgais, kas besija bij asinsvadi bioloģija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HmBg^ Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Skatos gign tikai gudrīšhi ir Es gan ar savām atzīmēm nelepojos Latviešu v. - 5 Angļu v. - 4 Dabaszinības -7 (mums jau izlaboti...bet šito prikolu es nekādi nevaru saprast jo kādus 70% no 2. eksāmena daļas rakstīju nahaļavu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 piekriitu rusty. par asinsvadiem vareja nezinaat, bet no fizikas viss bija samera elementari Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 šogad: latv.val. - 8 angļu val. - 9 dabaszinības - gaidu atzīmi. rusty, man tas pats ar tiem asinsvadiem. tādu debīlismu tur sarakstīju, ka pat kauns teikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 pirms 3 gadiem: Latviešu valoda - 7 Angļu valoda - 9 Dabaszinības - 9 Bija laikam vēl kaut kādas sociālās zinības, tur bija 8 un matemātikā 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 Tiešām, visi tik gudri (man jua tikai prieks) Latv.val - 7 Krievu.val - 9 Dabaszinība - vel nezinu, bet no fizikas (par elektribu) es nu VISPĀR NEKO nesaprotu! :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now