Jump to content
GIGN Forum

Truth !?


~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

Beef, negribu maisīties, bet Tu joprojām neizskaidroji, kā tad bija iespējams uzcelt piramīdas. Ir daudz teoriju, bet neviens nezin, kura ir patiesa; Tu vari tikai ticēt tam, kam vēlies. Un vēl jo neizskaidrojamāks tas ir tāpēc, ka mūsdienās ar vismodernākajām tehnoloģijām šādas piramīdas uzcelt neizdevās.

Ir neizskaidrojamas lietas/parādības, nu ir. Ja Tu saki, ka tā nav, tad izskaidro, kā bija iespējams uzcelt piramīdas.

tvnet.lv diskusijas par to gaja bazars un es piedalijos zem nika Guru! wink.gif

Ar piramidam ir ta, ka ir 3 jautajumi, uz kruiem ir jarod atbidles

1) kada veida no klitns tika griezti nost akmens bluki un ka vini frezeti (puleti)

2) kada veida tikai transporteti 200 km ataluma

3) kada veida tikai pacelti

Es veletos teikt, ka 2 un 3 ir samera vienkarsi. Saksu ar to, ka mans uzkats ir, ka heopsa piramidu cela DAUDZ ilgak, ka tas tiek aprakstits vestures gramats un ari civilizacija bija daudz atistitaka, ka to raksta gramatas. Liecibas - protams - nav palikusas, jo tas panem laiks un karadarbiba. Jo ipasi, ja vini bjia atklajusi teraudu, tad sis metals tiesam atri oksidejas!

..aaa.. 2) - ar sliedem. 3) ar sviram un celtni piramidas centra.

1) ir jautajums zem zimes. Es uzskatu, ka civilizacija bija daudz advancetaka par to, ka doma vesturnieki un iespejams ka viniem bija bronzas-dimanta griezej diski vai ari vini izmantoja urbsanas metodi (bisku gan ilgaka) vai ari struklas griesanu. Atgadinasu, ka cilveka resursi sim projektam bija GRANDIOZI!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu labi, varbūt kāds var pateikt jeb iedod info par "Stounhedžu" ? Skolā man par to nemācīja, nejau par velti viņa tur ir jeb arī nejau par velti viņa tika uzcelta.

youtube ir video, kur dzeks ar viens pats tadus akmes blukus celj un parvieto. vins izmanto sviras un lidzvaru - viena varda - fiziku! ;0

Beef

Link to comment
Share on other sites

youtube ir video, kur dzeks ar viens pats tadus akmes blukus celj un parvieto. vins izmanto sviras un lidzvaru - viena varda - fiziku! ;0

Beef

kautkads promitejs reiz teica ''iedod man gana lielu sviru un es pacelšu pasauli'' kr4 plecs... a viņi tos akmeņus kautkā karsēt un strauji atdzesējot nevarēja saplēst?

P.S bīf..kā tad paliek ar to ēdienu? plīz saki, ka aprāvies! vai arī būs atbilde - kāds samainija rīsus vietām? wink.gif

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

Nu lol anfy, tas nav tā.

Tu pajautāsi cilvēkam, kurš nezin - kā uzbūvēt ātombumbu, viņš tev nevarēs atbildēt. Piramīdas nav tās lietas, kas būtu jāmēģina izskaidrot, ir daudz citu lietu, kuru eksistence/būtība vel nav saprastu, un būtu to jāsaprot/jāizskaidro.

Aha, aha, un kurš tad zin, kā tika uzceltas piramīdas? Tā kā tas ar atombumbu nav nekāds labs salīdzinājums wink.gif. Un tad lai Beefs nestāsta, ka var visu izskaidrot. Un jā, kas Tu esi, lai spriestu, kas ir jāizskaidro un kas nav? dry.gif

Beef, un kur pierādījumi? Es arī varu kaut ko izdomāt, bet jautājums paliek tas pats - ticēt tam vai nē. Un kāpēc tad mūsdienu cilvēki nespēj uzcelt šādas piramīdas?

