Jump to content
GIGN Forum

Performance

Mirstīgais
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Performance

  1. ir vēl kāds trakais, kas gaida tenisu?
  2. zbis, pie manis neviens 2`000km neviens nebrauks.. varu turpināt bliezt jsut 4 fun
  3. Posted Yesterday, 11:36 .. tātad par spēli pret Rafu
  4. tā būs vakara spēle, pie mums naktī Pateicoties Gulbim, pēdējo 2 nedēļu laikā man nedaudz ir pamainījies ritms, gulēt eju ap 4 naktī, mostos ap 1 dienā..
  5. Gulbis vienkārši izdrātēja Tipsareviču visādos variantos asām!
  6. Visi šodien pa ballītēm izklīduši vai kā? Vai arī aizgājuši ātrāk gulēt, lai varētu vēlāk piecelties uz Gulbja maču!??
  7. pareizi ir tā kā tu saki, bet sarunvalodā izmanto gan ''shoulder bag''(biežāk), gan ''messenger bag''
  8. Vari dabūt tos radlerus tik labi iekšā? .. Pag, tas ir kaut kāds LV radlers vai no otras robežpuses ?
  9. par tām zvaigznēm un horoskopu zīmēm.. Es pats tam arī nepievēršu nekādu uzmanību, jo viss par un ap to šķiet visai truls pasākums. Taču parakņājos dziļāk pa saviem datumiem, horoskopiem un citām štellēm, uzdūros uz tā, ka viss, kas bija par ''mani'' sarakstīts, pilnībā atbilst manam dzīves gājumam un manam raksturam. Pēc tādiem pašiem principiem izgāju cauri visiem saviem ģimenes locekļiem un 95% no visa bija atbilstošs noteiktajam cilvēkam. Kaut kas jau tur apakšā slēpjas, tapēc pilnīgi zemē to nomest nevar. Bet tas tik tā, kārtējais off-topic komentārs.
  10. nu nevajag jau arī tik augstu novērtēt. Šim puisim patīk moči, breakdance.. Nav nekāds mājās-sēdis vai tupusmīslis
  11. paldies par pozitīvo video pērles vienkārši ''Laikam stipri kritis no moča'', ''nepanes mūsu ēdienu, na**j man tādu'', ''precēties??! Nē, EU..'', ''Tu esi ta kā 10 cm no zemes(paskatās uz savām kājām)''
  12. Gaidām Gulbēnu??! Tikko atminos no treniņa, tiek mazās devās tecināts iekšā gardais Erdinger alus, gaidot Gulbja triumfu!!! Enemy down!
  13. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/ man noņēma visas reklāmas
  14. Lietotājs liedzis pieeju šai bildei/video vai arī tā ir dzēsta!
  15. parubījies? Video translācija nemaz nav.. Sanāca spēlēt CS un paralēli sekot livescore .. Galīgi nevajadzīgi Gulbis nomocījās 2 stundu garumā - 6:7;6:2;6:4.. Arlabunakti!
  16. man te vēl pirms 2 dienām pa dienu bija grādi gandrīz mīnusā, bet jau vakar un šodien varēja maukt ar šortiem un krekliņu +16 grādi un saulēēē
  17. Ja pa nakti apgrozīsies šeit, tad iemetīšu linkus itv.koya.lv man pēdējā laikā nepatīk, jo kvalitāte strīmiem ir diezgan čābīga, strīmu ''mednieks'' rāda labāk
  18. Affe, var parēkt .. Pēc IQ varētu būt tāds pats kā Podoļskis pāris gadus atpakaļ.. tapēc, ka 90-ajos viņam bija 2-4 gadi?
  19. Sadaram, ka mans kaimiņš ir pats pats ''talantīgākais'' auto vadītājs! Mana vecuma, 21 gads, pa 3 gadiem paspējis uzmest uz vāka 3 ''auģikus''.. Pēc tiesību dabūšanas nepagāja ne 2 nedēļas, kad ''ADAC'' atveda uz mājām salocītu Audi. No Problem, vāģis apdrošināts, brauc uz salonu un izvēlies jaunu auģiku. Aptuveni pēc gada, atkal ziema, uzsnidzis, čalis laikam gribēja padriftot.. Nakts vidus, nespēju gulēt, jo ārā kāds kaut ko baigi ņemās, izklausās pēc traktora, atveru žalūzijas un skatos, atkal ''ADAC'' evakuators atvedis salocītu Audi Trešā reize bija pirms kāda mēneša, arī nakts laikā, uzsnidzis viegls sniedziņš, sēžu viesistabā skatos CSI:Miami, dzirdu, pie mājas piebrauc kaut kāda ''ne vieglā'' mašīna, atkal ''ADAC'' Pats čalis staigā ap auģiku ar lielu plāksteri uz pieres un kaut ko lamājās.. Cik nu sanācis aprunāties par šitiem gadījumiem ar viņu pašu, pirmo un trešo auģiku viņš uzmeta uz vāka vienā un tajā pašā vietā viens jautājums vēl ir atklāts: KAD VIŅAM PIELEKS, KA NO KĻŪDĀM JĀMĀCĀS ??!
  20. Paldies, tulīt pat ķeršos pie darba!
  21. Nezinu kādā sakarā tik stulbu jautājumu uzdod, grūti atbildēt. Es tik gribēju pateikt, ka ar vecajām latvju metodēm var vislabāk atveseļoties. Lauku zālītes, uzlējumi, kartupeļu tvaiki utt.. Get well soon
  22. ar zālēm sapisīsi savu veselību vēl vairāk :/ Skarbā mūsdienu patiesība
  23. Dzeru Mezzo Mix un domāju par to, ka tas, ko es dzeru ir nenormālākā ķīmija.. Lai pārliecinātos, apskatījos uz etiķetes - tiešām... visādi ''E'' un dažādas nedzirdētas vielas Lai attīrītu iekšas un atsvaidzinātu prātu ar pozitīvām domām, laikam mazliet parotaļāšos ar svaigi nopirkto bongu un jaukajiem dāvanu maisiņiem no Holandes..
  24. Nav nekas personīgs, taču ieteiktu atteikties no tādas idejas un veltīt laiku citām aktivitātēm, piemēram, iestājies muzikas skolā, mākslas skolā vai piesakies uz Taekwondo nodarbībām Veiksmi!!!
×
×
  • Create New...