dyversant Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redhot Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 jerrico pagaidai, Alda teica, ka būšot svētdien.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 kas ir..! http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=42725&st=30 cik var teikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 (edited) ahh šodien noskatījos Avataru un nu karoče vienā vārdā - kruta! Tik daudz žanru vienā filmā - fantastika/komēdija/romantiskā/drāma utt. Godam pelnījusi to zelta statueti ;]] http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=42725&st=30 cik var teiktnepatīk tavs vārds? Edited January 23, 2010 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 (edited) ā, tagad aizgāja par ko tu tā uzsprāgi. tikko noskatījos filmu par kokeinu un zāli, ritīgi labā teikšu. tagad tā vien gribās uzlaist. sēnes redzēta SEN! Edited January 25, 2010 by pleasure Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 noskaties šausmeni par "sēnēm" Shrooms man liekas bija nosaukums. karoče šausmene/psiholoģiskā Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 GALVA SĀPES, GALVA SĀPES.... STULBĀS POHAS... ATKAL visu dienu bus jamocas... VELNS vel jau hokejs jaskatas shodien....Vot sūds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 atkal jādzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Kad beigsies KHL un sāksies PČ? Lai goodmenam vismaz kaut kāda pauzīte sanāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 (edited) Regulārā sezona beidzas 7.martā, bet ir jau vēl reāla iespēja, ka Dinamo tiek play-off. Pasaules čempis sākas 7.maijā. Bet pa vidu jau vēl ir visādas pārbaudes spēlēs, tā kā Good Menam nesanāks īpaši garas brīvdienas. Fok, ārā laikam ir pārāk auksts, lai spēlētu hokeju. Ģīmi tomēr negribas atsaldēt. Nu nekas, vienu dienu tomēr var brīvu paņemt, citādi sanāk katru dienu kapāt. Edited January 24, 2010 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Lai goodmenam vismaz kaut kāda pauzīte sanāk Ej dēt Velns pastaigāju pa centru sapirkos daudz daudz gaļas un nedaudz pasaldēju galvu,tiko padzerot siltu tējiņu,jūtos jau zolīdi pēc cilvēka Problema ir tikai tajaa,ka ledusskapiii stāv 6paka priekš hoķa Velns drīz jau sāksies OLIMPIĀDE un būs daudz daudz negulētu nakšu,tas galīgi nav laba... šodien šmorēšu pildītu karbonādi ar sieru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Velns pastaigāju pa centru sapirkos daudz daudz gaļas un nedaudz pasaldēju galvu,tiko padzerot siltu tējiņu,jūtos jau zolīdi pēc cilvēka Problema ir tikai tajaa,ka ledusskapiii stāv 6paka priekš hoķa Velns drīz jau sāksies OLIMPIĀDE un būs daudz daudz negulētu nakšu,tas galīgi nav laba... šodien šmorēšu pildītu karbonādi ar sieru atsūti bildi pēctam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Bildē guļošs gudmens ar pannu uz galvas un karbonādi izsmērētu pret griestiem + apkārt visur daudz pivīši mētājas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 whahahahahahahahah :muahaha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 muhahahahahahahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 ASSHOLE Bleeee nu LOL,parunaaa parunaaa Hokejs man taadu saapi nodarijis,ka jaiet bus pec speles vel paaris aleeniem pakalj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Nu taaa nomierinaju savu organismu un tomer nedevos pec vel papildus aliem ediens/vakarinjas ir gatavas un turpmakam 2-3dienam man ediens ir gatavs 1majaa bildeee shiiisdienas vakarinjas un otrajaa bildeee pa sho gadu sakrajushaas alus rezerves Pirms jaunaaa gada iepriekshejo porciju nodevu Focheets ar TELEFONU kvalitate nekada Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 ftw! Zelta koku! pacan skazal, pacan zdelal un vēl pie tam spējīgi ierakstīts un ielikts forumā, viss kā nākas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 (edited) :muahaha: šādus vajadzētu nobanot no foruma. jūtos slikti, man ir....kā to sauc, paģiras? salēju bunkurī normālu kokteili, kaut kādu igauņu džinu un red label. Pamatotas bailes cilvēkiem ir no evor apsargiem, es to izjutu vakar īsumā. Edited January 24, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 (edited) Man laikam tāds liktenis, ka autiņiem priekšas ilgāk par gadu veselas neturās. Pēc definīcijas laikam būs - Touregs mani izdupsēja priekšā. Cik tur trūka un būtu paspējis padzīties atpakaļ, bet gandrīz diemžēl kārtējo reizi neskaitās. Apdrošinātāji, here I come. Sliktākais tajā visā ir tas, ka esmu nodrošinājis savu braucamo kaut kādā Džensaidā [Gjensidige] aiz tā faktora, ka tur bija vislētāk un manos plānos neietilpa ar viņiem pēcāk mēģināt kontaktēties, rezultātā man ir pamatotas aizdomas, ka pasākums varētu izvērsties jautrāks nekā esmu iecerējis. Starp citu, šo vairs neatminos un pagaidām arī nesanāk uzgoglēt - cik dienu laikā man pie viņiem jāparādās pēc konkrētā notikuma? Aizbraukšu, pateiks, ka par vēlu un aizsūtīs mājās nah. EDIT* Atradu. 3 darba dienas laikam. EDIT2* Ak jā, vakar biju uz to jauno LV brīnumu 'Rūdolfa Mantojums'. Dīvains gabals, tomēr nožēlot gan nenožēloju. Edited January 25, 2010 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 pašu tevi no dzīves nobanot! yeyeyeyeye šodien atvērās mans mazais prodžektiņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Sjo KUŅĢIS pilns ar KARBONĀDĒM Nav vietas...Tagad jāaizripinās lidz gultai un jaturpina skatīties Ekstrasensu cīņas Pēc tam kādu kino filmu jaiečolē Rītā svarīga diena darbā un vakarā hokejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 good, tu to viens ēd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 es aizlaidu ciemos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now