Edited by anfisa
Link to comment
Share on other sites

Un vel par piramidu energjiju un biomasu

tatad -

2000 gadus veci riisi edama kartiba piramida - viss drizaak tuksha dirshana un nekas taads tur nav! (padomajiet - tad jau ari mumijam butu jabut ka jaunam un mumiju drebem GALIGI neoksidejushamies)

BET, par piramidam es savu teoriju esmu izstradajis! wink.gif Ja jus paverotu piramidu, tad saprastu, ka principa ta ir leca, kas var lauzt vilnus, kas tai iet cauri. Sie vilni saduras punkta uz piramidas augstuma 2/3 no zemes. TAs bus gamma starojums, kosmiskais starojums un iespejams, ari skanas vilni. Sada vieta nudien bakterijam var klaties sliktak un ta var izskaidrot piramidas energiju. Proti - nekadas mistikas un lecveida buve butu VEL energiskaka! wink.gif

Beefs

Link to comment
Share on other sites

! (padomajiet - tad jau ari mumijam butu jabut ka jaunam un mumiju drebem GALIGI neoksidejushamies)

bīf mūmija nevar saglabāties, jo viņai tiek izgriezti orgāni + iebalzemāta visos šķidrumos + cilvēks nav rīsi. cilvēks ir gaļa. ou!!! ding ding ding! we got a winner! man... you just got punk'd! jeā. šmau!

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

Redz, Tu jau pats saki - teorija.

Un vispār, šim visam nav nekāda sakara ar spokiem..

anfisa - musdienas uzcelt piramidu... tici man, tas ir ka apcurat divus pirkstus! Goda vards! Pedejie 100 gadi ir devusi TADU tehnologiju! Padoma, ko vareja dot 200 gadi senajiem egiptiesiem, ja viniem bija demokratija, vai vismaz kaut kas uz to pusi, kur iet resursi zinatne. Cilveki nav palikusi gudraki (spejigaki domat), tikai vairak iemacijusies!!!!

Rusty - pats palzuaies! smile.gif Risi ir tads suuds bez udens - vienigais, kas vinu var sacakaret, tas ir mitrums un kukaini! wink.gif Ar civlekiem ir grutak, vai ne? un tie jau ari nav nesuda saglabajusies - ka riisi! biggrin.giftongue.gif

BEef

edit: esmu bisku pilna, bet - atgadinasu, ka jebkura racionala teorija - kaut ari garaka un sarezgitaka, bet tomer ir ticamaka un iespejamaka un pat teoretiskaka par fantazijas lidojumu par citplanetiesiem, domu spekiem, hipnotizetaju civilizacijam un citam fantastiskam lietam... uzsverot vardu fantastisks, kas nozime - izdomats!

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

nē nē nē. okei - kādus 50 gadus mby tev sausumā saglabāsies...bet nejau 3 k gadus smile.gif

tapec ari es saku, ka isti tam neticu, bet no otras puses - ja jau mumija saglabajas ta, ka vina saglabajas - un kas ir mumija? sausa galja -> ogleklis. Tad kapec lai sausi risi nesaglabatos? galu gala, viss dzivais ir oglekla savienojumi. BET tomer un tomer es gribetu apsaubit to storiju par risiem un teikt, ka ta ir fikcija! Saproti... sis tas ir tiesa par piramidam, bet LOTI daudz kas ir izdomajums. un tici man, ar to pelna naudu!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Nu tad jau tu nezini par ko es runaaju!

P.S. Pieraadat kaads, ka tas video ir setups! Tas kursh ir ~ 40 min garsh, nevis tas iisais ar taam bildeem!

Tātad vēlētos redzēt jūsu viedokli par manis rakstīto sākot no 5. teikuma (šo ieskaitot).

Bļē, šo video skatījos sen - apmēram pirms pusotra gada un biju reāli pārmīzis no tā čaļa mežā video uzņemšanas laukā... Bet nu tas tā. Tas video ir pilnīgs bullshits, tagad noskatoties man nebūtu tādas emocijas kā skatītos 1. reizi. Esmu jau izbaudījis pāris dienas nonstopā pārraidi - "Небьяснимо, но факт" un zini, man kaut kā tie spoki un hujoki neizraisa emocijas. Vienīgi, kad iedeva traffic to linku uz iepriekšējo līdzīgo tēmu šai, iedomājos hydro sajūtu. Bet tad viņam bija 5-6 gadi, ko viņš tur daudz saprata jopt, gan jau čalis bija iegājis uz tēju, moš sajaucis mājas, varbūt viņš bija kurls un vispār, iespējams, daunis - jo tādu cilvēku kustību var pielīdzināt slīdēšanai un tādiem skatieniem!

