Jump to content
GIGN Forum

svežaks ?

Mirstīgais
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by svežaks ?

  1. Tev čats rādās? Ja čats arī nerādās tad tev vajag v21 paču.. to vari nokačāt, goglītē uzrakstot cs 1.6 v21 patch
  2. Sveiki.. Šodien biju uz poti kautkādu 15 gados ko nepabeidzu.. Un tagad jautaājums.. Man asinsspiedienu nomērija un man bija 146 un pēc 10 min kad mērija atkal 146.. Teica, ka tas ir daudz, bet noteikti tapēc, ka esmu uztraucies.. Tad atnācu mājās teicu, lai ome izmēra, un bija 144 .. Kas notiek, ja ir tik liels asins spiediens. Man oma teica, ka normāls spiediens ir 120, 125 ir jau priekš bērna daudz. EDITED: overmind, omg tiko izlasīju psc tur točna jābūt prātā ņemtam, lai ko tādu rakstītu ;d
  3. Nekas. man pietiks.. Bezsakarīgos teikumus pielaboju
  4. Vajag kautkādu programu ar kuru varu tulkot teikumus, vai arī vairāk veselu tekstu.. No angļu uz Latviešu ... Vai kāds varētu iedot man šitentādu?
  5. Pabeigt vidusskolu, nolikt tiesībās mācīties tālāk un gan jau liktenis parādīs, kas jādara.. Vairāk nekādu plānu nav.
  6. eh - žoklis uz priekšu acis saviebtas
  7. jāsāk pašiem jums ar fotošopu mācīties.. pēdējais laiks.. Nekas grūts tur nav! Jāizlasa pāris pamācības, jāizvēlās pateizās krāsas un bilde, tad būs labs outcome..
  8. tranzīts - es nevaru būt balts
  9. Apsveic mammu, omu un draudzeni ar puķi un ar to arī pietiek!!
  10. Jā garais un Garais garāks.. Tie rītīgi labie ali.. tādi paši taka cēsu light izlejamie Kādreiz domāju, ka ir sūdi, bet tagad to vien dzeru Ah Rīt sākās projekt nedēļā ... galīgi biju aizmirsis.. labi, ka draugs atgādināja, biju jau sakrāmējis somu priekš 1dienas stundām
  11. Paldies monitory ps. naitmer, man vajadzēja nevis cs, bet tieši uz monitora sensi..
  12. Kā var pašai pelei nomainīd sensivty ? Kur jāiet? Man vajag uzlikt mazāk, jo baigi aši savādāk vis notiek..
  13. fake šovakar uztaisīšu tev un tad skaties pie radošā fotošopa.. nevis pie komentāriem.. vai arī mošk pm aizmetīšu. neesmu taāads pro kā te citi, bet varbūt tev arī patiks. Uztaisīšu tev kautko ar meiteni ..
  14. svežaks ?

    Ilzīte !

    kz. tu jūdzies? tik labs topiks bija :DDD ko izdzēsi labi ka nokopēju un draugam aizsūtīju.. " [5:30:17 PM] jānis: Šitas manuprāt ir izpelnījies atsevišķu topiku ... 1.daļa: http://www.youtube.com/watch?v=wm5WKa_8xAU 2.daļa: Beigās vienkārši bez desām esmu !!!!!!! makdonalds tāda forša kafeinīca OMG tāda lose spāardaāaaa.aa..aa..a !!!!!11111viens!!!11oneoneone. .. " tu piļī zivis? :DDD
  15. svežaks ?

    Fano.lv

    http://thepiratebay.org/ Pats šeit kačāju..
  16. svežaks ?

    Avatars

    Pašam ļoti iepatikās bilde "AVATARS" blody face, pats pat izdomāju šo bildi ielikt sev kā "AVATARU" ! Paldies btw Beigās pārdomāju, jo nav man tāds stils. Un paņēmu šādu avataru, kas man ir pašlaik "get money" !
×
×
  • Create New...