Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams

Pallma
 Share

Recommended Posts

icecube, ej tak tu pupās. Es lidz 7 klasei biju teicamnieks visos priekšmetos, tad ielaidu matemātiku un psc, bet tagad kko esmu atjēdzis no šā un pagaišā gada, es nelielos ar sūdainām atzīmēm, vienkārši viņš lai priecājās 7 klasē,

un tu jau paspēji piedirst, taka go

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

zomg. Šodien vienkārši monstrīgs treniņš. Mūs tagad trenēs treneris no FK Kauguri, vienkārši omg bija. Šitāds treniņš nebija vēl bijis un jūtu, ka rīt musīši sāpēs un paiet būs grūtāk.

Rīt mums būšot ķipa Vifa Fitness, kaut kādi vingrīnājumi. Un mums pateica, ka tas, kas bija šodien nebija nekas salīdzīnajumā, kas būs rīt :fsckinsad:

Elika forsi, visi cs spele es klauoss muziku, izirejam dzivokli un 1aja stunda jau sudzibas par mums, baigi firsi. :)))))))))))))))))))))))))

Kadz ridzinies atmet pm :)))))))))))))))

EDIT: Sodien sap galva :/

Edited by ry.

Hokejs nedaudz nogruzī, bet tā viss norm. Izņemot vēl to, ka rīt uz skolu. Itkā jau negribās iet, forši mājās pasēdēt, padzert tēju, bet pēc tām visi tie k/d atkal jāmācās un jānokārto. Tas vēl vairāk nogruzī. :[ Bet šī diena solās būt jautra. ;)

Tāks, šorīt pamostos, sūdīgi izgulējies.

Ēdot brokastis mamma pavēsta LIELISKOS jaunumus. Respektīvi Kanāda sadevusi pa dirsu Krieviem. Vienkārši garīgais uzreiz tā uzlabojās. Kādēļ? Jo vienmēr esmu nīdis krievus un neticu, ka kādreiz to beigšu darīt. Protams ir arī kāds normāls krievs, bet tas ir tik ļoti rets gadījums. Krievi vienkārši domā, ka ir pārāki par visiem, kaut gan neko citu, kā savu sūda spirtu neatpazīst. Ā btw uzzināju pirms kāda laika, ka urlas nav krievi, bet tā ir pavisam cita tauta. Lai nu tā būtu...

Turpināsim par hokeju. Paēdot brokastis, ieslēdzu TV un redzu iet tieši šī spēle. Tā arī noskatījos visu no sākuma līdz beigām. Tik lielisks hokejs no kanādas puses. Kā jau komentētājs teica, kā no grāmatas. Protams bija savas kļūdas, bet viennozīmīgi pagaidām mana olimpisko spēļu mīļākā spēle. Kā arī labākā izspēle, ko esmu redzējis. Tas bija vienkārši neiespējami, itkā viņi sajustu viens otra klātbūtni vai acis viņiem būtu arī pakausī. Visas piespēles precīzi tika iedotas uz lāpstiņu, kaut vai savējais aiz muguras slido, precīza piespēle. Vienkārši nespēju beigt apbrīnot šo spēli.

Vēl viena lieta, sūda zpd. Jau pēc kādas nedēļas jāprezentē, bet negribas neko rakstīt. Esmu lielākais sliņķis ever. Tas tā kā īsumā būtu viss. :)

Ir ļoti liela atšķirība starp Latvijas krievvalodīgajiem un krieviem, kas dzīvo Krievijā. Krievijā iedzīvotāji ir samērā sirsnīgi, taču pie mums šī situācija ir drausmīga. Protams, ne visi, jo vismaz 1/3 kaimiņu ir krievi un vismaz mums apkārt tādu naidīgi noskaņoto nav.

Visticamāk, ka stereotipi ir tie, pēc kā tev šie uzskati ir radušies.

Visticamāk, ka stereotipi ir tie, pēc kā tev šie uzskati ir radušies.

+10

Krievijas krievi tiešām ir sirsnīgi. Viņiem pat bieži vien ir kauns par Baltijas "krieviem", jo viņi dzen fufeli, uzskata sevi par krieviem un kurina nacionālo naidu. Paziņam krusttēvs ir tīrasiņu krievs, viņš apgalvoja, ka Baltijas krievi Krievijā nav vajadzīgi, jo viņi Krievijā tā arī netiek uzskatīti par īstiem savējiem.

A tie letiņi, kas te bubina visos komentos - krievi okupanti, urlas, lalala, blablabla, manā uztverē tādi paši urlas vien ir.

Aizgāja diskusija par Krieviem.

Piekrītu ka tie bomāri (urlas) ir tiešām kaitinoši un tie principiālie vecie ļaudis, kas tik dirst ne pa tēmu māk - arī, man, besī.

Katrā ziņā pazīstu arī daudzus krievus, respektīvi - draugus. Kas ir daudzas reizes sakarīgāki nekā mums te daži, indivīdi, letiņi. Bet, tas ir tiikai pašsaprotami :)

Īsts Krievs ir super cilvēks, ja godīgi. Tie pi*arasi ir riktīgi Tatāri. Lab, mans viedoklis šeit arīiz ipauzsts :D

Nedaudz par šīs dienas slidotavu - vismaz liepāja nekas sevišķs nav, pagaidām uz pekām turos :D

Un par to baseinu - baigi ceru, ka šitais sūds nokusīs un vairs nesnigs, gribās jau pavasari, puķītes u.t.t. :)

Idēala nedēļa, man, "PĒDIŅĀS" - vakar nogulēju tehnisko ieskaiti specī, aizvakar uzzināju ka nesaņemu euro stipušku un šodien konstatēju, ka esmu nesekmīgs angļu val. vispār tāds WTF!??! Izrādās ka nedēļu ko noslimoju, man neviens nebija teicis, ka jāatnes prezentācija par kādu pasaules tirgu ... FUCKIN UP!

Tagad no skolas pārnācis, tupu draudzdenes dzīvoklī un nīkstu, atkal, bez CS! =[

Vakar uzliku CS uz druškas kompi, nezinu kas pa vainu, bet nelaiž OpenGL un met uz software. Mby kāds nezin - WHYY!!?? Kompim pēc idejas CS būtu jāvelk uz OpenGL.

Ehh, pagaidām viss. Jāiet paēst.

Šī diena ir fuckin' izdevusies, pat ja tikai tagad iziešu no mājas. Smaidu par 2 topikiem jau kādas 40 min...

Un nightmares, smieklīgi ir tas, no kā vispār tas viss sākās un ar ko tas beidzas (vēl jau nav beidzies)...

rakstīju šeit, jo tajos topikos iespējams norautu warn un ceru, ka tu ieskatīsies un izlasīsi :)

Vakar biju spēlēt pludmales volejbolu jaunajā " Brazil" klubā pie lidostas. Sākšu ar to , kad ziemā jau vien ir forši pludmales vollīti uzkapāt ja telpā iekšā ir 25+ grādi un vidēji mitrs. Klubs forši uztaisīts , protams liels mīnuss klubam ir atrašanās vieta, bet dizains/interjers ir pa pirmo. Kopuma tur ir 4 laukumi , 1 laukums ir uber kruts , jo jumta konstrukcija atrodas augstāk nekā pārējos trijos. Vēl ir bārs kur var samērā par cilvēcīgām cenām izdzert kādu garšīgu sulu (svaigi spiestu) , ja tiešām nav ko darīt vienmēr var wii uzkapāt.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...