IgorsTINGERE Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Atzīmēšos 1400 lapā,pasūtot dirst tūbaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Attenšen. 1400. lapa ir paredzēta dirst sūtīšanai. Lūdzu, variet izpausties. P.S. Attiecīgā akcija nav nekādā veidā saskaņota ar GIGN vadību un šīs ziņas autors nenes nekādu atbildību par trešās personas radītājām fiziskām un emocionālām traumām. Ej dirst. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Bleeee pulkstens 15:00 puse dienas noguleeta...Un hrenova veel pie tam....Pokers laikam ~6:00 beidzaas... Mana taktika nostradaja visus piedziirdiit un visus apspelet pec tam tika izspeletas tikai 5 rinkji, un visos izceelu 1mo plekji Bet ar sievieteem pokeri spelet tas ir zhopaa... Vinjas visu laiku paliek spelee, ne reizi nenomet kartis lai gana vispar nekas rokaas nav...Tas galigi kaitinaja....Bacardi rulllee... Laikam kaut kaa jasanjemas un jaaiziet uz veikalu pec kaada aleena, kas vareetu mani izglaabt....Shodien galigi toch neko negribas dariiit,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 (edited) Bleeee pulkstens 15:00 puse dienas noguleeta...Un hrenova veel pie tam....Pokers laikam ~6:00 beidzaas... Mana taktika nostradaja visus piedziirdiit un visus apspelet pec tam tika izspeletas tikai 5 rinkji, un visos izceelu 1mo plekji Bet ar sievieteem pokeri spelet tas ir zhopaa... Vinjas visu laiku paliek spelee, ne reizi nenomet kartis lai gana vispar nekas rokaas nav...Tas galigi kaitinaja....Bacardi rulllee... Laikam kaut kaa jasanjemas un jaaiziet uz veikalu pec kaada aleena, kas vareetu mani izglaabt....Shodien galigi toch neko negribas dariiit,... Edited April 30, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Like that!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Like that!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 .. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Kas var būt pie vainas, ka visu laiku slēdzot iekšā PC automātiski ieslēdzas steam, bet tagad viņš pat nekonektējas iekšā. Pamēģināju pats ieslēgt steam nekur nekādas pazīmes(izmaiņas). Karoč var spaidīt uz steam ikoniņas un viņš neiet iekšā. Itkā dzēsis neko ārā neesu, kompi restartēju arī, bet bez izmaiņām. Ir kādi ieteikumi? HEEEELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Reinstalēt stīmu? Šitais programmu gļuks dikti bieži parādās, parasti neko nevar izdarīt citu, kā vien izdzēst no add/remove progām un pa jauno ieinstellēt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Reinstalēt stīmu? Šitais programmu gļuks dikti bieži parādās, parasti neko nevar izdarīt citu, kā vien izdzēst no add/remove progām un pa jauno ieinstellēt. Nu laikam vien būs jādara garais cikls! Vēl jāmeklē moduļi, tie jāmet iekšā utt.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Vasara laikam ir atnakusi atpakalj Wuhuuuuu.....Jabrauc grillet galja Shodien beidzot daudz maz esmu atgajis no POKERVAKARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 oo jaa , beidzot forsh , vasariigs laiks =)) tad jau buus fuciits jaauzkaplee .. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Jūs nezinat kur Rīgā var nopirkt tās googly actiņas? Vismaz kur varētu nopirkt, jo man nav nejausmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Varbūt vari mēģināt šeit: http://www.baloni.lv/karnevals.html Pirms vairākiem gadiem pirku tur štelles karnevālam, bija arī visādas acis, deguni, pirksti un vēl visādi mēsli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Ja es gribu pārinstalēt windows, kur man viņu vislabāk novilkt, lai nebūtu nekādu sūdu? Man vajag win7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 http://thepiratebay.sx/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 (edited) Tas man pārāk nepalīdz - tur noteikti 50% ir mēsli. Arī atšķirību starp ultimate, xx edition un home neredzu. Kāds esiet tik labs, ielieciet man mutē linku. Es pat nezinu, kas man labāk - 32 vai 64 bit. Man ir 2GB ram. un vai instalējot caur flash man no flash citas lietas nepazudīs? Edited May 1, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 un vai instalējot caur flash man no flash citas lietas nepazudīs? Flashs būs jāformatē, tātad viss no turienes pazudīs.http://thepiratebay.sx/torrent/8190694/Windows_7_Ultimate_SP1_x86_(Feb_2013) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Kaut ko saspaidīju - ne disku, ne flash neizmantoju, gan jau viss kārtējo reizi beigsies pie meistariem un 40Ls izdevumiem, bet esmu jau pieradis ik pa 2 mēneši to darīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Jūs nezinat kur Rīgā var nopirkt tās googly actiņas? Vismaz kur varētu nopirkt, jo man nav nejausmas. Tiger? Man liekas, ka ir redzētas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Dienas teksts.Teddy:Banu noņēmu kopā ar Thuga tiesībām. muhahhahahhahahahah gandrīz apdirsos aiz smiekliem. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 WORM, vajdzētu uzstaisīt kādu statistiku. Patiess bans / nepatiess. Lai varētu sekot raitingam kvalitates reitingam GIGN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 kā barca ņem aiz vaiga pilnīgi prieks skatīties 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upis92 Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Jūs nezinat kur Rīgā var nopirkt tās googly actiņas? Vismaz kur varētu nopirkt, jo man nav nejausmas. "Ballonu pasaule" - Rīga, Lāčplēša iela 77/79 - Tur ir visādas krutas drazas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now