samuray Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 skatās un mācās kamēr onkuls vēl dzīvs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spirgala Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Error faili Tev nav pieejas šim resursam Atsuuta kaads PM savu kontu lai varu noladet , negribu registreeties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Mūviks labs! Gribējās in-game sound + arī varēja labāk mūziku sagriest. Bet fragi ir ok, galvenais, ka bloodlordu nogriezi! (bet man liekas, ka viņam bija senss uzlikts 100 un viņš tur virpuļoja debesīs skatīdamies:))) 7/10! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 24, 2007 Author Report Share Posted April 24, 2007 fragi ir ok nu kamoon, kā man fragi var būt tikai ok? es taču esmu pr0! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Ir ok Man arī ir vairākas reizes prātā nākusi doma taisīt gign fragu video, bet nelaime ir tā, ka man vispār gandrīz nav demku Ja man gadās kāds labs moments, tad noteikti aizmirstu demku novilkt, vai arī vecās demkas jau sen izdzēstas or smth. Tā ka man laikam nekas prātīgs nesanāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Interesants mūviks. Patika par to "looking for a man..." Skatoties uz dīgla fragiem nāk prātā savējie hsiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Biju gaidījis ko labāku, nepatika tas kā pārslēdzās mūzika, vajadzēja drusku vairāk gaļas. Tas par bloodlord bij labs. Forši ka 8min garš movie sver tikai 125 kg. ~7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 ''Tev nav pieejas šim resursam'' kam tad ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Man nez kapec arii nava pieejas shim resursam Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 25, 2007 Author Report Share Posted April 25, 2007 jāpiereģistrējas vai jāielogojas Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Talab, ka jūs neesat ielogojušies webā. Par movie - bija labs. 9/10! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 (edited) mlā atkal jau... macho tu laikam failus liec savādāk kā citi admini Es nevienu failu nevaru noka4āt, kuru tu esi licis. Man atver jaunu tabu vnk un tur kkas nebeidzami ilgi lādējās un viss. Neparādās pat lodziņš par open un save as. EDITS: Pamēģināju caur IE un 3%jau ir Edited April 25, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 mlā atkal jau... macho tu laikam failus liec savādāk kā citi admini Es nevienu failu nevaru noka4āt, kuru tu esi licis. Man atver jaunu tabu vnk un tur kkas nebeidzami ilgi lādējās un viss. Neparādās pat lodziņš par open un save as. EDITS: Pamēģināju caur IE un 3%jau ir šito odiņš lika lola un ar lieliem failiem visiem tā pagaidām ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Labs mūvijs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Nu man viss interesantak skita , tie fragi ar naziem , jo tie parejie jau neko jaunu nevar redzeet!! Ja pirmajs movijs , tad diezgan labs.. 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 25, 2007 Author Report Share Posted April 25, 2007 Nu man viss interesantak skita , tie fragi ar naziem , jo tie parejie jau neko jaunu nevar redzeet!! Ja pirmajs movijs , tad diezgan labs.. 7/10 pirmais movijs iekš vegas, biju taisījis citos variantos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Biju cerējis nedaudz interesantākus fragus, protams, izņemot ar deagle tie bija super! Protams visu šo vērtēju pozitīvi, filma noteikti patiktu vairāk, ja mana videokarte atļautu normāli noskatīties.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Man patika ka muvijs nebija parbaazts ar kkadiem effektiem, kuri traucee skatities! Fragi arii smuki! Interesanta muzikas izvele Nice job! 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Visi baigā starā pa bloodlordu`u (nabadziņu noknieba .. ) visumā man patika 3 in 1 pēdējais looking for a man man arī pievilka , malacis centies esi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 patika tā dziesma. pati primā. tikai neatceros kā saucās. kāds pasaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Visi baigā starā pa bloodlordu`u (nabadziņu noknieba .. ) visumā man patika 3 in 1 pēdējais looking for a man man arī pievilka , malacis centies esi tas bija negodiigi , vinsh no4iitoja ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 (edited) tas bija negodiigi , vinsh no4iitoja ... bloodlord ATMAZKAS samierinies tikai ceri ka tā bija pēdējā reize P.S. Atriebies viņam ikreiz kad ieraugi viņu nodur un uztaisi movie samuray uz paplātes Edited April 25, 2007 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 bloodlord ATMAZKAS samierinies tikai ceri ka tā bija pēdējā reize P.S. Atriebies viņam ikreiz kad ieraugi viņu nodur un uztaisi movie samuray uz paplātes ta nav nekada otmazka , bet gan fakts.. , vinsh negodiigi izmantoja admina acc ps : acc off Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 :* par naziem un tie deagla kili ar smukinji..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 patika tā dziesma. pati primā. tikai neatceros kā saucās. kāds pasaka. Cik zinu ta dziesma saucaas "kung fu fighting" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now