GooD`MeN Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 kr4 priekaa Tā jau tu drīz alus vēderiņu uzaudzēsi,ja vēl nēesi paspējusi Ah jā sveicieni sieviešu dienā! Jāiet gulēt!Nakam ned.uz Vāciju atpūtā laižu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Apsveicu visas sievietes, shajos sveetkos no kuriem neredzu jeegu, YO ~ ! 211 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Jap... Sveiciens sieviešu dienā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Es jau savu muteri apsveicu sieviesu diena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 paldies sveiceejiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 njā.. kārtējā 1diena, kurā es atkal svēti nosolos vairs nedzert kādu laiciņu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Deadalive, mamma neteica, ka melot ir slikti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 saka bet viņa ar saka: ka nav labi būt 1dien 9 no rītā tādās lupatās, ka parunāt nevar + par darbu nemaz nedomāsim.. kāda velna pēc bij jākož tik daudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 nu redz, ad jau viss kārtībā un tu jau neapzināti apzinies (kūls vārdu salikums ), ka 5dien un iespējams jau pat 4dien būsi tādā pat lupatā kā šorīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Blin deadalalive tu esi stulbs Nepietika, jau kad mees 24 h nokodaam, vajadzeeja pagarinaat... Esmu priecigs, kad juus pametu un paguleeju vismaz taas 5 h Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 sen neesmu te rakstījis, derētu tā kā. varētu sākt savu ierakstu ar sūdzību, proti, es sūdzos par sevi, jo šorīt kārtējo reizi nogulēju skolas sākumu, bet tomēr uz beigām ierados, tas gan nemaina to faktu, ka es nokavēju, bet vismaz ne visu dienu. iemesls tam ir tāds, ka vakardien mani mīļie draugi mani atkal pavedināja uz ganjas pīpēšanu, protams man nekas nebija iebilstams, bet no rītiem pēc tam ir tiiiiiiiik grūti piecelties rakstu to tāpēc, ka esmu sev uzlicis pienākumu beidzot mācīties, pagaidām lielos vilcienos tas izdodas, bet kā redzams ir arī defekti mazi, šat tad neaiziet uz skolu vai nokavēt sākumu, pēdējā laikā gan vairāk sanāk nokavēt nevis neaiziet, tas varētu būt kā +. tāks, kas vēl.. gribējās vēl pateikt, kad gaidu gign atdzimšanu, ka tāda maz ir iespējama, jo reāli, pup dzīve liekas kā apstājusies man. nekur konkrēti negribas spēlēt, izturēt nevar spēlēšanu citos serveros. vienīgais puslīdz serveris, kurā vēl var ieiet un ar sakarīgiem cilvēkiem uzspēlēt cs ir kso. bet ar to ir pa maz, tur tomēr ir daudz nezināmu cilvēku. the end Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Pēdējo 2 mēnešu laikā esmu pamanījis, ka Family Guy un Simpsoni ir sevi izsmēluši pilnībā, un joki vairs neliekas tik smieklīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Jippii Vakar tikai iegadatas mans jaunais autinjs - fairlady 300zx... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 ehz, figņā tas 300zx.. plīst, lūst un ne vella neiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Un veel viens varda par to autinju tev ir konec Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 btw apsveicu ar mašīnas iegādi, bencik. Cipruss NEE taa eclipse ir taads suuds, nee nopietni taaaads suuds.... Nekaa personiga, bet izskats vinja vnk pretiigi un neiet arii, vot vecas eclipse cepuri nost, bet taas jaunas mashinas ir meesli, to 2000 gada eclipse es iznemtu ar 92 gada celica Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 (edited) bencik, izvizināsi? Kā nekā vienā h00dā dzīvojam Edited March 13, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Kā nekā vienā h00dā dzīvojam nav vērts, tas 300zx viņam neiet es ar riteni ātrāk ieskrienos + ja aizmugurē nebūtu 4 izpūtēji, domātu, ka tas ir 2 golfs piedodas par galīgo off, bet man bija liela sāpe Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 (edited) nostalģija uztrieca vēlmi ko sarakstīt, k. iemetu aci Sūdzību sadaļā ar smaidu sejā, jo sagaidu, ka atkal kādu noliks, kāds ņaudēs un aplauzīsies, kāds līdīs un aizlīdīs garām, jā, tas viss man liekas smieklīgi, bet no sejas man tas smaids pazūd, kad izlasu viena tipa savārsmojumus. neatļaujos vairs rakstīt sadaļā, kur paredzēts to darīt tikai adminiem, bet tas Monkey D. Luffy man normāli lec acī šajā diskusijā. man uznāk nepārvarama vēlme viņam, tam Monkey D. Luffy, aizūtīt privāto draudu vēstuli ar kaut ko līdzīgu šim: "tu aizpis savu vāceli, be! savu nesakarīgo verbālo caureju vari veltīt toaletes podam! tu jau minēji, ka neesi gudrs, to es apzinos, bet ar saviem tef un naf, varbūt, varbūt un izpratni par anonimitāti vari ieskriet tramvaja durvīs. atslābsti, be! -Tas pats-" jā, man patīk kā tas skan. Edited March 13, 2008 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Brūss Bowens rādā kā spēlēt aizsardzībā http://www.youtube.com/watch?v=XhTjSrZi91Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 psc, iečekoju linku ko moby iepostoja, psc. Bowens laikam K-1 trenējās. Ir, jau vairāki tādi viņa gājieni, visu laiku tizlākais NBA spelētājs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 kursh ir te ruka Prowow.sytes.net ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 http://www.bilesuserviss.lv/index.php?lang...34&mid=8483 Jāgāž ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Kaa jau mana posta augshaa ir rakstiits, ir 2.15 naktii. Taisu stulbo ZPD, jo, redz, riit jau ir jaaprezentee (he, gandriiz ar atskanjaam). Veel neredzu beigas savam shiisnakts darbam, jo laikam jau veel ir diezgan daudz jaaizdara. Spraagstu gandriiz vai nost. Bet jaataisa tas suuds. Iesaku tiem, kas veel tikai izveeleesies par ko taisiit ZPD - izveelieties teemu, par kuru jums gribeetos kaut ko uzzinaat, nevis pirmo, kas pagadaas. Aaa, un jaa, saaciet taisiit laiciigi Ai blje, shitas aiznem paaraak daudz laika, lai te kaut ko rakstiitu. Jaaiet piebeigt to shitu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 man ara izskatas tiesi ta ka vajadzeja izskatities ziemassvetkos saucas priecigas lieldienas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now