bencik Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 O banaa kaadi cilveki atgriezhaas, veel kaa shodien atceros tavu prom aizieshanu, teicies, kad shitaam lietaam pieliec punktu Sveikts atpakal ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamis_ Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Laiki mainās, cilvēki paliek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) pēc ilgiem laikiem bišk iekabināju ... omfg!!! tāda poķele, ka saturās. ilgi nebija dzerts un rezultāts ap defu. amnijs vakar arī aptesās ;DDDDDDD Edited March 7, 2009 by Sokraac Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Uz trešdienu ir jāsagsatavo projekts, prezentācija angļu valodā par tēmu: ''Mana ideālā nākotne'', pat nezinu par ko rakstīt, varbūt par to, ka gribu divus bērnus (zēns, meitene) un smuku sievu + augstāko izglītību, iespējams arī pie reizes Lambordžiņi, tālāk nākotnē gribētu vēl Peinthausu uz 26stāva nu vairāk arī neko nevajag no dzīves. Ir kādi ieteikumi par ko man vēl rakstīt tanī projektāā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 pulkstens rāda 5:53 OMG. Kuldīgā uzradusies logu sitēju banda biju dz/d un tur jau apkārtējos dārziņos bombija šonakt, un vēl tagad nākot mājas, netālu izsita kautkur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 pagastu intrigas ! p.s. RUBENIS = speeks ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 garais garāks labāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
svežaks ? Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Jā garais un Garais garāks.. Tie rītīgi labie ali.. tādi paši taka cēsu light izlejamie Kādreiz domāju, ka ir sūdi, bet tagad to vien dzeru Ah Rīt sākās projekt nedēļā ... galīgi biju aizmirsis.. labi, ka draugs atgādināja, biju jau sakrāmējis somu priekš 1dienas stundām Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ev nu, tik garlaicīgi palika GIGN forumā, vairāk nav neviena jautra/laba topika par ko pasmieties Davaij džeki uztaisiet kaut ko. btw, kāds no GIGN nemācās r84.vsk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 klau, kadam ir aptuvena nojausma cik ilgi rada tas reklamas ar plikajam meicham pa lnt? tai "tu busi mans vergs" chikai kadi 60 tagad varetu but XD pirms 13 gadiem, kad es atvacos uz lv, tad jau noteikti vinas bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 lol, pēc ilgiem laikiem atkal iegāju pubā. I am t3h pr0, K:D ~ 0.3 Priecē fakts, ka divītim negāja diži labāk Turpmāk būs biežāk jāpiekāpj Jums tur agrāk nebija arī piromānu banda? Hugo, ar bargās kundzes reklāmu mēs uzaugām un arī nomirsim. P.S. Pēc laptopa klavieres parastā tik neērta liekas, prosto užas. Miley Cyrus - See You Again Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 oh nais cash )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Zb, rīt, precīzāk jau šodien jāiet uz endoskopiju a.k.a. kobru Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Ha ha, man arī drīz jāiet. Kas tev? Man 12-pirkstu zarnas čūla vai kaut kas tāds. Nav nemaz tik briesmīga tā padarīšana Ja nav ko vemt ārā, tad vēsā mierā. 2 dyversant: man actekā beigās bija 7:19 Girls Aloud - The Promise Šodien kaut kāda nenormāli popsīga man mūzika skan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 (edited) Man no kuņģa skābes rāpšanās uz augšu hroniskas kakla sāpes. Vismaz kakla ārste tā domā EDIT: ārā vemt toč nebūs ko, jau no 18:30 neko neēdu Edited March 10, 2009 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 nesen ieslēdzu cs uz brīdi. nošausminājos "pizģec, kas šito aizvēsturisko spēli vēl spēlē" un izslēdzu ārā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Tikko no kobras Īstenībā nekas traks tur nav. Runas par vemstīšanos ir pārspīlētas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Tak teicu, ka nav tik traģiski. Agrāk (pirms gadiem 10, nu 20 točna) kobra bija diezgan briesmīgs pasākums, jo šļauka bija ievērojami resnāka. A tagad pofiK, tikai kakls visu dienu tjipa sāp no tā mēsla, ko pirms tam iepūš. Kad gulēju slimnīcā man pirms kobras pat piedāvāja ielaist vēnā nomierinošu līdzekli Es, protams, atteicos. Ēst gribās, bet ledusskapī nekā interesanta nav. Jāiet veikt kārtējās gastronomiskās izvirtības no produktiem, kas gadīsies pa rokai. Marco V - More Than A Life Away Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 kRi, kobra ir tipja domāta, kā medicīnā? Tipja tāds ''šlangs'' kuru iebāž caur muti līdz vēderam un caur aparātiem apskata kunģi/vēderu? Right? Man tādu gribēja bērnībā taisīt, bet es tik ļoti baidijos, ka neuztaisījā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 (edited) Jap tas pats. Es arī biju samīzies ne pa jokam. Bet nu, kā jau teicu, tur galīgi nekā traka nav. Nepatīkamāk pat ir plombēt zobu Edited March 10, 2009 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mucho Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Brauci uz to čuhņu Maskačkā un resns briļļainis bija tas kas Tev to kobru rīklē bāza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 #Wl.Media posts 317 lapā.. Āāāk Dievs nogrābsties.. Sen nebiju par kautko šeit tā smējies.. trūkst vārdu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
svežaks ? Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 (edited) Sveiki.. Šodien biju uz poti kautkādu 15 gados ko nepabeidzu.. Un tagad jautaājums.. Man asinsspiedienu nomērija un man bija 146 un pēc 10 min kad mērija atkal 146.. Teica, ka tas ir daudz, bet noteikti tapēc, ka esmu uztraucies.. Tad atnācu mājās teicu, lai ome izmēra, un bija 144 .. Kas notiek, ja ir tik liels asins spiediens. Man oma teica, ka normāls spiediens ir 120, 125 ir jau priekš bērna daudz. EDITED: overmind, omg tiko izlasīju psc tur točna jābūt prātā ņemtam, lai ko tādu rakstītu ;d Edited March 10, 2009 by svežaks ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Visu dienu nopisos ar kautkādu debīlu e-marketinga ebooka lasīšanu. Beigu beigās sapratu ka huiņa. Ne pats e-marketings bet tas books.. Piedrāzt visus kas saka, ka internetā nevar nopelnīt. Lasot to debīlo booku un klejojot pa neskaitāmām lapām, kautko sāku rubīt, par to saucamo Affiliate marketingu. Tad nu jāsāk brīvajos brīžos ņemties ar to, padomā jau ir viens maz projektiņš.. Ā jā, laikam kas tāds ienāca galvā tapēc, ka tie pidari apgrieza man algu un es tagad saņemu daudz mazāk nekā vajadzētu.. Dirsas mļe.. Enīvei, gan būs ok.. Laikam jāieiet aizvēsturiskajā cs, jāmēģina atcerēties kā kādu nošaut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 man vel labak patik diskusija, kas no ta izcelas bet, nu, ta dala ar aizliegto cinas makslu ieper XD sodien parmainas pec augstskola brivdiena, var atpusties no arpratiga kopsavilkumu maratona, kas norisinajas pedejas nedelas laika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now