l1nk1n Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Nu plaukst ir normalnijs srams... visu dienu jau mocos sapes :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 pfff futbola - Confederations Cup .. Pusfināla tika USA ... LOL Atsājot aiz stīpas Ēģipti un Itāliju .. nu lol ASV visur veicas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redhot Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 (edited) Iesakat kādu free hostingu, respektīvi kur forumu nohostēt. Derēs jebkādi sūdi (nevajag ūber kruto nosaukumu), galvenais lai ir stabils, un ērts. Edited June 22, 2009 by redhot Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 blee tiko kasti alu stibiju no Super netto majas,domaaju ka nomirshu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Ar Ezi dzeram alu un Skaipā dziedam līdzi latviešu dziesmām. Tipa iesildamies Jāņiem Kas vēlas, var pievienoties. Skype me - *niks izņemts, jūs visi nokavējāt, ahaha* edit: Saruna beidzās. Jānoskatās seriāls, jāpaēd un jāpiekārto bik māja (jāsavāc pudeles 'n' stuff). Rīt ap 14:00 solījās būt pakaļ šoferis, kurš vedīs mani līgot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gailis 2 Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Ienākat kāds serverī un uzliekat ko mazāku! zbal 3x3 spelet cabble Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Novēlu šodien visiem veiksmīgi nolīgot.. Nebraucam ar mašīnām dzērumā, nedomāju, ka kādam gribas kādas ķibeles.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 man jaanji shogad darbaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Ble, jāņi mājās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Es Zaķos čillošu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Nu ko es jaanjus jau esmu darbaa sacis svinneet Dzerama specialo pashtaisiito alinja mucinju Cerams vakaraa veel kaut kur tikshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larins Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Tu tikai nerājies Mes ar GooD MeNu dzeram un ceru ka lidz Saldum tikšu nevis uz Sikšņiem aizbraukšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 (edited) Mes ar GooD MeNu dzeram un ceru ka lidz Saldum tikšu nevis uz Sikšņiem aizbraukšu Nuuu mes jau ar empiju vakar ari iesildijam punchus shodienai... tikai laikm bik pa daudz, bik divaini veders jutas no alus un snjabja sajaukshanas EDITED: UN JĀ... VISIEM PRIECĪGU LĪGO.. NEDARIET SHAIZES UN NEBRAUCIET DZERUMA Edited June 23, 2009 by l1nk1n Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Oij neatgadini Es zinu kaa tas ir pfui pee Moshk nenjemt uz jaanjiem savu 0,5l shnjabiisha zapasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Es zinu kaa tas ir pfui pee Moshk nenjemt uz jaanjiem savu 0,5l shnjabiisha zapasi A ko padarisi, ja ir hu*ov, tad līdz galam :D Jaiet uzkurit un bushu jau gatavs Man ta parasti gadaas P.S. EJU CELT PIE CHOM NOJUMI Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Mantas savāktas, latviešu mūzika diskos sarakstīta, fočuks uzlādēts, sūcu aliņu un gaidu, kad tulīt ieradīsies mans limuzīns (diemžēl, ne jāņu nakts krāsā ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 blee ka man jau koma.lv tagad,kas buus vakaraa Nebija prata doma tagad jau dzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Jāiet uz veikalu nopirkt cigaretes. Gan jau netīšām paķersies līdzi arī kāds aliņš. Kaut kā taču ir jānosit laiks līdz vakaram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Metāls, cigarete un alus, tādā veidā es nositu laiku. Blje, nevaru sagaidīt, pulkstens vēl ir tikai trīs dienā, fuck, anyway laikam arī jaiet uz veikalu, cigaretes sāk beigties Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Gaidu atraak pienaakam vakaru un ceru, ka goodmens ieliks video "Eziic liigo" XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gailis 2 Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 sokrāt, ejam pie Dāva Vai dzeram skeitparka alus un tad velāk nākam pie manim ēst ;D un tad uz pliko skrejienu iesim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Psc vakar pa nakti galīgi apreibis gandrīz adevu galus Braucot ar roleri apmēram uz 70km/h Un pazuda bilde Un ielidoju grāvī, draugio sākuši bija mani meklēt, & atrada tikai dēļ muzona kas rokerim bija ieslēgts. :D Psc savu mūžu vairs nedzeršu, ja dzeršu tad nesēdīšos nevienam verķim pie stūres kas iet uz degvielu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gailis 2 Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 ar pempo rollri nokriti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Jū tas galīgā čupā Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Tiko paeedu un it kaa atguvu normalu stadiju Vispirms laika shasljiks japaeed un tad tik var sakt dzert savadak atbraukshu uzcelshu telti izdzeru pa alam un ieshu guleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now