raivisdotcom Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 es ļoti atvainojos par šo postu, bet tas image ir officiali labākais kādu es esmu redzējis par savu dzēruma dzīvi. Paldies par uzmanību, maddn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Ko jūs darījāt, kad jums bija 12gadi? http://www.apollo.lv...stitutas/555744 šitas ir reāli labs pacans Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 (edited) Turkish airlines lūdzu kāds pasakiet, kā ir ar bagāžu? Cik liela tur ir tā rokas bagāža? Svars, izmērs? Un kādās cenās ir lielā bagāža? Kaut kad vienreiz lidoju, bet visiem viss bija kopējais un tā arī neko nezinu. Ateju jau rītvakar, paldies. Ar internetu rīkoties nemāku, mhm. Edited February 28, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 uz kurieni lido? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 (edited) Turciju. Atradu pagaidām šo - varētu saprast, ka man ir 8kg bez izmēriem, bet tā noteikti nav. edit: esmu tizls - tur ar sīkiem burtiem ir izmēri. tagad paliek atrast cenas lielajai bagāžai. atvainojos par manu panisko reakciju. edit2: atradu delfos kaut ko šādu - Papildus maksājumi Turkish Airlines Maksa par bagāžu: 30 kilogrami bez maksas Maksa par bagāžas papildus svaru: 0 eiro Sēdvietas rezervācija: 0 eiro Reģistrēšanās lidojumam tiešsaistē: 0 eiro Administratīvās izmaksas: 15 eiro Nodeva par maksājumu ar kredītkarti: 0 eiro Papildus maksājumi kopā: 15 eiro Kāds var šo faktu (līdz 30kg bagāža ir iekļauta cenā) apstiprināt? Edited February 28, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 8kg tas vispar nekas nav... Parastaa mugursoma piebazta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Nu es saprotu, kas ir 8kg...neesmu bāba, kas ņem visu skapi līdzi...šķidrumi cik saprotu liekas tajā lielajā bagāžā, bet bābietis man lido ar citu ļoteni un tad tur pie viņas tas ies! jā, interesanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 http://www.skyscanner.net/ iebaksti te savu turciju, gan jau, ka būs vel kādi lidaparāti, kas piedāvā, mož tad atradīsi kko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 varbūt kādam noderēs šī informācija, ja jūs pārāk bieži apskatat "lidojuma cenu" tā pieaugs. iztīriet catche un tā samaiznāsies, varat ietaupīt līdz pat 100 eirikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Kādam gadījumā nav saglabājusies kāda bilde, vai links uz DHL trackingu par sūtīšanu no sportsdirect? Ja ir, tad PM lūdzu. Interesē tieši visas pakas pieturvietas, kur un cik ilgi tā uzturas attiecīgajā punktā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Kādam gadījumā nav saglabājusies kāda bilde, vai links uz DHL trackingu par sūtīšanu no sportsdirect? Ja ir, tad PM lūdzu. Interesē tieši visas pakas pieturvietas, kur un cik ilgi tā uzturas attiecīgajā punktā. http://ctrlv.in/165593 - vakar atlidoja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Milzīgs paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 (edited) Ērnijs ir mežonis!!!!!!!! Edited February 28, 2013 by bacard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Ērnijs ir mežonis!!!!!!!! jā no 0:4 atspēlējās 3. setā. z0mg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 es pie 0:4 izsleedzu aaraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upis92 Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Ērnijs ir mežonis!!!!!!!! Jā dzimtas koka zari man talantīgi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 uj kā zīmuļi kādam izbira 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upis92 Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 uj kā zīmuļi kādam izbira Tieši tā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Kas jauns? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 pie velna, worm, teddy, jebkurš sarkanais, tak ļaujiet "laikot" moderu un adminu postus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Highlights http://sportacentrs.com/teniss/latvijas_sportisti/01032013-gulbis_aizrada_tiesnesim_salauz_raketi_sm Kur varēs šodienas spēli skatīties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 (edited) lol, funny šits vakarnakt gadījās. Lieta sekojoša - divas identiskas mašīnas ir viena aiz otras noparkojušās invalīdu stāvvietā. "Draugi"atbrauc, uzliek sodu katrai pa 40ls, aizbrauc. Gluži po par to sodu, bet joks tāds, ka katrai mašīnai ir iedots cits protokols, proti, man ir iedots protokols ar otras mašīnas v/n. Šādā gadījumā tas paliek spēkā, vai ir izmetams miskastē(protams pēc tā apstrīdēšanas) ? edit. ā, disclaimers - zīme bija nosnigusi, proti, vērā neņemama. Edited March 1, 2013 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Performance Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Highlights http://sportacentrs....alauz_raketi_sm Kur varēs šodienas spēli skatīties? Iemetīšu kādas 3-5 min pirms sākuma linkus lol, funny šits vakarnakt gadījās. Lieta sekojoša - divas identiskas mašīnas ir viena aiz otras noparkojušās invalīdu stāvvietā. "Draugi"atbrauc, uzliek sodu katrai pa 40ls, aizbrauc. Gluži po par to sodu, bet joks tāds, ka katrai mašīnai ir iedots cits protokols, proti, man ir iedots protokols ar otras mašīnas v/n. Šādā gadījumā tas paliek spēkā, vai ir izmetams miskastē(protams pēc tā apstrīdēšanas) ? pirmkārt, jautājums, huļi vispār jāliek auto invalīdu stāvvietā?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 lol, funny šits vakarnakt gadījās. Lieta sekojoša - divas identiskas mašīnas ir viena aiz otras noparkojušās invalīdu stāvvietā. "Draugi"atbrauc, uzliek sodu katrai pa 40ls, aizbrauc. Gluži po par to sodu, bet joks tāds, ka katrai mašīnai ir iedots cits protokols, proti, man ir iedots protokols ar otras mašīnas v/n. Šādā gadījumā tas paliek spēkā, vai ir izmetams miskastē(protams pēc tā apstrīdēšanas) ? edit. ā, disclaimers - zīme bija nosnigusi, proti, vērā neņemama. jajau po uz sodu, tad labāk smaksā, kasta tev biznesa cilvēkiem takš nav laiks jātērē lai parsūdzētu sodu šodien laikam k-kāda starpautiskā zīmuļu birdināšanas diena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Samaksāt tiešām nav problēma, bet priekš priekšdienām - ja protokols ir nekorekts, tad tas ir izmetams, right? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now