Jump to content
GIGN Forum

Smuuvijs

RiSKS
 Share

Recommended Posts

Taatad uztaisiju savu otroo muuviku... varu jau pateikt- noslinkoju- neuzinstaleeju 2. cs, kuram uzliktu tukshaaa ekraana patchu, tapee jaasamierinaas kaa ir... zinu- beigaas pasham likaas loliiga gramatiksa kljuuda, bet nav pacietiibas vveelreiz rendereet.... nav jau muuvikam pabeigtais variants.... skataas pashi

Muvijs

zinu- beigaas pasham likaas loliiga gramatiksa kljuuda, bet nav pacietiibas vveelreiz rendereet

man pat tā kļūda patika smile.gif,Tie tris fragi nuke bija skaisti smile.gif . Vispār pacenties biji smile.gif

Edited by quelyd

tongue.gifP zinu ka pa daudz efektu- shto muuviku kopumaa taisiiiju expermenteejot ar efektiem....

jonasss... kaa jau teicu nebija pacietiibas neko nonjemt, ne uzlikt(tipa textureetaas sienas) iesleedzu frap skatijos demo, un kaa vajadzeeja, taa nofilmeeju

un tiem kam grafons likaas slikts... mosh pameeginat noka4aat inn pc wink.gif

un macho skanju iesleedz tongue.gif

eu tur pietrūka vēl 95680459864905863 specefektu, kuri izkropļotu mūviju! ā nē, NEPIETRŪKA, pārbāzts ar kaut kādiem jobanien lens un wobble tipa efektiem visu sabojāja, PILNĪGI visu. ko es iemācījos šī mūvija laikā? Pārtīt no 30. sekundes līdz beigām ar trīs piegājieniem. vienīgi mūzika bij normāla, fragi defaults sūds, jo tas ir faking PUBS!

Nu ta! Nuke knifles labas parejais ta soso! efekti ar bis pa daudz un vel tas chats un fps! 6/10 par centibu!

Ps. ka sauc to dziesmu kur kliedz - I got a power?

Edit: Paldies RiSkam

Edited by BotE.

teikšu tā, nukē ar nazi , tas bija vienīgais skatāmais punkts , nu labi daži fragi bija labi , bet mūvijs pārbāzts ar liekiem , nekam nevajadzīgiem specefektiem un tā! Zaļais awp tēmeklis vispār segalol! Kopumā nepatika!

Cik es esmu ļauns! :muahaha:

Fluke - Atom Bomb<< es atvainojos taa bija pirmaa dziesma :P

H-BlockX feat Turbo B. - The Power << iistaa

un prieks ka vismaz tie paaris fragi patiku :P un zinu zinu par tiem efektiem - pats arii vinjus kritizeeju, bet vienkaaarshi savu muuviju kkaa gruuti apskatiities no malas unkritizeeet....

Edited by RiSKS

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...