SuperRembo Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 P.S Worm, Macho vel nav aprecējušies? Viņiem itkā jau gadi liek par bērniem iedomāties Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 (edited) Kāds ir lasījis Doktora Hausa grāmatu? Plānoju iegādāties, kāds var mani pārliecināt vai atrunāt? Edited April 27, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Luksemburgas centrā ir tāda Baznīca vai templis,kam nav logu,bet visām durvīm ārpusē nav rokturu,tātad viņas veras vaļā tikai no iekšpuses. Tam ir kaut kāds sakars ar visiem tiem masoniem,brīvmūrniekiem,iluminātiem. Varbūt kāds zin ko vairāk par tieši šo celtni? Sakarā ar kursa darbu un velnišķīgu ziņkāri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Kāds ir lasījis Doktora Hausa grāmatu? Plānoju iegādāties, kāds var mani pārliecināt vai atrunāt? Lasiju, viegli lasaam gabals, ir ok! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 sarakstīju dziesmu par stalkošanu un masturbēšanu https://soundcloud.com/kapkeiks/tikai-m-lest-ba 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 100% blakus istabā mamma sēdēja, tāpēc čukstus dziedāji. Jociņš. Bija kūl. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Man vajadzēja izklausīties nevainīgam un izmisušam. Pa defu tāds esmu, bet neizklausos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Iedziedi GIGNam himnu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Divdienieks ir beidzis. Depresija pārņem mani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 kas sodien par dienu? ok, ok, zinu, ka svetdiena zajebala, jatrin gulet Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 sarakstīju dziesmu par stalkošanu un masturbēšanu https://soundcloud.c...tikai-m-lest-ba super 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Es nezinu, kā jums ar to vēlmju piepildīšanu, bet es uz laiku dabūju kasti ar 4 maziem minkāniem >^.^< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Es nezinu, kā jums ar to vēlmju piepildīšanu, bet es uz laiku dabūju kasti ar 4 maziem minkāniem >^.^< aizej uz zvēru patversmi, dabūsi netikai 4 minkas kastē, un netikai uz laiku. beigu beigās, varēsi kaifot gan par minkām, gan būsi labu darbu izdarijusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Tiko no jurciiites...biju pie juuras izdzeru 4 pintes juutus super..beidzot ar draugiem normali patusejaam...tagad majas suucu 5to pinti,bus jaiet chuchat, Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Šodien iedomājos, ka vajadzētu piknika sezonu atklāt. Goodij ko saki kopā ar Murgu, un vēl kādu šejienieti kas pa vēju pilsētu dzīvojas uztaisīt gaļ-aliņ-sēdēšanu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Lieliska spēle @nba. Knicks vs Celtics. Aiziet papildlaiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Diaanas pica ventinjos ir mega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Šodien iedomājos, ka vajadzētu piknika sezonu atklāt. Goodij ko saki kopā ar Murgu, un vēl kādu šejienieti kas pa vēju pilsētu dzīvojas uztaisīt gaļ-aliņ-sēdēšanu ? Nākošnedēļ pazūdu no Liepājas uz nenoteiktu laiku, tā kā švaki būs ar manis piesaistīšanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Nākošnedēļ pazūdu no Liepājas uz nenoteiktu laiku, tā kā švaki būs ar manis piesaistīšanu bļin krāns :/ nu ok nvm citreiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 (edited) kurš tur salika bildes, kam tas brūnais deguns? Geji - iznīcināmā suga, gitļeram bija taisnība, slimos ir brutāli jāizšauj. p.s. šodien uz matīsa čalis centās notirgot māla alus kausu(kauss bija ok, etc., vienkarsi nebija vajadzības), pretī gribēja 4 cigaretes vai 50 santīmus. Bonusiņā pajautāju, kur dabūja to kausu, bet šis straigt ahead, ka sencītis iedeva, normāli alkaši, tirgo visu, kas pa rokai Edited April 28, 2013 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 heisāhopsā visiem, kuri šeit vēl dzīvi (dzīvo) negribējās taisīt topiku, tāpēc iemetīšu vien šeit, vajadzīga jūsu klikšķa palīdzība uzspiežot uz linka http://tomst.tumblr.com un droši izejot uzreiz ārā. man drusku vajag unikālos skatījumus ievākt paldies! gan vēl atgriezīšos, juice, greipdrinks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Pfff, juice, tu vēl dzīvs? ;DD Kur noziedējis? Mans unikālais skatījums ir pievienots Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Greip drink, beibī! *klik* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Baac, taa gribeejaas 1 maijaa aizshaut uz Liepaaju, bet darbs neideva magjisko briivdienu... Buus jaabrauc vasaraa, taakaa Goodij gaidi zinju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 amnij,Tev ir talants ne tikai vārdu izvēlē,bet arī akordu kompozīcijās 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now