Jump to content
GIGN Forum

Nokert Hollowu

0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

da lab juus te vairak neko jeedzigu nerakstat dry.gif man garlaiciigi un es iesu tulin amuletu skatiities jo juus tikunta neko jeedzigu vairs izdomat nevarat dry.gif

nu, čalis no kā es varētu to uzzināt, vēl nav parādījies draugos, bet nu ar 80% pārliecību varu teikt, ka viņš dzīvo P. Lejiņa 16, dzīvokļa numuru uzzināšu gan jau mazliet vēlāk.

nu, čalis no kā es varētu to uzzināt, vēl nav parādījies draugos, bet nu ar 80% pārliecību varu teikt, ka viņš dzīvo P. Lejiņa 16, dzīvokļa numuru uzzināšu gan jau mazliet vēlāk.

srry ne 16 tongue.gif

...

Edited by >hollow<

vai man tikai liekas, vai tu ceri, ka visi te aakstaas? XD.gif

tici kad man poh biggrin.gif ?

nju lab man pofig, gan jav vakara puse ieliidisu atkal un apskatiisos vai tu noskaidroji vai nee dry.gif

es iedomaajos apmeeram taa : "tu seedi un blato, cereedams(vai luukdams Dievu), ka nekas nebuuus, bet pamazaam saac miizt arvien vairaak!!1111!" nuubinjsh

katrs nem peec sevis piemeru...

okz man zb bb visiem es eju amuletu skatiities wink.gif

pasham smiekli nenaak? XD.gif

neuztraucies tu mani sodien loti labi atrakteeji wink.gif <--- ja zini ko tas vaards nozime ja ne panem lv.vardnicu biggrin.gif

es domaaju, ka jaa! man tas kaut kaa pilniigi nekasa, tik pateicu to ko gribeeju sauliit! :*

paldies za4uk :*

nu, vot tātad visticemāk, ka adresse ir P. Lejiņa 16 (pats saka, ka neesot), 18, 20, 22, trešais stāvs. vairāk diemžēl neizdevās noskaidrot. smile.gif

Edited by r&r

...

Edited by >hollow<

amuletu skatas... w00t

Tev laikam visa dzive aiziet pie TV, pc un anime skatishanas...

Tā nevajag , jo Pinkijs arī fano par anime un 100% viņš nav te vienīgais wink.gif

Edited by PliKaiS

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...