icecube Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Hmm, rīts baigi foršs. hoķis+čills. žel gan, ka padirsām, bet galvenokārt skatījos dēļ labas spēles, kura, neskatoties uz rezultātu, tiešām bija. Uz pāris stundām aizgāju, bet kaut kā vispār neinteresanti skolā šodien. :[ Šas dabūšu 10k dziesmu lastfmā, pagulēšu, un privet BLR:FIN @1:30. Un tad rīt uz kalnu :]]]] Jau pusotru nedēļu neesmu bijis, mugura itkā vēl sāp, bet poh. Kalns ir kalns. Gnight, yo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Šonadēļ normāla haļava ar skolu sanāk, 3dien bija ēnu diena, bet es, protams, neko neēnoju un šodien jābrauc nodot asinis, kas uzreiz nozīmē rīt nav uz skolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Heh, es gan slimoju. Pirmdien atnācu no skolas sūdigi jutos, izmēriju temepratūru - 37,5. Vakar un aizvakar bija ~ 37,3. Šodien itkā pa dienu nebiju, jāskatās kas vakarā būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orbitc Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Man šodien haļava, 5dienā only uz Orķestri jāiet uz kuru, protams, es neiešu Beidzot esmu kaut cik piemodies, lai gan pie draudzenes (kura ir skolā), bet piecēlies Doma aiziet mājās, uzkapāt CS(viņai neiet) un vēlāk uz Pabli parīt normāli, tad vakarā bišk iekapāt, bet ja dabūšu naudu tad uz BIG'u. Tāds pagaidām ir mans dienas sākums - var gadīties, ka neesmu atpakaļ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Šodien hokejs jāskatās pus 3 Skatīšos obligāti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 kur netā varēs skatīties hoķi? man kkas ar tv šodien nopisās, nerāda tos 100+ kanālus, meistari vai kkādi citi rupuči teica, ka tikai rīt sataisīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquiles Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 http://www.ltv7.lv/video_streams/?onlyPlayer Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Velns pirms dazhaam dienaam raxtiju cik man suudiigi un tjipa tavo,ka nedzershu vairs :0 Bet poxuj lai gana vakar bijju ljoti ljoti saguris,bet nu hokejam varu upureeties 10 bundzinjas Livu ORGJINALAIS pa 27santimi vnk bija perfekti kaa laikaa 21:00 saaku un lenaa garaa ar draugiem sagaidijam i hokeju,kursh bija faking interesants,okej pirmaas 10minutes neskaitaas Pec speles tieshi 1ns alinsh palika vel skeletonam Pirms pedejaa brauciena atrubiijos Majas tagad nesen tikai paarados Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Šāāāusmas. Jūtos ļoti, ļoti slikti. Vakar sanāca kārtējais mini kodieniņš, kurš izvērsās mega kodieniņā Visu dienu ir tik slikti, ka es varētu nošauties. Ķipa iedzeru tēju ar citronu, domādams, ka būs labāk, huj - palika vēl sūdīgāk. Paspēju būt visur, visur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Visu dienu ir tik slikti, ka es varētu nošauties. Ķipa iedzeru tēju ar citronu, domādams, ka būs labāk, huj - palika vēl sūdīgāk. Paspēju būt visur, visur. Garais un Finlandia Cranbery zbis kopa iet ! phe Par temu... shodien vismaz ieksha vel varetu but niknums, par cik ir tikai 24h satrpa... nav taka pec pirmas speles gandriz 3 dienas :@ Marcelu varetu pabiedet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Ne pa temu , cikos hokjis un cik sapratu to rada pa ltv7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 linkin, bija labi vispirms izrauj garos un tad kad iet uz pilsētu sāk dzert finlandiju, bija labi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Tapat kaa vakar 2:30 pa LTV7 vai www.ltv7.lv internetaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Kāda vaina linkin. Kad jau izdzertas abas ciskas, tad jau viss rit savu gaitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 ciskas, tad jau viss rit savu gaitu Vakar 1mo reizi shito vardu izdzirdeju un arii vinju piemineja dzeks no Riigas kas bija atbraucis Nu kur k-ko tadu var izdomat Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Nuu... tad jau labak saka ar FInlandia ! Ta ir manta vnk... pec tam kad viss ir pilnigi pie kajas panjem izdzer tas ciskas aka bamshljus ! Cik nojaushu, tad pec hokeja ir shortreks ?! haralds cerams ari kaut ko paradis... savu laiku augstskola ari kosts bija kopa 1aa kursa gajam kanekaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Nu kur k-ko tadu var izdomat ak dievs, kā tik viņas nesauc? ciskas, ampulas uc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 kažoks, bugatieris Link to comment Share on other sites More sharing options...
