bacard Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 Ja tas kādam palīdz, tad man arī ir puņķītis uzmeties. Varbūt rīt jau viņš (puņķis) būs lielāks, jo šodien daudz braucu un saņēmu daudz kondiškas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 Es kondišku neatbalstu, jā ir patīkami vēss, bet tas nav tad ka logi vaļā, vai arī tpc ka man mašīnā aukstumaģents vai tā saucamais freons nav uzpildīts, nav man kondiškas Link to comment Share on other sites More sharing options...
I'm out of your mind Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 kāds nezin vai kaut kāda programma vai kāds veids kā izdzēst vecos twittus? piemeŗam tādus, kas ir pirms 3 gadiem twittoti? un tā, ka piemēram pa mēnešiem var dzēst un atstāt tikai, piemēram, 2013 gada twittus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 Kāda sūda pēc Tev tas ir vajadzīgs? Itkā kādam interesētu ko Tu pirms 3 iem gadiem twītoji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 (edited) Googles search rezultātus droši vien tīra. Bet uzraksti Twittera supportam savu sāpi. edit: ja grib regulāri tīrīt, tad tev, manuprāt, jābūt programmētājam. ar viņu API izvilkt visus tvītus un izdzēst, es esmu to darījis, bet vai tur rādīja 3 gadus vecus tvītus neatceros ) Edited July 16, 2013 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Twitterī viņi paši dzēšas arā, ik pēc 3k tweetiem! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Twitterī viņi paši dzēšas arā, ik pēc 3k tweetiem! Sanāk, ka nevar būt vairāk par 3k tvitiem? No, no, no. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Man atgādina cs_italy Cts spawnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 (edited) Man atgādina cs_italy Cts spawnu man jau ar likās kaut kur redzēts :D Edited July 16, 2013 by kraukskis- Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Sanāk, ka nevar būt vairāk par 3k tvitiem? No, no, no. Yes yes, es lasīju kaut kur internetā kā pārsniedz 3k postus tā vecie dzēšas arā!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Yes yes, es lasīju kaut kur internetā kā pārsniedz 3k postus tā vecie dzēšas arā!! hmm, nu nezinu gan. Kaut kad nesen redzēju, ka vienm bija 3 kk tvitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 hmm, nu nezinu gan. Kaut kad nesen redzēju, ka vienm bija 3 kk tvitu. hmm, re vienam pazīstamajam. https://twitter.com/marinaadinjsh izskatās ka viņam nekas tur nedzēšas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Var būt kaut miljons iečivināšanu, bet redzēt var tikai pēdējās 3000! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Pastāv iespēja visus savus twītus novilkt arhivētā failā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 ]*bilde* Drīzāk pēc Himmelsdorf no World of Tanks izskatās. Ieraksti googlē delete my tweets un ieraudzīsi vairākas lapas, kur to izdarīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 (edited) Sportisti, ārsti un vienkāršie iedzīvotāji! Kāds viedoklis par ''Piena spēku'' ? Cik labi aizstāj ikdienas olbaltumvielu avotus? Vai garšīgs? Cik lietderīgs pēc fiziskām aktivitātēm? Kas viņā kaitīgs? Vai var salīdzināt ar proteīniem? Vai cena ir adekvāta? Edited July 17, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Piena spēkā 100 gramos ir 9 grami olbaltumvielu, cheap ass pulverī 100 gramos ir 71.1 grams. Piena spēks maksā 50 santīmus par 460 gramiem, tātad 100 grami izmaksā gandrīz 11 santīmus, grams olbaltumvielu - 1.22 santīmus. Pulveris maksā apmēram 25 latus par 2.25 kilogramiem, 100 grami maksā Ls 1.11, grams olbaltumvielu - 1.5 santīmus. Tīri teorētiski tas piena spēks ir izdevīgs, ja nemaldos, centrāltirgū līdzīgu suslu varēja lētāk dabūt. Parastā piena spēka pluss ir tāds, ka nav cukura. Es tāpat labāk izvēlos pulveri, ērtāks lietojams, ērtāk paņemams līdzi un dozējams. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
10-k Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Garšīgs, tas jau vairāk pēc garšas, kas kuram tuvāks. Tāpēc katrs būtu jānogaršo vien pašam un jānonāk pie secinājuma, kurš vai kuri garšoja labāk. Viņš ir ļoti labs OBV avots pēc treniņa. Vismaz joprojām dzirdu par viņu labas atsauksmes no vairums cilvēkiem, kas trēnējās un lieto šo regulāri. Cena arī apmierinoša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Uzjautāšu arī šeit : varbūt kādam ir akkaunts ar Arma:dayz modu un var iedot uzspēlēt/nopārdot par sakarīgām naudiņām? Ja kāds kautko var piedāvāt - pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I'm out of your mind Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 visiem iPhone lietotājiem šodien ir iespēja pa brīvu nokačāt Whatsapp tiem, kuri vēl nav nopirkuši, tiem laba izdevība. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Nottārs drošvien var atviegloti paelpot, ka viņu vairs nenoliek.. http://www.youtube.com/watch?v=f0D1KQyG7M0 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 šitā ir bomba Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Tik patīkama sajūta pēc vakara skrējiena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 (edited) Kas tur tik patīkams var būt/ Edited July 17, 2013 by Brown^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now