Naikz Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Tātad, vien dzekiņš uztaisīja flash spēli (horror), nekad nebīju tik labi pārdomātu spēli redzējis. Spēlē ir 5istabas, kuras tev jāiziet spaidot uz priekšmetiem, pētot tos. Spēle aizņem kādas 10min, ja tu ātrāk spaidīsi, tas tev neko nedos (ātrāk neiziesi).. Vispār interesantāk to būtu darīt naktī, bet es pēc dažām istabām reāli trīcēju par tagad (dienā). Lūdzu tiem, kuri iziet spēli nekomentēt ar spēles saturu! http://fizzlebot.com/sinthai/thehouse.htm Iesaku spelet nakti , piemeram es pec dazham istabam triicu pat tagad vel diena Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 0 emociju! Bet uztaisīta ir tīri OK! Man liekas, ka kādreiz kāds šo spēlīti jau bija ielicis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 mlā labs esmu spēlējis k-ko līdzīgu, bet... bet šis ir labāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 izgaju 2 istabas, nav laika tagat iet vairak (velak domaju izieshu visu). vispar uztaisiits labi. bisk bailiigi paliek dazas vietas, laigan nekas TAADS jau arii nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 (edited) wtf...es neka nevaru izdarit, talak par bumbu netieku.. Edit : O.K. tiku Edit2 : Tolete,virtuve,koridors ir the best!!!?? Edited April 17, 2007 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Uztaisīts vienk bet beigās Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvex Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Ja kādam bij bail man nāk smiekli es skatoties vinu un spaidot gandiiz aizmigu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Ja kādam bij bail man nāk smiekli es skatoties vinu un spaidot gandiiz aizmigu Domā esi baigi krutais or so? Es kopā ar savu plīša lācīti palīdu zem gultas Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 nu nez, booring likās btw tas koridors beigās, tur viss tumš paliek un viss? vai vēl kaut kam bija jānotiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Bija jāparādas kkādas spocīgas vecenes sejai, kura nobļaujas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Man patika, labi uztaisīta. Vienīgais nepatika tas, ka viss bija tik vienkārši. Varēja viņš uztaisīt tādu spēli, kur ir jāpadomā, nevis tikai jāspaida uz kkādiem priekšmetiem un jāgaida kad viss notiks. bail točna nepalika, bet beigās normāli noraustījos Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Jā, sāka palikt garlaicīgi. Bet 4 fun, iedošu linku uz citu spēli. (Links ir uz inbox games, tālāk paši sapratīsiet kuru spēli jāizvēlas. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanna' be nothing Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Jā, sāka palikt garlaicīgi. Bet 4 fun, iedošu linku uz citu spēli. (Links ir uz inbox games, tālāk paši sapratīsiet kuru spēli jāizvēlas. ) Chuck norris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 A kas vēl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Diezgan ilgi es tur kāvos, besī, ka tās nindzas tik vēlu parādās... Varētu viņi birt lejā viens pēc otra.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 es tālāk par to zīmejumu nespiedu. 1 reiz uzklikšķināju un man pietika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 ja būtu kkā jāizdomā, kā tikt ārā no tās mājas tad būtu ok. Neīpaši. beigas bija paredzamas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Diezgan ilgi es tur kāvos, besī, ka tās nindzas tik vēlu parādās... Varētu viņi birt lejā viens pēc otra.. Nu tak tiec tālāk, jo tālāk tiec jo vairāk nindzju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 nežēlīgi viegli bija P.S.- no emotions in me too Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 ja būtu kkā jāizdomā, kā tikt ārā no tās mājas tad būtu ok. Neīpaši. beigas bija paredzamas. Es labi atceroes vienu game(kur bija jaizkljus ara no savas istabas, notikumi, paversieni,normaljna spele...) Ja taja spele butu tas pats un ja butu ari tas pashas 5 istabas, unn ja butu jabeg(jaizkljust ara) butu super + tur mus biedetu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Dažās vietās nedaudz satrūkos, bet nekas TĀDS jau arī nebija... izgāju. Atceros uz psone bija tāds geims, kuru graizīju 1-2 klasē laikam, kur meitenīte ar nazi klīda pa māju un tev bija vislaik kkur jānoslēpjas, lai tevi neatrod. Misteriju tā arī neatrisināju, jo bija pārāk bailīgi tad Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 kas ir jada otraja istaba? atveru to vestuli kas pie spogulja bija! un noolaidu udeni poda un vairak nekas nenotiek!! kas ir talak jadara? apnika jau gaidit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naikz Posted April 18, 2007 Author Report Share Posted April 18, 2007 Es speeli izgaju kadas 4 reizes , bet man patik Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Dažās vietās nedaudz satrūkos, bet nekas TĀDS jau arī nebija... izgāju. Atceros uz psone bija tāds geims, kuru graizīju 1-2 klasē laikam, kur meitenīte ar nazi klīda pa māju un tev bija vislaik kkur jānoslēpjas, lai tevi neatrod. Misteriju tā arī neatrisināju, jo bija pārāk bailīgi tad vnk turpini spiest! spied to zimiti, podu, tur uz gridas vel inde kkada P.S. biki sabijos koridoraa pie tas vecenes bljaaviena Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Visiem tiem, kas te kruta spriedeleeja borings, elementari - kartejo reizi pieradijaat kaad kraani esat Papeleejat shito te plks 3 naktii, pec The Ring filmas noskatishanas un tad sajutiisiet sho speeli, jeega gaishaa dienas laikaa klausoties eminem spelet efekta nekaada, aaa neee ir effekts esmu kruts man bija garlaiciigi p.s. Labi izstraaadaata speele, muuzika ar bildiiteem baigi forshi sakartota, meginaju iejusties taja maaja, un naktii seezhot man piem. baigi labi sanaaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now