Btw, par spokiem un biznesu - labi, to ko rāda teļļukā tas ir toč 100% appisiens. Un par to koraļļu veidojumu Amerikā, par ko traffic stāstīja, domājams ir kāds sakars ar piramīdām. Iespējams viņi izmantoja vienādu tehniku, kuru zināja tikai nedaudzi, nu izņemot to čali ar koraļļiem rokās un pāris miljoniem ēģiptiešu. Hmm, vēl par spoku un to shitu djelām - ko jūs teiktu, ja pamostos no rīta ar sarkanu kaklu uz kura ir plaukstu nospiedumi un atceraties drausmīgu sapni par žņaugšanu, vai pat bijāt nomodā. Bet durvis mājās bija aizslēgtas, mājās neviena nav, izņemot zelta zivtiņu akvārijā. Par ko tādu nācies dzirdēt no paziņu puses. Un viņiem jau no tā labuma nekāda nav, nefilmēs iekš TV, vai naudu neiekasēs ne no viena par izbaudīto.

Es daļēji piekrītu minoritijam par to bioenerģētisko lauku iedarbību. Par to visu laiku grozās tajā raidījumā, kuru pieminēju augstāk.

Link to comment
Share on other sites

anfisa - musdienas uzcelt piramidu... tici man, tas ir ka apcurat divus pirkstus! Goda vards! Pedejie 100 gadi ir devusi TADU tehnologiju!

Dārgais, no kurienes Tev šāda informācija? Pagūglē, un Tu atklāsi, ka ir bijuši mēģinājumi uzbūvēt, bet tie izgāzās. Kaut vai šeit tas ir rakstīts - http://www.allmystery.de/artikel/pyramiden.shtml . Lapa vāciski, laikam nemāki, bet tā jau nav mana problēma. Vari pats angliski pameklēt, ja interesē. Kaut vai zem "Japanese tried to build pyramid".

Un jā, grūti iedomāties, kā tādi vārgi vergi varēja tās piramīdas uzbūvēt (lai arī viņu bija kvantums), laikam dopingu būs salietojušies biggrin.gif.

P.S raprock, es teiktu, ka pats sevi žņaudza.

Link to comment
Share on other sites

spoku un to shitu djelām - ko jūs teiktu, ja pamostos no rīta ar sarkanu kaklu uz kura ir plaukstu nospiedumi un atceraties drausmīgu sapni par žņaugšanu, vai pat bijāt

Viss ko tu uzrakstiji bija jociga valoda... bet par to kaklu.. nu nejau ar to cali ta gadijas! NEE!! ar vina pazinas pazinu. Un izraditos, ka ari pazinas pazina isteniba to bullshitu dzirdejis no pazinu pazinas. zini - stasti apaug ar izpuskjojumiem un zini - notiek loti daudz seksuali noziegumi, kurus ir GAUZAM VIENKARSI slept aiz mistikas un huinas ar spokiem. Tu tacu nezini, bet varbut tas (ta) ar tiem sarkanumiem uz kakla bija berns! :/

Un gribeju vel pie viena piedirst, ka ari uzskatu, ka hipnoze ir mesls un izdomajums un ka vissa dirsana par hipnozi ir tada pati falsifikacija un sensacijas meklesana, ka ar spokiem. Zimigi, ka cilveki, kas ir nohipnotizejami, vini atbislt tiem cilvekiem, kas tis spokiem un citam lukibam. Vismaz ta pec ilustretas zinatnes vai terras aptaujas vareja saprast.

Ar to gribeju pateikt, ka ir cilveki, kas mekle viegli izmantojamas socialas grupas parstavjus un uz viniem izdirsh savu produktu. Es nesaubitos, ka ari tiesi sie cilveki (kas tic spokiem) nopirks uber pills interneta, kas sola palielinat penja izmeru par 2vam collam 3 menesos (5 centimetri).

Zinat - man sieva saka, ka mans xxcm penis ir pasa laika, bet sabiedribas normas protams ir, ka jo lielaks pimpis, jo tu krutaks dzeks, bet man butu jabut totalam idiotam, lai es nopirktu tabletes par 200 dolariem, kas sola palielinat pimpi par 2 collaam. Un nevis idiotam tapec, ka sola tiesam labi un ar krutam bilditem un nevis idiotam tapec, ka man butu zel 200 dolaru (nee, es varetu samaksat ari 1000, ja mna tiesam klutu tik milzigs daikts, ka neviena sieviete ar mani neguletu), bet tapec, ka pat mulkim skaidrs, ka labakaja gadijuma tas tabletes nesacakares tev veselibu un buus prosts placebo suuds...

un runajot par placebo - jaa - cilveka domu spekam tiesam ir liela vara, BET es veletos parfrazet! Nevis domu spekam, ko varetu izteloties ka zalju auru ap cilveku, bet gan smadzenem, kas kontrole nervus, muskulus un cilveka kimiju. visi labi zin, ka steroidi palielina muskulu masu... tapatas smadzenes var dot signalus palielinat pipeles masu vai arstet kadu stulbu kaiti. BTW - steroidi palielina pipeles masu, bet tikai tads bet, ka pipele vairs nestav... ai ai ai! sad.gif

BEEFS BLA

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Dārgais, no kurienes Tev šāda informācija? Pagūglē, un Tu atklāsi, ka ir bijuši mēģinājumi uzbūvēt, bet tie izgāzās. Kaut vai šeit tas ir rakstīts - http://www.allmystery.de/artikel/pyramiden.shtml . Lapa vāciski, laikam nemāki, bet tā jau nav mana problēma. Vari pats angliski pameklēt, ja interesē. Kaut vai zem "Japanese tried to build pyramid".

Un jā, grūti iedomāties, kā tādi vārgi vergi varēja tās piramīdas uzbūvēt (lai arī viņu bija kvantums), laikam dopingu būs salietojušies biggrin.gif.

P.S raprock, es teiktu, ka pats sevi žņaudza.

Bledj tu stubla vecene... smile.gif piedod! Bet tu ko, iedomajies, ka cilveki ar pipelem 100 tonigus blukus cela?

Un tagad iztelojies skatu, kad mizligs celamkrans, kura masa ir 200 tonnas un kurs ir 20 x lielaks par tavu maju, ka tads njem un pacel tadu bloku!

user posted image

user posted image

tici man, tas dzeltenais vel ir mazins, bet tadus cilvece uzveidoja 100 gadu laika.

Egiptiesiem bija DAUDZ vairak laika! Heopsa piramidu cela ilgak un senak, ka tas ir rakstits vestures gramatas!

Beefs

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

BTW - steroidi palielina pipeles masu, bet tikai tads bet, ka pipele vairs nestav... ai ai ai! sad.gif

steroīdi ir vīrišķie hormoni, kas palielina arī agresivitāti un dzimumtieksmi.pa to nestāvēšanu kāds kļūdās. kādeļ gan visi lielie sportsiti ik pa laikam skalda sievas?

P.S pa to domu spēku. ja vnk gribēsi būt vesals, tad grūti būs...ja tev baros kautkādas fufeļa tabletes un tu ticēsi, ka tās strādā, tad veseļosies, jo vaidzīgs ir kas taustāmāks...

P.P.S vispār iebraucām auzās ar to paranormālo, pat bīfa daikts tiek pieminēts.... dry.gif

P.P.P.S tas nav ceļam krāns, bet gan kravas mašīna kuru izmanto dzelzs rūdas parvadāšanai ( 60 % gadijumu, vai biežāk)

P.P.P.P.S bīf tev vēl nepielec kādeļ piramīdas uzskata pa brīnumu? jo tai laikā nekas no mūsu tehnoloģijām nebija + mūsdienās jau ir ko domāt kā to panākt. tur jau tā lieta, ka neviens nezin kā viņi ar tam laikam atbilstošajiem rīkiem to dabuja gatavu...

