ModeratO Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 (edited) http://offliberty.com/ best I know ! soundcloud, youtube, etc... no visa tev uztaisis labas kvalitaates mp3 ! arii video uz HD parnjem ja vajag Tiko izmeiģīnaju, un nekā diža nav, jo bitrate mp3 failam ir tikai 128kbps p,s Pievienojos Ezīša sveicējiem!!! Edited April 8, 2013 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 mp3skull.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 (edited) Ežukam sveicieni vārda svētkos Edited April 8, 2013 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 http://www.clublandlv.com/ visulaiku dzīvojos tikai pa šo adresi, vienīgais ka neparāk pārskatāms saraksts... Kaa arii livingelectro.com dubstep.net tas pats soundcloud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Ezi!!! Sveicieni no Migas! maz bītu, daudz pupu un mauļu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
achee Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 kas par huinju jau 2tro dienu nevar piekontektoties pie steam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
achee Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Kasparnahuj? Ezi, Nightmare - sveicieni! Kad bankets? hujzin, kaspar, bet otro dienu rada, ka nevar piekontektoties un prasa, lai parbaudu netu, netam viss kartiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Kasparnahuj? Ezi, Nightmare - sveicieni! Kad bankets? eu atbildi uz šito. Rīt kā reiz uz Rīgu braucu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Nu ko, dārgie, kādas atsauksmes par Razer Abyssus 3500dpi usb gaming peļuku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Pašam ir DeathAdder ar 3500dpi. Labi strādā, nesūdzos, domāju ka abyssus ar labi kalpos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Nu ko, dārgie, kādas atsauksmes par Razer Abyssus 3500dpi usb gaming peļuku? es pieļauju domu, ka tu no mums slēp kaut ko ļoti lielu un slepenu. dāmai garšo alus, ok, standarts, dāma droto kontru, ok, +/- standarts, dāma ir gign`ā, nekas neparasts, bet tomēr rodas intrese (tobiš ko viņa te pazaudējusi, no offence), bet ja dāma pērk kkādu randommegaproyoyoyo peli, tad tā vien liekas, ka tu kaut ko noklusē.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Tas jau tika pārrunāts - neviens tāpat nezina, kas par monstru man starp kājām. Robert, great, kādas spēlītes spēlē uz savas Pēces? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Afro, marš uz draugiem.lv p.s. tākā esmu patups pēdēja laika uz kompjiem, be čujs, ka viss kedā. Saliekot šo, videokarti takš nevajag? http://www.dateks.lv/grozs?content=q1ZKL8qvKlayqlYyNzQ0tAAxirMTM0uAQoa1OkBBUzNTdEEzE0tDc3RBE0tLY0ztRoYWGCrNTSwMTNAFjS2NzdBU1tYCAA%3D%3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 es pieļauju domu, ka tu no mums slēp kaut ko ļoti lielu un slepenu. dāmai garšo alus, ok, standarts, dāma droto kontru, ok, +/- standarts, dāma ir gign`ā, nekas neparasts, bet tomēr rodas intrese (tobiš ko viņa te pazaudējusi, no offence), bet ja dāma pērk kkādu randommegaproyoyoyo peli, tad tā vien liekas, ka tu kaut ko noklusē.... Es pieļauju domu, ka tu slēp no mums ko ļoti tizlu un acīmredzamu. Noliktavas tirliņam garšo francijas iela dārgāks alus, ok, standarts, kam gan negaršo. Noliktavas tirliņš raksta forumā, kaut arī visiem no tā nelabi metas, ok +/- standarts. Tirliņu neviens nevar izturēt, jo viņš ir nožēlojami stulbs - nekas neparasts. Tomēr rodas interese (tobiš nevar saprast, no offence), kāpēc tirliņam, kuram ir manāmi zemāks intelekta līmenis par vidējo tautieti, vajag kaut kādu megayoyoyoyomegauber 5 iphonu. Man šķiet, ka tu no mums kaut ko slēp - tev ir mazs pencils biksēs. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 (edited) Afro, marš uz draugiem.lv p.s. tākā esmu patups pēdēja laika uz kompjiem, be čujs, ka viss kedā. Saliekot šo, videokarti takš nevajag? http://www.dateks.lv...dBU1tYCAA%3D%3D Ja neplāno spēles spēlēt n shit, tad nevajag. Edited April 8, 2013 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Ū, ū, cant wait: drīz mani gaida ļoti skaistas iekšiņas... http://www.overclockers.ua/video/amd-radeon-hd6870/01-big-ati-radeon-hd5830-sapphire.jpg ^^, mmm, tehnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 kompis tīri darbam. vgs vajadzēs, bet to vēlāk, kad būs lieka nauda. jo tur tik trenkātas 3d cad progas. pašlaik padzīvošu ar šādu komplektāciju ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 es arī gribu sev videni lai kādu spēli varētu uzdzenāt, bet nevaru saņemties nopirkt, un no video kartēm arī tik daudz nesaprotu. pagaidām to kas manā monstrā iebūvēta varu CS'u uzdzenāt ar stabilu 100fps man pietiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
descriptor Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 3D CAD bez izdalītās videokartes? 2005-ais AutoCADs tur ies. 2013-ais būs grūtāk. Laikmetīgu Solidworku šeit pieminēt būtu vienkārši rupji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 izlasīji, ko es rakstīju? pašlaik. tas nozīmē varbūt nedēļa, varbūt mēnesis un būs vga vērā ņemama. 2013 cad's man pat tagad iet, kur vispār nav vērts pieminēt vga nosaukumu (pat ja tāds ir ) konkrētais cad, ar kuru strādāju iet uz mana portabļa gt540m pietiekami labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Tava ņaudēšana, ziediņ, mani uzjatrina aizvien vairāk. Tik nākamreiz pameiģini izdomāt, ko jaunu, protams, ja Tavs iq to atļauj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 (edited) Ārā atkal mauka sniegs Pēcdarba pārsteigums. Edited April 8, 2013 by Print`Screen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Turpinājumu lūdzu šeit Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 (edited) Turpmāk visi šādi posti tikai šeit http://www.gign.lv/f...ijs-vs-pasaule/ Pārējā forumā tas tiks sodīts ar nedēļas atvaļinājumu. Apnicis jau. Davaj banu abām maulēm. Nedēļu? Viņš izturēja visu nedēļu? Edited April 8, 2013 by T0masS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 tamparam, pārskatīju maku, varētu vel piemest tagad VGA līdz 80ls, kuru būtu vērts ņemt? tajās gan neko nesaprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now