0xDEAD BEEF Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 (edited) Ludzu balsot tikai tos, kas bus gatavai teret ~20Ls un ierasties uz GIGN paintball tusu (>>> hollow <<<, tu saprati????) Ludzu ari iepostejiet apaksa datumus, kuros tocna negribat/nevarat tikt. p.s. tiem kas nezin - tiek organizeta paintball spele! (GIGN) EDIT = a, nu iepostejat apaksa, par ko balsojat, lai var redzet, kas tad ir tie balsotaji un kada tad ir reala situacija. Edited May 24, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 ai, man nav ne jausmas kad vajadzētu rīkot. Nezinu arī kad nevarēšu 100% tikt. Droši vien ka 1ajā. A moš arī 7ajā. Nu hvz. varbūt tas pirmais nemaz nebija tik slikta ideja. vobšem es balsoju par 1. vai 7. jūliju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 es par 30.-1. pārējā jūnijā netieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 (edited) es nobalsoju par jebkuru datumu. Varu pielaagoties. Beef es shodien ar evakuatoru uz darbu braucu beet gan jau liidz peintbolam mans speekrats atkal kusteesies btw vareetu saorganizeet komandas kautkaadas , piemeeram es iedomaajos ka tur buutu tiiri forshi uzbliest vecajjaa beat sastaavaa. kautkaa taa. ps. antispama deelja atbildeeshu te uz samuraya ieteiku par cilveeku : Kursh tad tur ljaunu praatu uz cilveeku ? Edited May 24, 2007 by Orc Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 piemeeram es iedomaajos ka tur buutu tiiri forshi uzbliest vecajjaa beat sastaavaa. kautkaa taa. tad vajadzēs arī cilveeku Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Der gandriiz viss juulijs. Iznjemot 20... kaut kaadus tur tos datumus, kad ir BBP. Aaa un veelams buutu peec 5. datuma, jo tad ir algas diena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Der gandriiz viss juulijs. Iznjemot 20... kaut kaadus tur tos datumus, kad ir BBP. Aaa un veelams buutu peec 5. datuma, jo tad ir algas diena Tev ir baigi "atbilstosh" niks. Kad ieraudziijaam bildi, ar draugu reecaam kaadu stundu saakumaa domaaju ka tas big_shit ir kkaads resns tusnis (logjiski), izraadaas smuka chiksa btw smuks avatars Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Ta ka es ljoti grib tikt un visus izpwnot, tad es jau tagad pasaku, ka smagi lobeeshu 'savus' datumus-tas butu julija beigas. Es balsoju attiecigi par 28-29. Un macho, Tu nemaz nemegjini un neiedomajies 7.julija kaut kadu paintballu, ja!?! Vispaar shis bus tas bridis, kad es pasaku, ka paints NEDRIKST notikt no 30.06-16.07 vot taa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Jūniju labāk nē. Jūlijs would be better. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Jūniju labāk nē. Jūlijs would be better. same 13., 14., 15. jūlijs būtu pavisam labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Ieteiktu noteikt vienu datumu un svo nu nevarēs visiem izpatikt ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 jūlijs noteikti, jo tad vismaz bš skaidrs ar darba grafikiem viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Ka jau teicu ieprieksheejaa topikaa - peec jaanjiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 ali neaizmirsti ka man bd iekš 15 jūlija laipni atkal gaidīts būsi ps , pārējie datumi - pilnīgi vienalga, nekur jābrauc nav , nekādi pasākumi vēl nav plānoti , takā vienalga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 es labrpat ierastos, un iespejams uz tiem datumiem busu atpakalj majas... nobalsoju par 28.,29. juuliju... bet vispar buutu labak uz augusta sakumu, uz vasaras beigu pusi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 nobalsoju par 28.,29. juuliju... bet vispar buutu labak uz augusta sakumu, uz vasaras beigu pusi... psc tik ilgi es domaaju nu gan neviens negaidiis. Pagaidaam izskataas ka tas notiks juulijaa, taakaa iesaku jau juunijistiem meegjinaat izkaartot juuliju, jo diezvai kas tur krasi veel mainiisies. Bet nu man nepatiik ka tik ilgi ir jaagaida Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 psc tik ilgi es domaaju nu gan neviens negaidiis. Pagaidaam izskataas ka tas notiks juulijaa, taakaa iesaku jau juunijistiem meegjinaat izkaartot juuliju, jo diezvai kas tur krasi veel mainiisies. Bet nu man nepatiik ka tik ilgi ir jaagaida jūlija pirmā puse der, pēc tam daudz darāmā Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Balsoju par jūliju, jo man viss jūnijs jau ir saplānots. Īstenībā , jūlija sākums būtu viss ideālākais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Kirsh nevar 7. juulijaaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Jo vēlāk jo labāk.. Kad roka būs sadzijusi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Kirsh nevar 7. juulijaaa? der Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibens Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 luudzu taisat pasaakumu nienalga kuraaa menesii bet galvenais uz meenesa beigaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Vopshem pec 15datuma,kad alga bus bijusi un velams ne 23 un 24 junijaa kad ir JANJI un arii NE 20 un 21 JULIJAA kad ir biiich party Link to comment Share on other sites More sharing options...
inferno * r4zEr Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 16.juunijs viss labaak der Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 kaadu veel paintbollu? labaak noriities kaa cuukaam, sakauties un upee aizmigt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts