bencik Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Un atkal mums ir lieliska iespeja pasmieties par kadu no tauta zinamiem cilveku tipiem Nesakat, kad shitas jau ir noshpikots no Chakija Norisa, joki ir orginali un es norecos normaali 1. kas notiek ar pieciem emo ja viņus ieslēdz istabā ar četriem stūriem? viens nomirst, jo viņam nav stūris kur raudāt 2. kas ir emo pica? - tā ir pica kas pati sagriež sevi 3. kāpēc tiek visi emo pirms 12 izmesti no bāra? tāpēc, ka sākas happyhour (un kā zināms emo nekad nav laimīgi) 4. kas notiek, ja četriem emo iedod ģitāru, sitamo instrumentu, basu un mikrofonu - iznāk tokyo hotel 5. cik daudz emo vajag, lai nomainītu lampiņu? nevienu ? viņiem labak patīk raudāt tumsā 6. kad blondīne un emo nolec no daudzstāvu mājas, kurš pirmais nomirst? blondīne jo viņa noslīkst emo asarās 7. cik daudz emo vajag lai izskrūvētu lampu? trīs... viens, kas izskrūvē ? viens, kas par to uzraksta dziesmu ? un viens, kas par to raud 8. cik emo vajag lai izlasītu žurnālu? divus - viens, kas žāvē, otrs, kas raud 9. kāda ir atsķirība starp emo un sīpolu? par emo neviens neraud, kad vinš ir sagriezts 10. kas ir emo, ja viņam nav sagrieztas rokas? ? jaunava 11. kas ir ome? emo, kas maskējās 12. ko emo teica, kad atklāja, ka viņa draudzene nav uzticīga? joks! emo nav draudzenes! 13. cik emo vajadzīgi lai nokrāsotu sienu sarkanu? atkarīgs cik stipri viņus met 14. ar ko atšķiras emo no beigta zīdaiņa? beigts zīdainis neraud. 15. kā dabūt emo lejā no koka? pārgriezt auklu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 (edited) TIesam nedZirdeeti , labs!!! Edited April 27, 2007 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
White^ Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 o jauni prikoli par emo Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 nekā superrevolucionāra. šitie jociņi pa netu jau kādu... hmmm pus gadu klejo? bet arī paši joki man neliekas pārāk jautrie. vnk lielākā daļa cilvēku nemaz nezina, kas ir emo. lielākā daļa pie origo tusētāju nav emo, arī tokio hotel nav emo grupa, bet nu tas tā. kā vēlas, tā cilvēki uztver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 27, 2007 Author Report Share Posted April 27, 2007 nekā superrevolucionāra. šitie jociņi pa netu jau kādu... hmmm pus gadu klejo? bet arī paši joki man neliekas pārāk jautrie. vnk lielākā daļa cilvēku nemaz nezina, kas ir emo. lielākā daļa pie origo tusētāju nav emo, arī tokio hotel nav emo grupa, bet nu tas tā. kā vēlas, tā cilvēki uztver. Izklausas, kad tu esi viens no vinjiem Labs tas taa prikols, vnk pasmejies un viss, es jau nesaku, kad vinji ir stulbi, vai slikti cilveki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 nekā superrevolucionāra. šitie jociņi pa netu jau kādu... hmmm pus gadu klejo? bet arī paši joki man neliekas pārāk jautrie. vnk lielākā daļa cilvēku nemaz nezina, kas ir emo. lielākā daļa pie origo tusētāju nav emo, arī tokio hotel nav emo grupa, bet nu tas tā. kā vēlas, tā cilvēki uztver. Es saozhu emo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 13. cik emo vajadzīgi lai nokrāsotu sienu sarkanu? atkarīgs cik stipri viņus met Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 1. kas notiek ar pieciem emo ja viņus ieslēdz istabā ar četriem stūriem? viens nomirst, jo viņam nav stūris kur raudāt 3. kāpēc tiek visi emo pirms 12 izmesti no bāra? tāpēc, ka sākas happyhour (un kā zināms emo nekad nav laimīgi) 4. kas notiek, ja četriem emo iedod ģitāru, sitamo instrumentu, basu un mikrofonu - iznāk tokyo hotel hhahahha!labzzzz!pirmo rreeizi ko tad uizlasiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 (edited) 12. ko emo teica, kad atklāja, ka viņa draudzene nav uzticīga? joks! emo nav draudzenes! Labs bencik. Tā turēt! Joki patiešām nedzirdēti.. Ierēcu tā diezgan normāli! Edited April 27, 2007 by vecteetinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Es saozhu emo ! esi pārliecināts ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 27, 2007 Author Report Share Posted April 27, 2007 esi pārliecināts ? Eu nu kamoon shitas topiks, nebija lai noskaidrotu kurs ir kurs ! Labaak pasmejamies Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 6.;12.;13. labi Laigan, kā meniks raxtīja, šitas texts pa dr.lv klaiņo jau labu laiciņu. Tomēr par emo vienmēr var pasmieties Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 pa daudz tās raudāšanas. bet tas pret sienu mešana, ir ok. meniks nav emo Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 es apvainojos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 es apvainojos. Don't cry my emo'istic friend Man patika pirmais Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 (edited) Rēcu,rēcu,rēkšu 4;15 dA beSt Edited April 27, 2007 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 9. kāda ir atsķirība starp emo un sīpolu? par emo neviens neraud, kad vinš ir sagriezts Th3 B3sT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Bij lasiiti bet tikuta forshi palasiit pa jaunu!! Emm emo grupa bebija taa Baš vai ka vinja saucas isti nezinu... Emm vel My Chemical Romance: http://www.rock-sound.net/media/My%20Chemi...ce_1024_768.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 es apvainojos. dont worry-cut yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANtye Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Nu tā, bišč ierēcu, bet pārsvarā dzirdēts jau Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 ir ok šis tas dzirdēts, šis tas nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Smējos par pusi no tiem, bet visi ir labi, kas nav dzirdēti Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 nez vienīgais emo joks, kas man liekas smieklīgs ir "I wish my lawn was emo. Why? So it would cut itself" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now