b0r1ng Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Teica, ka "Pēc mūsu rādījumiem viss ir kārtībā" bet bļa, nets tomēr pazūd un no serveriem met laukā... Tikko ielika jaunu netu - tādu problēmu nav... Protams ka es biju vainīgs šajā situācijā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 šodien panēsāju šādu, tūristi nebija sajūsmā Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Puikas, kāds ir sūtījis cīgas pa pastu? Lieta tāda, ka esmu uzracies (un pasūtījis) 5x20=100 cīgas no tax-free zonas, bet tomēr māc šaubas, vai viss ir tik rožaini, kā liekas (muitas, kontrabanda, etc kasjaki.) Ja kāds ir kompetents lietas sakarā, nebaidies man atmest pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Viss, ardievu skaistaa vecpuisha dziive anglijaa. Riita vakaraa miljotaa ierodas..Itka jau forshi, beidzot un taa un shitaa, bet tomer viiriesha daba nelauj to pienjemt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Viss, ardievu skaistaa vecpuisha dziive anglijaa. Riita vakaraa miljotaa ierodas..Itka jau forshi, beidzot un taa un shitaa, bet tomer viiriesha daba nelauj to pienjemt Jācer, ka šamējā gignā tevi nestalko Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 man liekas, ka nevares pat cilveecigi iezhuupot. shamai ir stingrs raksturs ^__^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
INLOVE. Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 diviit ienaac skype, vai akceptē mani (tasirmansskype) tak pamodiniet to Kaami, lai piejiet pie skype!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 KĀMI, MOSTIES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
INLOVE. Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 KĀMI, MOSTIES! skaļāk, viņš nedzird! (( Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 (edited) KĀMI, AUGŠĀ BĻA! Edited July 27, 2012 by kRi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 mmmmmmmmmm jau 25 grādi ēnā (love) kā lai vakarā brauc uz darbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 draugs no Londonas raksta - man liekas, ka tikko dzirdeeju, ka melnais kliedz help me. Neizskusteejos pat no gultas! rasisms, tā ir realitāte. diviit tieši nebūtu jāpriecājas, ka vecpuiša dzīve garām? Neesmu ne no viena dzirdējis, ka UK būtu tādas maziņas, ka uj uj uj, piedāvājums tur esot ļoti sūdīgs un tās labās esot aizsistas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 draugs no Londonas raksta - man liekas, ka tikko dzirdeeju, ka melnais kliedz help me. Neizskusteejos pat no gultas! rasisms, tā ir realitāte. diviit tieši nebūtu jāpriecājas, ka vecpuiša dzīve garām? Neesmu ne no viena dzirdējis, ka UK būtu tādas maziņas, ka uj uj uj, piedāvājums tur esot ļoti sūdīgs un tās labās esot aizsistas. epix, ja tu visu laiku dzīvo starp neglītām meitenēm, tad pēc laika.. viņas arī liekas glītas Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 vienmēr jau ir jauns pievedums no Latvijas svaiga gaļa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 draugs no Londonas raksta - man liekas, ka tikko dzirdeeju, ka melnais kliedz help me. Neizskusteejos pat no gultas! rasisms, tā ir realitāte. diviit tieši nebūtu jāpriecājas, ka vecpuiša dzīve garām? Neesmu ne no viena dzirdējis, ka UK būtu tādas maziņas, ka uj uj uj, piedāvājums tur esot ļoti sūdīgs un tās labās esot aizsistas. Labāk sists ķepā.. lētāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Dirsaaa shitaa majaslapa veel ir dziiva Vissnelietderigakais topiks ever, kuru pats sakuma ar visaam 4maam kajam un rokaam atbalstiju, kaa vajadzeetu palmu seit atpakal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Dirsaaa shitaa majaslapa veel ir dziiva Vissnelietderigakais topiks ever, kuru pats sakuma ar visaam 4maam kajam un rokaam atbalstiju, kaa vajadzeetu palmu seit atpakal Tu paliec neinteresants šodien pa lampu? varam uztaisīt džentlmeņu vakaru.. tb piepisties ar viskiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 (edited) Mani sauc vai to roller zagl? Edited July 27, 2012 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 epix, ja tu visu laiku dzīvo starp neglītām meitenēm, tad pēc laika.. viņas arī liekas glītas ja spiediens uzkapj lidz redlainam, tad varbut taa ari ir es jau neko sliktu negribu teikt un kadu aizskart, bet nedomaju, ka normala meitene brauks uz UK, aitas un negliitas brauc tikai ir tacu musu pasu zemiite, kur var pieslidet pie kada turigaka chalja, UK vinam gan jau ir izmisuma gaajiens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Principa jau ir taa, ka kautkadas random dzhuses man bija visu laiku, dazhas tiesham smukas un forshas, dazhas.. bija... Shii jau ir beibe ar kuru lv kopojos pirmstam, sakaskejamies sastridejamies, bet nu kautaa zb pasham gatavot un mosties vienam pasham. vards pa vaardam un jau riit vakaraa buus klaat. Pjanijs bazars īstenībā sanāca,. bet nekas, gan jau būs labi. a es seezhu blja punkjis tek, kakls ciet. jau treshais mojito, jāpabauda dzīve kāmēr var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Divīts ir gūdmens, tikai alko vietā dūdiņas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Nu gluži katru piektdienas vakaru jau nu nē, bet tas tak ir tīri man liekas saprotami , ka regulāri vajag ar visām vistām sarunāties, lai var pasaukt uz klēti kad vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 (edited) 999. lapa, jāuzspēj kaut kas ievērības cienīgs iepļūtīt! Reku i --> Olimpiskās Spēles sākas jau pēc mazāk kā 2h! Edited July 27, 2012 by bacard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Atzīmējos 999. lapā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 999 ¡ɔɐɐu 999 ¡sıuɐɯ ǝıd ɔɐɐu 999 ¡nɔnɐszı ıʌǝʇ sǝ `uɐʇɐɐs 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now