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

steroīdi ir vīrišķie hormoni, kas palielina arī agresivitāti un dzimumtieksmi.pa to nestāvēšanu kāds kļūdās. kādeļ gan visi lielie sportsiti ik pa laikam skalda sievas?

P.S pa to domu spēku. ja vnk gribēsi būt vesals, tad grūti būs...ja tev baros kautkādas fufeļa tabletes un tu ticēsi, ka tās strādā, tad veseļosies, jo vaidzīgs ir kas taustāmāks...

P.P.S vispār iebraucām auzās ar to paranormālo, pat bīfa daikts tiek pieminēts.... dry.gif

P.P.P.S tas nav ceļam krāns, bet gan kravas mašīna kuru izmanto dzelzs rūdas parvadāšanai ( 60 % gadijumu, vai biežāk)

daikts vairs netiek pieminets! smile.gif

rusty - atkarotsu - es uzskatu, ka vesturnieki kludas attieciba uz senas civilizacijas attistibas limeni un celsanas ilgumu! Egiptiesi vareja 200 gadu laika attisti fantastiku tehnologisko limenu un TIK PAT ATRI PADIRST!

Masinu es devu tikai piemeram, lai anfisa saprastu, ka musdienas uzelt piramidas nav nekas neispejams vai pat sarezgits!

un pie vietas pieminet grandiozos projektus, kas tiek veikti dubaja! Tur tiek celtas celtnes, kas parspej VISU lidz sim uzbuveto pasaule!

cilveki uzbuvejusi pilsetu udeni. Aizberusi okeanu. Tas smilsu daudzums, kas tur saberts okeana.. daudz reiz parspej piramidu izmerus!

user posted image

user posted image

Beefs

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

apvienotajos emerātos veido tādu pašu kā to palmu tikai zemeslodes formā. japāna arī gāž būvgružus jūrā, lai palielinātu teritoriju. čaklie ēģiptieši mby ar ko tādu varētu ja neskaita +- kāds milijons noslīks ( vai vairāk)

Link to comment
Share on other sites

Ha, ha, ha, Beef. Davai, uzcel piramīdu.

Tieši tā - nevelti to uzskata par pasaules brīnumu. Un citiem veikumiem ar to nav sakara, jo piramīdas ir un paliek kaut kas neizskaidrojams.

uzcel piramidu.. nu tu pateici ! iedo 5 miljardus eiro un uzcelsu! drosi!

Vai zini, ka francija par 10 miljardiem eiro tiek celts pirmais kodolsintezes reaktors?

Vai tu aptver, kas tas vispar ir? Tiek radita saule uz zemes! Tas ir fantastisks tehnologiskais limenis. Un ta nauda - tie 10 miljardi.. tie resursi, materiali viss.. tas tiek savakts pardesmit gados. TO PAT NEVAR SALIDZINAT AR PIRAMIDU! Pie SIS tehnologjijas piramidu ar lazeriem izgrieztu no klints ara un ar helikopteriem blukus aizvestu un paris menesos uzblieztu! Vai tu saproti anfisa, ka piramidu necela 1ns cilveks. Vai saproti, ka lidzekli tas buves celtniecibai bija PAT GRANDIOZAKI ka tokimaka buvesanai, bet tas tokimaks bus vis krutakais un sarezgitakais un fantastiskakais verkis ever!?!?! Ta bus iekarta, kuras centra temperatura parsniegs miljons gradus un kur notiks kodolreakcijas un to visu satures kopa supermagneti, kas atradisies -270C temperatura. TA IR TADA tehnologija, bet cilvece to sasniegs relativi isa laika posa, jo pirms 100 gadiem vel mes bijam pilnigi tumsonjas. Vai zini, ka metals sak kust pie 1000 gradiem celsija, bet zinatnieki izstradas SUPER MATERIALUS, kas iztures so temperaturu?! Un paveiks to salidzinosi isa laika perioda?! Nenoverte civlekus par zemu! Vienigais, ko vajadzetu novertet par zemu, tie butu vesturnieki un vinju murgojumi vestures gramatas!!!

