aphrodYte Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Nu ko, šodien jāiečeko tā jaunā Ala. Cerams, ka būs vismaz tikpat labi kā iepriekšējā vietnē, citādi pārāk bieži viņi atrašanās vietu maina >__< Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 kāds nezin kur var atrast jaunākos datus par Latvijā populārākajiem sociālajiem saitiem? Es it kā skatījos šeit - http://www.audience.gemius.lv Bet tur nav Facebook,Twitter,Foursquare etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Boring,man jau tā visu laiku,jau divu mēnešu garumā,katru vīkendu,divu trīs dienu garumā ievelkas pārtijs,man pēc atpūtas vajag atpūsties,laikam jāpiebremzē,bet man vilciens vēl nav izdzerts. ĀĀĀĀĀ aizmirsu pateikt- Piss nahuj tūbij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Boring,man jau tā visu laiku,jau divu mēnešu garumā,katru vīkendu,divu trīs dienu garumā ievelkas pārtijs,man pēc atpūtas vajag atpūsties,laikam jāpiebremzē,bet man vilciens vēl nav izdzerts. ĀĀĀĀĀ aizmirsu pateikt- Piss nahuj tūbij. Da man viss ir saplānots tā, lai nevajadzētu dzert. BET!!!!! Mistiskā veidā parādās jauni piedāvājumi pēdējā brīdī and shit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Da man viss ir saplānots tā, lai nevajadzētu dzert. BET!!!!! Mistiskā veidā parādās jauni piedāvājumi pēdējā brīdī and shit... Error 404: 'Raksturs' not found. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Error 404: 'Raksturs' not found. Ja es negribu dzert, tad es nedzeru. Bet tā sanāk, ka vajag satikties ar tiem cilvēkiem, kuri zvana, jo citā laikā to izdarīt ir grūti. + nedzeršanas plani tiek aplauzti citu cilvēku dēļ. Un tas viss sākās ar siltumu un iespēju cept gaļu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Ja es negribu dzert, tad es nedzeru. Bet tā sanāk, ka vajag satikties ar tiem cilvēkiem, kuri zvana, jo citā laikā to izdarīt ir grūti. + nedzeršanas plani tiek aplauzti citu cilvēku dēļ. Un tas viss sākās ar siltumu un iespēju cept gaļu... Var dzert arī ūdeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Var dzert arī ūdeni. Tā, te labu laiciņu bija sarunas par zaļo. Nesāksim runāt tādā pašā nodabā par alkoholu. Esmu pieiekami informēts lai saprast, ka šmiga ir slikti, bet es esmu lošara, jo dzeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Grūta man dzīve, vispar nedzeru neko stipro un nepīpēju CIk daudz naudas izdodas ieekonomēt Kaut gan nezinu cik izdodas ieekonomēt, jo nav šinī huinā nekad tērēta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Grūta man dzīve, vispar nedzeru neko stipro un nepīpēju CIk daudz naudas izdodas ieekonomēt Kaut gan nezinu cik izdodas ieekonomēt, jo nav šinī huinā nekad tērēta. Kā ar trušiem veicas? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Ja nemaldos es biju rakstijis, ka pagaidīšu kādus 8 mēnešus, tad velreiz apciemošu to veci un paskatīšos kāda viņam tur situacija darās. Ja redzēšu ka viss rosas un notiek, tad okej. Sanāk no tā teiktā brīža, okt/novembr būtu jaapciemo viņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 zinu, ka te apgrozās ļoti daudz ļoti aprobežotas tautas, bet zinu, ka te apgrozās arī diezgan erudīti keksi, tāpēc, varbūt kāds zin kaut kādu dokomentālo vai citu uzskaites mateirālu saistībā ar Eiro tuneli (euro tunnel)?! Ideāli būtu kaut kāda dokumentālā, bet netiks izšķērdēta arī lasāmviela (eng vai lv valodā). Būtu dikti pateicīgs. Alus no manīm! (Vārdu turu, var apstiprināt pat tādi troļļi kā Ziediņš). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 ''Big, bigger, The Biggest'' bija par visiem tuneļiem, tai skaitā tevis minēto. Baigi sen skatījos - pameklē pats. Viņi ir arī latviešu valodā, vismaz es tā skatījos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 zinu, pats skatos tagad viņu. bet pašlaik galīgi nekas nelieciena par tuneļiem (ok, sūdīgu paku atradis esmu). enīvei, paldies tev, bet joprojām gaidu variantus, mož kāds cits zin, kur var smelties detalizētu info par šo brīnumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 http://books.google.lv/books/about/The_Channel_Tunnel_Story.html?id=jIimvNFkLygC&redir_esc=y Principā jebkura no tām grāmatām, ja būs intrese izlasīsi. Aizstaigā uz tuvāko bibliotēku, gan jau kaut kas būs. Bet jā, internetā maz info. http://www.jrtr.net/jrtr26/pdf/f38_nou.pdf http://www.batisseurs-tunnel.com/amicale/doc%20UK/1%20Le%20Projet%20Tunnel%20sous%20La%20Manche_C.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Final stage !!! Programmēšanas software pabeigts Optimizēts līdz 7500 koda rindām 30 formas. 21 db tabula. 7 html faili priekš atskaitēm. 13 dažādas ikonas 1 Visual default installators Paroles kriptēšana ( 11xSzRf/3zk7ePXO6Z99vtGHtSwDlchPiWrNuYjauT8NzEQBGhK12vVVqgAmJr7sHjQkPZc8n1FP04KhVx/qsg== ) Nezinu cik droša, bet pēc tādas pieejas uzstaisiju, projekta sākuma doma bija par triple des, bet vēlāk citu pieeju atradu. Bug fix, completed Tagad var ķerties pie stulbākas daļas to visu iedokumentēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 3:53 Jutos noguris, bet jāsaņemas ar kontrolpiemēriem. Rīt vadītajam jāparāda ko es paveicu pa nakti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 (edited) Mans iet čučet, no 15 moduļiem palika tikai 3 aprakstīt, domāju līdz 14:00 paspēšu to izdarīt Mans atkal strādājošs. Edited May 8, 2013 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Lepojos ar tevi, rembīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Palika pēdejo moduli aprakstīt un jauninajumu varu installatora bazt ieksa. Vakar piefiksēju ka atskaite viens no 10 elementiem netaisa update, ja tiek multi select izdarīts, veiksmīgi šorīt tika fixots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 (edited) Palika pēdejo moduli aprakstīt un jauninajumu varu installatora bazt ieksa. Vakar piefiksēju ka atskaite viens no 10 elementiem netaisa update, ja tiek multi select izdarīts, veiksmīgi šorīt tika fixots. 70% lasītāju nesaprata, ko tu uzrakstīji Edited May 8, 2013 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 (edited) Kas ir, galīgi ahujel? Te igorstinte zvana! © jimbuga, orģināls maita Edited May 8, 2013 by Teletuubijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Aizver muti dauni,cik var dirst katrā topikā,nobanos visu gignu un miers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Šāds naids jau paliek neciešams, katrs esam tāds - kāds esam. Katram tiesības uz savu viedokli, bet nu cik var aizskart viens otru? Satiekās un noskaidro visu, kā īsti vīrieši, nevis nodiršat viens otru forumā. Agrāk šeit bija patīkami uzturēties, tagad katrā lapā pilnīgs bezpriģels. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Es pielāgojos videi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now