Pusdzīvais Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 tūlīt atnāks benciks, un pastāstīs savu pieredzi šajā lietā tiešām, viņi ir ļoti slikti soree ;] pff vecīt a kad varēsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 bljadj man sirds ir stipra bet enrgiji vinju kauj nost ka sudiga ellja f1 motoraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 bet ir faking garshiigs .. mmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 omg kakjis izkorkjeejas brrr.. man nofo4eet? x] Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 brrr.. man nofo4eet? x] Ieteicams labak butu savakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROKIJS NA` Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 šodien forši ķīmijā dabūju 7 esmu tik laimīgs ! Man ķīmijā vienmēr ir trīnieki! apsveicat mani!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Man ķīmijā vienmēr ir trīnieki! apsveicat mani!! ej dirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Ehhh veciit dirsaa tie nergijas dzeerieni ir, it iipashi naktiis, apts pa natiim stradaaju, blin peec tam nevar aizmigt pat peec 48 h neguleshanas, un vispaar bojaa sirdi, looti, arii kungi p.s. Lietoju joprojaam lielaa vairumaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Vispār manliekas, ka šņabis sašaurina asinsvadus un enerdžī drinks paplašina(vai arī otradāk ) un tas arī kautko tur pis. Vismaz tā esmu dizrdējis. Bet kā piemēram ir ar tiem alerģiskajiem cilvēkiem, kuriem saskaroties ar kādu alergēnu sākas spēcigā alerģiskā reakcijā, kuri pie tādiem gadījumiem uzreiz šauj kājās adrenalīna ampulas, kas neitralizē/veic pretdarbību tai huiņai. Arī tā lieta dara pilnīgi pretējo. Tad jau enerdžī drinkam vajadzētu neitralizēt/veikt predarbību uz alkohola veiktajām izmaiņām asinsvados/asinsritē, uc.(un otrādāk.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 ) un tas arī kautko tur pis. Vismaz tā esmu dizrdējis. Bet kā piemēram ir ar tiem alerģiskajiem cilvēkiem, kuriem saskaroties ar kādu alergēnu sākas spēcigā alerģiskā reakcijā, kuri pie tādiem gadījumiem uzreiz šauj kājās adrenalīna ampulas, kas neitralizē/veic pretdarbību tai huiņai. Arī tā lieta dara pilnīgi pretējo. Tad jau enerdžī drinkam vajadzētu neitralizēt/veikt predarbību uz alkohola veiktajām izmaiņām asinsvados/asinsritē, uc.(un otrādāk.) roflcopter, dienas teksts. es esmu vienkārši uz zemes lūdzu, izdomā vel k-ko gudru Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Nu par to, ka viens paplašina un otrs sašaurina viņš nekļūdījās. Pārējais bija kaut kāda huiņa. Pašlaik pildu jobanos loģikas (diskrētās matemātikas) mājasdarbus. 4 no 11 esmu sadomājis pārējos nemāku/negribu. Rīt jānodod. Pajāt, gan jau kaut kā izbraukšu daudz maz pozitīvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 viņa beigu txt bija tik labs, ka aizmirsu par sākuma taisnību p.s. ehz, ku dzīve būtu skaista, ja viss notiktu pēc tādas loģikas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 šņaps ar paplašin'. anyway, tagad testēju kā manus asinsvadus palašina mājās brūvēti vīni. viens man te ir dzērvenīte, otrs ar mežāboliem un pēdējam, bet ne smādējamam, medus un dzērvenes duets. skāde, ka netiku savu gaismekli krastmalas mūrī ielikt; ir rītdienai uzdevums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 (edited) Alkohols paplašina, enerģijas dzērieni sašaurina. P.S. Es jau varēju editot savu iepriekšējo poustu, bet viņu tāpat neviens nebūtu atkārtoti lasījis edit:ThoM. YorK., pa TV vienmēr parāda tos, kuri nezin valsts svētku dienas. Objektīvāk būtu publicēt aptaujas datus - cik % zina un cik nē. Durakus vienmēr var atrast. Edited November 11, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 kaads domaa shonakt/shoriit skatiities Wariorrs - timberwolves speeli??? ur mani domubiedri??? P.S. Sveiciens visiem Lāčplēša dienā!!! P.S.S. Nozheelojami bija tas ko redzeeju pa Tv!!! tik daudz cilveeku nezina kaapeec shii diena ir valsts sveetki!!! Psc.. Nozheelojami cilveeki dziivo muusu valstinjaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 (edited) Pašlaik pildu jobanos loģikas (diskrētās matemātikas) mājasdarbus. 4 no 11 esmu sadomājis pārējos nemāku/negribu. Rīt jānodod. Pajāt, gan jau kaut kā izbraukšu daudz maz pozitīvi. pizdjosh i provokacija.. prasiju arstei speciali par shito.. huj tur energijs paplatina.. abi sashaurina vai ari arbi paplatina.. karoceh kautka ta Edited November 11, 2008 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Tieshaam nebuus kompanjonu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Gulejis esmu paris h, tagad sharks rokaa un eju zipat cs gignaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolt0n Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Labak ej pauli, nevis CS`u rukaa !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Noskatiishos filmu un ieshu uz basketbola speeli... (TTT/juniors - DU)... Jaapaskataas uz dzeerviiteem... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Paldies cash'am par padomu, šodien līdz ar to beidzot tiku pie staipāmā datora. Tas nozīmē, ka gulēt visticamāk aiziet nesanāks + ir ļoti labs iemesls svinēt un jau 3dienas vakarā sākt nedēļas nogali. Tuc tuc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Visiem narkomāniem - http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/article.php?id=569621. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 es esmu vienkārši uz zemes lūdzu, izdomā vel k-ko gudru . ahhhh you got me. Noteikti nerakstīju to kā apgalvojumu, bet kā... nu nezinu ko.(varbūt vienkārši blakusefekti manam 4h ilgajam dr. house skatīšanās maratonam ) Par to salvijas aizliegšanu - tam kautkad bija jānotiek. It sevišķi tad, kad jau visas sludinājumu vietnes ir piestumtas pilnas ar dažādiem salvijas produktiem un pusfabrikātiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 aizgaaju uz speeli... speele bija jokaina - vienos vaartos sabaaza DU... bez izredzeem... taad meeginu sagaidiit vakarinjas ko taisa draudzene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Šodien 7h nosēdēju vienā bārā un visu laiku kodu. It's my personal record! Pa nakti palikšu pie viena čoma, jo mājās braukt slinkums. Nē, patiešām slinkums, jo tā īsti pāli arī nenoķēru. Jāiet izklaidēties uz gribu.lv čatu bb, folks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now