rusty Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 oo bucher! ko atkal kādam nodariji? tavu adresi tiko mircā meklēja kāds ''izēd eesu ''- bā, labs. būs jaatceras. tas ķip nozīmē to pašu ko ''ravē kartupeļus?'' sor es nezinu vnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Jā, diemžēl atpakaļceļa vairs nav... nāksies tev tomēr pilnīgi reāli sākt domāt par to urlu bara vākšanu, jo tādu knēveli vienu pārmācīt jau nav interesanti. Ko vins tadu sastradajis, ka dazi grib vinam sadot purnaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 baac, es esmu parak sexiigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Ko vins tadu sastradajis, ka dazi grib vinam sadot purnaa? cik reiz var teikt! palasi sadalju pasaakumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Kad taisat tusiņu zoļikā, sazvaniet arī mani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 tadus ka vins mes slicinaam P.S Ja neticat ka esam slicinajusi, paprasiet skoltotajam Meskam ka mes vinu ludzas ezera slicinajam + vins skolotajs, bet mes iznacam gala tiri vins pat dabuja ada ka pielava, jo atlavas daudz. p.s.s tatad hollow ja ar tevi notiks kads negadijums, tu pats uzsprasijies vainu mikstinosie apstakli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 tadus ka vins mes slicinaam P.S Ja neticat ka esam slicinajusi, paprasiet skoltotajam Meskam ka mes vinu ludzas ezera slicinajam + vins skolotajs, bet mes iznacam gala tiri vins pat dabuja ada ka pielava, jo atlavas daudz. p.s.s tatad hollow ja ar tevi notiks kads negadijums, tu pats uzsprasijies vainu mikstinosie apstakli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Taatad iisumaa. Man bi pietiktu tikai ar biifija ielikto fotograafiju, bet te jau Shveede daudz uzkapaaja. Taatad, Robert, taisniiba tev bija - vinsh dziivo 3. staavaa tieshi virs Kamielja. Braalji vinjam ir kaadi 4-5. Vinsh ir tas siikaakais cik atceros Talak seko viens 16 gadiigs kursh tusee ar vieteejiem wannabe metalistiem Tad iet otrs vecaakais braalis Dainis, kursh paaris gadus nosedeja kjurkjii par zagshanu (skolaa bija baigaa autoriaate - sita visus siikos) Tad iet velviens braalis, kura vaardu nenosaukshu, jo kaut kad sen biju pazistams ar vinju. Tas ir vecaakais no vinjiem, un dziivo atsevishkji. Cik atceros tad senchi skjirushies. Ja nemaldos bija velviens, bet pat ja bija - neko par vinju nezinu. Taatad muusu hollows dziivo zolituudee paaris soljus no veikala Nelda. Tieshi pretii vinja maajai ir 53,8,44 un vel kkadu autobusu galapunkts, un zolituudes tirgus. Vecaakais braalis shancee Neldaa, vai arii vinsh tur apgrozas citu iemeslu deelj katru vakaru. Otrs braalis wannabe metaalists staigaa ar vieteejiem wookijiem. UN LIELAKAS ZOMG WOW !!! Vinsh dziivo 2 staavus virs ROCKYU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 oho nice kur taadu infu raavi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 BL* kas par bildi , ak dievs.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) ... Edited May 26, 2007 by >hollow< Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Vinsh ir tas siikaakais cik atceros aa un es tagad esmu paaudzies <--- taa fo4ene kas profila vairak adbilst man bet ne tuvu tagad jo profila bilde i 1,5 gadu veca un taa kas te taa ir 3 gadu veca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) Visi kas ir macijushies ziemeljvalstu gjimazija zin i tevi, i visus tavus braaljus. Un nee, es nepaziistu nevienu no jums. Nu bet nu vecaaks par saviem braljiem tak nekljuvi, ne ? Siikaakais = jaunaakais. Edited May 25, 2007 by Sharingan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Ev[!]L Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 21 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users) 19 Members: Mr.Ev[!]L, SkaM^, CaRReRas, PliKaiS, jonass, >hollow<, cilveeks, bloodlord, RavenHolm, Sharingan, DJ MUman, babaac, LAVRx, el_Moerto, rusty, keda2222, HmBg^, l33t, akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) aa un es tagad esmu paaudzies <--- taa fo4ene kas profila vairak adbilst man bet ne tuvu tagad jo profila bilde i 1,5 gadu veca un taa kas te taa ir 3 gadu veca Jā, un? Tu šādi ceri ten kādu nobiedēt, ka esi kāds lielais? Ķip vairs neesi sīkais? Man liekas, ka ten visiem ir pofig (vismaz man) par to vai tu esi paaudzies vai nē. Bet par vārdiem tev čalīt nāksies atbildēt. Edited May 25, 2007 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) ... Edited May 26, 2007 by >hollow< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Ev[!]L Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Shitais ir jau novecojis stulbs topiks... Kuraa Var Tikaj Izrekties... Iesviediis adresiiti un liekat pinned kaa smiekligako topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Uzkasiities ? Tu padomaa kursh te ir UZKASIJIES. Un draudeet tev ? Tu neesi NEKAS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 aaj, Arni, biju jau piemirsis par tevi vajadzēja uzreiz tev prasīt. tad jau skaidrīte, kur viņš dzīvo, nu gandrīz uzminēju. nu karoč P. Lejina 20, laikam bija 2 paģīša durvis, 3 stāvs, laikam uzejot augšā pa kreisi pirmais paģītis. gl hf un galvenais neaizmirst divus stāvus lejup piezvanīt pie cs`a dieva rokucīša un nobučot viņu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 aaj, Arni, biju jau piemirsis par tevi vajadzēja uzreiz tev prasīt. tad jau skaidrīte, kur viņš dzīvo, nu gandrīz uzminēju. nu karoč P. Lejina 20, laikam bija 2 paģīša durvis, 3 stāvs, laikam uzejot augšā pa kreisi pirmais paģītis. gl hf un galvenais neaizmirst divus stāvus lejup piezvanīt pie cs`a dieva rokucīša un nobučot viņu! srry bet manas durvis ir uz atslegu pietam tizlu taks naaksies pie loga saukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 un galvenais neaizmirst divus stāvus lejup piezvanīt pie cs`a dieva rokucīša un nobučot viņu! Diezvai vinjsh buus maajaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Ev[!]L Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Beidzot!!!~ Vinjam 1005 Zopa... Plz uztaisiet man vinja Naves/Piekaushanas/Sapju Screeen Es uz DESKTOPA LIKSHU!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 srry bet manas durvis ir uz atslegu pietam tizlu taks naaksies pie loga saukt piestutēsim kāpnes pie 3 stāva balkona un iekāpsim iekšā you can run, but you can't hide Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 piestutēsim kāpnes pie 3 stāva balkona un iekāpsim iekšā you can run, but you can't hide true man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts