AmE Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Kāda atšķirība cikos ej mājās, ja jūties, ka vakars ir labi pavadīts? Jā, šajā gadījumā spriedu pēc sevis, kad izvelkos laukā tikai ap 12iem mi scusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 http://gobarbra.com/hit/new-d4d0194ffe12b794a204f20896172f64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 un Waziks jau pats vainiigs Jo katru reizi kad vinsh atnaak vinsh tiek uzaicinats piebiedroties pec darba pa kaadam alutinjam Saldi meli Nezinu, man ir tāds kā autovadītāja sindroms, kopš ir tiesības vairs nedzeru ikvakara alu... agrāk jau tā bija svēta lieta, bet nu jau gadus 3 vismaz mēģinu nelietot ikdienā vispār... Ar vienu alu nepatīk smērēties, parasti garšo vai nu dzert, vai nedzert vispār Bot^a, apsolīt nevaru, bet domāju, ka palikt varēsiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Shodien nopirku jaunu toletes poda vaku, a to vecais bija iespradzis un ciskaa duuraaas,kad kluci liku... Tagad riit no riita vareshu ietesteeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 cik tad sver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 cik tad sver? Nu nejau delj svara 1reiz nedaudz iespraga un pa druskai taa plaisinja kljuva lielaka un ciskaa spieda... Ah jaa svars nav naacis klaat,kopsh gribeeju ieverot dietu,tagad atkriit...Arii presiites atkriit...Nedaudz zem 100kg...Riepa tikai aug...Tas ir zhopaa..Es vairs nez ko iisti vairs lietas labaa varu darit,bus vien jasamierinaas ar savu likteni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 esmu bez vienas fāzes ir ideāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Shodien nopirku jaunu toletes poda vaku, a to vecais bija iespradzis un ciskaa duuraaas,kad kluci liku... Tagad riit no riita vareshu ietesteeet Tu dirs sežot uz poda vāka? Vai arī acīmredzot tu domāji nevis "vāku" bet "brilli"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 (edited) Edited June 13, 2011 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Nu nejau delj svara 1reiz nedaudz iespraga un pa druskai taa plaisinja kljuva lielaka un ciskaa spieda... Ah jaa svars nav naacis klaat,kopsh gribeeju ieverot dietu,tagad atkriit...Arii presiites atkriit...Nedaudz zem 100kg...Riepa tikai aug...Tas ir zhopaa..Es vairs nez ko iisti vairs lietas labaa varu darit,bus vien jasamierinaas ar savu likteni.. Tu mani dzen reidžā. Bļed, ja gribās kaut ko mainīt sevī, tad vienkārši saņemies un maini. Tas, ka tu te kādas 10 reizes jau esi teicis, ka uzsāc savu superīgo diētu un nedzeršanu jau parāda kāds cilvēks tu esi. P.S. par tām presītēm, bļed, tu viņas vari taisīt kaut 100 katru dienu, bet kamēr to riepu nenodzīsi ar diētu + cardio, ne sūda neredzēsi tāpat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Kāds laikam ir slikti gulējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 BEIDZOT. Prakse veiksmīgi aizstāvēta... Vasara var sākties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Shodien nopirku jaunu toletes poda vaku, a to vecais bija iespradzis un ciskaa duuraaas,kad kluci liku... Tagad riit no riita vareshu ietesteeet Tu esi ļoti interesants cilvēks, tā turēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Tu esi ļoti interesants cilvēks, tā turēt! Paldies... ehh cik labi ka ir REG niks un 2vi ali forshi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jammetti Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 (edited) Laikam esmu atkarīgs no alus, jo pēdējā mēneša laikā neatceros, kad būtu mazāk par 2 vai 3 aliņiem izdzēris dienas laikā.. (man maz vajag, jo jau no 3 aliņiem esmu reibumā) Man vsp tāda sajūta, ka esmu vienīgais tāds un ka nav neviens jaunietis tāds kā es.. vismaz no saviem paziņām nevienu nepazīstu, kuram būtu atkarība no alus!!! _________________ Edited June 13, 2011 by jammetti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friendly Cannibal Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 alus ir jābauda, nevis jālej rīklē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Laikam esmu atkarīgs no alus, jo pēdējā mēneša laikā neatceros, kad būtu mazāk par 2 vai 3 aliņiem izdzēris dienas laikā.. (man maz vajag, jo jau no 3 aliņiem esmu reibumā) Man vsp tāda sajūta, ka esmu vienīgais tāds un ka nav neviens jaunietis tāds kā es.. vismaz no saviem paziņām nevienu nepazīstu, kuram būtu atkarība no alus!!! _________________ Draudzeesies ar mani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 viss 3 dienas atdzerts, pietiek, nosvinēju gala labi izlaidumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Alus ir diezgan Svēta lieta, ņemot vērā cik daudz par viņu tiek runāts, un dzerts. Tātad, aplausi Alum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jammetti Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Draudzeesies ar mani? Arī nevari bez alus dzīvot ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Arī nevari bez alus dzīvot ? Tu esi iesaaceejs salidzinajumaa ar mani puis... Sen bija japamana ka es zhuupoju jau kaadus 3-4gadus nostopaaa katru dienu Bleee butu fochiigais varetu taisiit galeriju,kur katras dienas izdzerto safocheju ehhhh.. Tagad dzeru ALDARA KVIESHA NEFILTLREETO njammiiii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jammetti Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Tu esi iesaaceejs salidzinajumaa ar mani puis... Sen bija japamana ka es zhuupoju jau kaadus 3-4gadus nostopaaa katru dienu Bleee butu fochiigais varetu taisiit galeriju,kur katras dienas izdzerto safocheju ehhhh.. Tagad dzeru ALDARA KVIESHA NEFILTLREETO njammiiii! A tu tā viegli žūpo vai arī pa smago arī reizēm, ka neturies kājās or something ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 jammetti, vai tu lūdzu nevēlies aizvākt savu gandrīz pusmēgabaitīgo profila bildi? GooD`MeN, varētu mēs kādreiz tā sacensties.. nu piem gada laikā saskaitam kuram vairāk pašam jau bail vien iedomāties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now