Un tu man prasi ko tik vienkarsu, ka salikt akmenus cupa??? tu nirgajies???

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Palasiju pirmas 2 lapas sarpatu par ko runa grozass..tapec pateiksu 1 lietu kad manam faterim nomira tetis februari vins pa naktim dzirdeja klusus solus, trauku skanu utt. tas pats bija ar manas mammas teti tad kad biju mazs mans tetis dzirdeja ari visadas skanas trauki krita utt...Divaini tas liekas, bet nu ta tas ir!

Link to comment
Share on other sites

Vai zini, ka metals sak kust pie 1000 gradiem celsija,

wow vesals 1k ? nu tu dod...lol wolframama kušanas temperatūra jau ir 3420 pēc celsija so...

bīf tev naturāli un galīgi nepielec tā piramīdu būšana. reiķini - viņas visas sāka celt ap to laiku, kad piedzima farons. viņa mūža laikā tā tika uzcelta - tai laikā ne vairāk kā 50 gadi. viņi to uzcēla bez jebkādiem piesārņojumiem. un ko dos tavs reaktors? wow tu zināsi, ka tāds eksistē - kruti, ne? piem. iesaku aizbraukt uz ēģipti un pastīties Karnakas templi, kas ticis celts 2000 gadu laikā - katrs farons viņu ir papildinājis. tur ir kolonas kādas 36 laikam. katra sver 136 tonas. augstums - negribu samelot, bet ap 35m. man ir zināms kā tas tika gatavots - vismaz ticamākā versija, bet gari jaraksta. blin kopsavilkumā - tos uzskata pa brīnumiem, jo nebij mūsu moderno sūdu, kas pēc gada jau ir novecojuši. un mūsdienās ir tā problēma - brīnumu neradīsi pāris mēnešos. vismaz ne tādu ievērojamu.

P.S eju gulēt. bīf - lai no rīta būtu labi argumenti pretī!

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

īpaši neiedziļinājos, bet bīfijs te rakstīja, ka cilvēce pa pēdējiem 100 gadiem ir nenormāli attīstījusies, a ēģiptiešiem bija 200 gadi, lai attīstītos un celtu pirmīdas. nelielies sīkums, bet cilvēcei bija ļoti daudz priekšnoteikumi, lai tik ļoti attīstītos pēdējos 100 gados - elektrības atklāšana (nu atklāja jau agrāk, bet sāka plašāk izmantot biku vēlāk), atomenerģijas atklāšana, sakaru tehnoloģijas revolūcija utt. (varētu vēl ilgi turpināt..). bet ēģiptiešiem tie 200 gadi bija kā mums tagad 2 nedēļas. neko īpaši jaunu viņi nevarēja izdomāt, vienīgi to, ka stumt divtonnīgos bluķus ir vieglāk nekā vilkt thumbsup.gif

tb cilvēce pa pēdējiem 100 gadiem ir attīstījisies vairāk nekā visā savā pastāvēšanas vēsturē, tāpēc šīs 2 lietas (tad un tagad) nevar salīdzināt wink.gif

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Beef, atkal Tu novirzies no tēmas. Te nav runa par reaktoriem un attīstību.

Ko tik vienkāršu, kā salikt akmeņus čupā? Nu vai zini, man šķiet, ka Tev nav ne jausmas, par ko Tu runā. Kā parasti cilvēki varēja zināt cik gadā ir dienas, izliekuma rādiusu, vidējo kontinentu augstumu un zemes masu centru?

Un jā, laikam vēl jāpiebilst, ka ar piramīdu būvēšanu es to domāju ēģiptiešu stilā.

Vei, vispār nav par ko te strīdēties.

