Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Kāds no wl cigaretes brāļiem apgānīja pretējo māju. Sivēni nah. Vismaz spēcīgs teksts, nevis defaultais FARO vai kā tas otrs bija.

uf5zm7ulw4p9mqit3ra.png

Pagājušā piektdiena bija kūl - braucām pačilot pie čoma uz Pumpuriem. Šim māja netālu no jūras (blakus Šleseram, bļe). Pludmalē padauzījām bumbu, tad gājām cept gaļu, dzert alu, pīpēt ūdenspīpi un paši cepāmies saulē. Fonā visu laiku skanēja AC\DC - Iron Man 2 albums. Lūk to es saucu par dzīvi :D Vakarā centrā satikos ar pazīstamu meiteni un trīs viņas druškām. Aizgājām dzert alu uz Šotu bāru. Kaut kāds krimināls iestādījums. Alus šķaidīts, menu rakstīts 0.5l, glāze 0.4l (to es secināju, kad lēju iekšā savu aliņu, kurš bija noslēpies somā un netika izdzerts pa dienu :D).

Tagad būs sviestains laiks - jāsarauj parādi universitātē. Mlje, pārāk daudz sakrājušies. Lai nolādēts mans slinkums. Pa vidu vēl jāatrod laiks čoma atvadu (?) pasākumam. Šis ar draudzeni no jūnija sākuma līdz septembra beigām Kanādā dzīvosies. Strādās tjipa. Tas kinda sucks, jo parasti ar viņu kopā tusējos :)

Link to comment
Share on other sites

Šodiena galīgā pakaļā laukā letus, auksts laiks brr.. vispār negribās nekur šodien iet.. vismaz uz galdiņa stāv 10alus pudeles ar ko var pavadīt jauku dieniņu un vakaru! :)

Link to comment
Share on other sites

Šodien outlawā pirmo reiz ielīdu ebooku sadaļā un ieraudzīju pāris interesējošas grāmatas, kuras tulīt arī novilku un apskatīju. viena no tām bija par jogu. Visu laiku domāju, ka joga ir kaut kāda mācība un treniņš, lai attīstītu ķermeņa elastīgumu un attīstītu ķermeņa spējas. Dzirdēju kaut kur, ka čalis ar jogu, kaut kā attīstījis diafragmu un var ievilkt vairāk gaisu plaušās. Bet aplauzos pie to, ka tā ir mācība par kaut kādu iespēju doties "phase" fāzē, kā citā vietā ar reālām izjūtām. Kā arī māca, kā ķipo atdalīt garu no fiziskā ķermeņa un kaut ko tur tālāk darīt. Īsti nemāku izstāstīt, so možet kāds zin, kā tad ir īstenībā?

Link to comment
Share on other sites

filmās, reklāmās (jā, sāku rakstīt ar mazo burtu, un?) parasti jau stāsta, ka nodarbojoties ar jogu tu tūr atslābinies, ar laiku kļūsti vēsais čalis, spēj visam rast kompromisu, esi elastīgs :3

Cik tā ir patiesība? Grūti spriest, jābrauc uz kkādām jogas zemēm un jājautā tūr zinošiem pro!

Link to comment
Share on other sites

GooD`MeN`s atkal galiigaa tintee muuli aizrijis un tas viss notika pec darba un darbs man ir lidz 18:00 tas ir vnk pzdc! 2vas ciskas kaut kadas belarus razhojums baigi saldaas bez normalasl alus piegarshas un GooD`MeN`s atkal tintee protams tagad majas netiek atlaizts un aiziet parastais Lachplesha Gaishais jau 2trais un 1ns ir saldetavaa :)

Link to comment
Share on other sites

vECIIIT man taa ierasta lieta :D ja tu butu patstaviigais shii topica klients tu jau to SEN butu sapratis :) Tiko uzshmoreeji makaroni bolonesiii :) pedejais alens aizgaja :) yo yooyyo :) Es ariii galigaa tarpaa shad tad pat pareizaak uzraxtu nekaa tintee :DD

Link to comment
Share on other sites

:D ja tu butu patstaviigais shii topica klients tu jau to SEN butu sapratis :) Tiko uzshmoreeji makaroni bolonesiii :) pedejais alens aizgaja :) yo yooyyo :) Es ariii galigaa tarpaa shad tad pat pareizaak uzraxtu nekaa tintee :DD

Man nevajag būt aktīvam šī topika aizdirsējam, lai redzētu, kā tu raksti, kad esi pillā!

Link to comment
Share on other sites

uf5zm7ulw4p9mqit3ra.png

Tu te nepizdī uz maniem hommie, es tur jau kā nedēļu neiegriežos, tavs paģītis jau veselu semestri man kalpo kā "rīta spots", katru dienu tieši ap 8.00 biju tur un izbaudīju to :D šas eksāmeni, bļin, jāiet uzreiz pīpētavā, līdz paģīšiem tālu, mazs laika,, omgh.

Link to comment
Share on other sites

es esmu normali appimpojies.... 4dien vinneju teiksim tadaa kaa loterijaa 250Ls un jau 3 sho dienu vnk planeeju,,,,Tiko uzpipaju jumtu vispar nooraava....vopshem esmu parak appimpojies,....eiroviziju lidz galam neredzeju!veeemu kaut kur pa balkonu hvz pamodos ariii ne majaas! galiigs chau!

Link to comment
Share on other sites

Eij tu nost... Tas vairs nav normali... Draudzene mani laikam pamet,bleee tik suudigi veel..Darbaa vispar domaju ka nomirshu.... Vakar lidz 23:00 svineejaam Larinam dzimeni, un pec tiem visiem kodieniem biju nolemis mest nost, da sjo negribu runaat.... Man ir suudigi joprojam,jo 4dienas nokostas lidz bezsamanjai... SJO ALKO NEE!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...