BOT^a Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 kaads nav kursaa, bikjerniekos lielais kalninjsh jau noslidinaats? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Vampīru dienasgrāmatas no sākuma likās sakarīgs,Nesen noskatījos visas Dexter sezonas un vakar ķēros klāt Lost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Par klopi neko nezinu Kad sēdēju ar afro bija viens tipāžs ar kompāniju, kas ļoti vēlējās mums pievienoties un vilka uz lielām problēmām, betnu draugi viņu novāca no strīpas. varbūt ta tas pats a ārā izālējās. ap cikiem tas bija? hvz, bet nu klope esot bijusi iekshaa, pec tam izgajusi ara un chali nacas hospitalizet, esot skarbi sists, bez zelastibas same situacija, mani chomaki sedejusi un kaut kads chalis apsedas pie aiznemta galda, aiznemtaa vietaa un kaut ko sacis kasiities, tur riktigi 3 pret 3 sacies esot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Spoksx, kas tieši tev tur tā iepatikās ? Viss iepatikās, ka walkerim novilka masku ar visu ādu no sejas, kā tam ārstam kāju nocirta nost. Oj daudz tur tādu fragmentu Man tieši gribējās baigi ēst, bet slinkums bija taisīt. Noskatijos to pirmās 2 sērijas un vairs negribējās ēst vismaz 2h :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 man ir 5 dota 2 invaiti. varu iedot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 (edited) Līdz šim brīdim nesapratu ko visi tā fano par Medalu. Dzeru ārā jau trešo. Nu ņamma, kas ņamma Pie tam uz skidonu Maximā. Necerēti gards. Būs rīt jāpaķer vēl kāds Es no krēsla izkritu: Edited December 9, 2012 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Neticās ka tikai 2 nedēļas palika līdz Ziemassvētkiem? vai tiešām tik ātri paskrien laiks... ppc. Vienīgais kas tagad ir pozitīvi ka sāks palikt aukstāks un beidzot varēšu sākt beidzot uzspelēt hokeju.... =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Esot pētījums, ka katrs nākamais dzīves gads paiet 2x ātrāk nekā iepriekšējais...varbūt tāpēc tas tā! Vispār man sāk likties, ka es pārāk daudz vados pēc pētījumiem. Btw, ir bijis pētījums, ka cilvēki, vadoties pēc pētījumiem, paši sāk tiem nemanāmi pakļauties. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Tāks, benčiks atbrauca pakaļ, jādodas slīpēt ar viņa ideāli nismo Zer guut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Pamodos no 3 dienu kodiena. Tēja garšo fantastiski... Galva sāp episki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 vīri dalaties ar noslēpumiem, kā pievarēt iesnas. Zb jau ilgi ir iesnas, citu dienu grūtāk elpot, citu vieglāk, bet tās ir. Esmu visādus pūšamos mēģinājis un ko tik vēl ne, bet neko vairāk par deguna izšņaukšanu nav sanācis dabūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 http://www.spoki.lv/praktiskais/Ka-efektivi-izarstet-iesnas/494031 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Pirms miega - pamērcē kājas karstā ūdenī, 100 grami pipariņa, vilnas zeķes kājās, kārtīgi ietinies segā un guli - izsīvīdisi labi. Iesnas un saaukstēšanos man vienmēr kā ar roku noņem. Try that. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 kaadam nav gali kkaada veikalaa kur pa leetaam naudama var dabuut normaalas snova bikses uz maniem izmeeriem? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 suuda juutuubs, tas jaunais skins smird, kaut kadi 6 decembra video lec kaa jaunaakie un 9 decembra raadaas kaa vel senaki, kaa to safixot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Bez liekas diršanas, Cactus pretpohu līdzeklis strādā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Alkaseltzer toch straada Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Alkaseltzer vienkārši ir putojošs aspirīns. Man tas draņķis nepalīdzēja. Nav arī baigi forši alkoholam pa virsu laist aspirīnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Vislabākās zāles ir dzert to, ar ko saslimi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Medalus ņamma, Siguldas Elvi 39 činčiki par pudeli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Alkaseltzer vienkārši ir putojošs aspirīns. Man tas draņķis nepalīdzēja. Nav arī baigi forši alkoholam pa virsu laist aspirīnu tad rodas jautaajums kaadu paliidziibu tu gaidiiji no alkaseltzera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Kaut kādu nebūt galvasāpju/reiboņa/sliktas dūšas/nespēka samazināšanos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Ja zāles nepalīdz, tad ir saindēšanās, ja ir saindēšanās, tad kaut kas ir noštopējies organismā, ja kaut kas ir noštopējies, tad zāles neuzsūcās, ja neuzsūcās, tad zāles nepalīdz... Man, kuram galva sāp vispār ļoti reti, zāles palīdz 5-10min normālā variantā, ja ir nāvīga poha un kuņģis nestrādā, tad vari dzert kaut vai superduperantipohugalvassāpjuzāles, tāpat nākās kādas 6 stundas pamocīties, līdz organisms atiet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Nightmare, paģiras pēc definīcijas ir saindēšanās. Tom, sievastēvs uz pohām iedzēra ibumetīnu un tika slimnīcā. Ārsti tur teica, ka nekādā gadījumā nedrīkst. Tajā pašā laikā čoms tā tik vien rij ibumetīnu uz pohām un viss kārtībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Tas par to ibumetinu varētu būt taisnība, es arī uz paģirām, ja dzeru zāles, tad tikai ibumetinu. Bet tā parasti pieturos pie tā, ka paģiras ir organisma zaudēto vielu reakcija. Dzerot organisms zaudē tam vajadzīgos sāļus, tāpēc nākamajā dienā vajag kubiciņu buljonu iedzert vai roltonu uztaisīt. viss kulē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now