Link to comment
Share on other sites

īpaši neiedziļinājos, bet bīfijs te rakstīja, ka cilvēce pa pēdējiem 100 gadiem ir nenormāli attīstījusies, a ēģiptiešiem bija 200 gadi, lai attīstītos un celtu pirmīdas. nelielies sīkums, bet cilvēcei bija ļoti daudz priekšnoteikumi, lai tik ļoti attīstītos pēdējos 100 gados - elektrības atklāšana (nu atklāja jau agrāk, bet sāka plašāk izmantot biku vēlāk), atomenerģijas atklāšana, sakaru tehnoloģijas revolūcija utt. (varētu vēl ilgi turpināt..). bet ēģiptiešiem tie 200 gadi bija kā mums tagad 2 nedēļas. neko īpaši jaunu viņi nevarēja izdomāt, vienīgi to, ka stumt divtonnīgos bluķus ir vieglāk nekā vilkt thumbsup.gif

tb cilvēce pa pēdējiem 100 gadiem ir attīstījisies vairāk nekā visā savā pastāvēšanas vēsturē, tāpēc šīs 2 lietas (tad un tagad) nevar salīdzināt wink.gif

rusty - es visu laiku saku!!! manuprat vestrunieki kludas un manuprat heopsa piramida ir VECAKA ka vinu uzskata un netika celta viena laika ar parejajam!!!! Tas ir LOTI svarigi!

otrkart - cash - elektribu atklaja samera nesen! Radioaktivitati ari! Saproti - nejau brinumi virza uz prieksu attistibu, bet gan darbs. Pirms 200 gadiem visi stradaja fermas un govis ganija. Tad laiki mainijas. Paradijas vairak biezo un izglitotu. Un tur jau tiesi ir tas akis, ka tad, kad sabiedriba paradas biezi, kuri ir ziglitoti un gudri, tad ari visi brinumatklajumi notiek, jo cilvekiem vienkarsi ir laikas domat un radit. Ari informacijas apmaina ir loti svariga!!!

Vai tu doma, ka egiptietis 10 gados nevaretu izdomat labako veidu, ka slipet akmenus? Pameginatu taa, pameginatu sitaa, izmeginatu ar bronzu dimantiem un ko vel un izstukotu likumu par berzi un par cietibu. Palauztu sudelju un izstukotu likumus par akmens skelsanos. Ari sviras ir elementaras!

Musu attistibas limenis nav brinums - tas ir darbs, darbs darbs! smile.gif

Es te labu piemeru izdomaju!

Anfisa apgalvoja, ka uzcelt piramidu ir super sarezgiti (nu tipa senajiem cilvekiem ar bronzu). Es veletos apgalvot, ka tada gadijuma tiem cilvekiem uzbuvet musdienigu automatisko velasmasinu butu neskaitami sarezgitak!

Ka cilveki vareja zinat, cik gada ir dienas????

Varbut paprasi, ka cilveki vareja zinat, kad sakas un kad beidzas diena?!?!

Vai tu zinaji, ka saule maina savu stavokli debesis atkariba no gadalaika?

Vai tu zini, ka skaitot dienas un atzimejot dienas numuru un saules stavokli civleki diezgan atri var pamanit, ka ta padarisana ir periodiska? Padoma par to!

Un Ari zemes masa centru var izrekinat ar vienkarsam fizikas metodem, tapat ka izliekuma radiusu. Vajag tikai mazliet matematikas... ak jaa.. bet tu jau uzskati, ka pirms 1000 gadiem uz zemes dzivoja merkakji ar smadzenju lielumu ka zurkam, jaa???

tavai zinasanai - visus tos lielumus musdienu zinatnieki nebut nerekjinaja ar satelitiem, bet ari ar vienkarsam metodem! Tavai zinasanai - senie cilveki pat vareja izmerit skanas atrumu. Attiecigi noteikt gaismas atrumu! Veidot modelus par vilnu dabu. Izmantojot svarstu aprekinat un modelet harmoniskos vienadojumus un veidot LOTI sarezgitas matematikas zinatnes!

Beefs

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Bāc, no kurienes Tu tik ļoti labi zini, ko cilvēki varēja pirms 5k gadiem? Vo vellos, cik Tu daudz zini, ko Tu te vēl vispār dari, ja jau esi visu atklājis un esi par to pārliecināts, kā tika uzceltas piramīdas? thumbsup.gif Mūsdienās zinātnieki par to joprojām diskutē, bet Tu taču visu jau zini! Un Tu neesi ne arheologs, ne arhitekts, ne matemātiķis. Vai es kļūdos? unsure.gif

Edited by anfisa
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...