orbitc Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Esmu beidzot izdomājis piecelties. Vakar visa diena Rīga. Sākums pelmeņi un pēcāk 3.30h LNO skatījos Karmenu, kas tikka parādīta mūsdienīgā versijā... It was pretty booring Vēlāk braucot ar busu atpakaļ ar 4to un 3šo kursu norm kodējām, protams, vēlāk izdomājām vēl uz Pabli aizbīdīt, kur es kārtīgi piedzēros un pusi neatceros....šodien ņemu brīvdienu un spēlēšu CS P.S. Man ir sūdīgi!! Kāds nevar atnest man aliņu uz mājāM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Sjo jaizbauda shodien pedejaa atvaljinajuma diena ritaa uz darbu shanceet taa negribas,bet nekas galvenais jau laikaam ir tomer lai ir tas darbinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
theday Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Jau nedēļu mājās garlaikojos, ar angīnu. Pašlaik mēģinu sačīnīt cs'u , jo tas galīgi nedarbojas. :[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 heh, gandrīz nedēļu nebiju skolā ( no 2dienas līdz šodienai). Šodien 3 kontroldarbi bija... un uzzinaaju 3 atzimes.. Biologija 9 Krievu val 8 Matematika 8 (sitaja necereju dabut 8, jo saka jaunu teemu, bet skolaa nebiju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 kura klasīte? 7? šodien skolā vnk, YO bialoģija: nv matemātika: 4 lv valoda: 4 angļu val: ni un uzzināju, ka eksāmenā nevar būt neviena nesekmīgā, nu pielaiž ja ir 0 nesekmīgās un var 2 eksāmenus nenokārtot, un zinu 70 % ka man ķīmija būs nesekmīga kvai eju pie privāt učeenes, bet ņi bum bum. ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 (edited) šodien skolā vnk, YO bialoģija: nv matemātika: 4 lv valoda: 4 angļu val: ni un uzzināju, ka eksāmenā nevar būt neviena nesekmīgā, nu pielaiž ja ir 0 nesekmīgās un var 2 eksāmenus nenokārtot, un zinu 70 % ka man ķīmija būs nesekmīga kvai eju pie privāt učeenes, bet ņi bum bum. ;( jā, 7, kā uzminēji? man vēl rīt geografija kontroldarbs un vel viens matematika (nebiju skolaa, kad rakstija), bet laikam nakamned rakstiisu... Edited February 22, 2010 by Asijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 (edited) šodien skolā vnk, YO bialoģija: nv matemātika: 4 lv valoda: 4 angļu val: ni sorz, bet tev nav poh kura klase? Labi, ka vēl kāds mācās un visi nav tādi atmorozaki, kā tu, kuriem pietam patīk paspīdēt ar nesekmīgām/knapi sekmīgām atzīmēm. bļe, slinkums rakstīts rantu par šito huiņu. atstoji sūkā, pārējie nē. punkts. btw, ir bioloģija, nevis bialoģija. ā, nepiedirs pls topiku ar savu uzdirsienu man, mani tas neinteresē. Edited February 22, 2010 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now