Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Hoķis ideāls :thumbsup: pa spēli iekampu tikai 2 aliņus, parasti kā minimums 3 aiziet. Tālāk uz malibu piestumties un iekapāt kokčus un uz essi, vakars kā vakars, bet ''krīzes'' laikos vecenēm jauns razvods, tēlot ārzemnieces, ķipa kā viņas to dara, sākumā neuzkrītoši pienāk pie bāra letes un grozās, lai tu pamanītu, patēlo ņemamo, protams 80% uzmetīs skatienu uz ko viņa atbild un uzsāk sarunu vai nav uguns. Sāk kaut ko runāt angliski, tiešām tik stulbas zosis, ka neiebrauc, ka īstu angli var atpazīt no latviešu lauzītās angļu valodas? lol. Pēc 10min vervelēšanas viņa izvelk naudu, lai it kā pirktu kaut ko, bet ķipa pietēlo, ka nerubī cik jāmaksā un protams izrādās, ka vajag vairāk kā viņai ir un dod mājienu, lai piemet(šis tiešām ir smieklīgi :D), protams normāls čalis nav nekāds santīmu pisējs un nekrāmēsies ar skaitīšanu, un vnk uzsauks viņai to kokču, tikai ne šajā gadijumā un kā jau paredzams aiztinās pie nākamās bāra letes :superlol: āāāāā vel labs, hvz nebiju klāt un nezinu kas, kā, bet čoms sakasījās ar blondo bārmeni džoniju(ja nemaldos tāda iesauka), ķipa kaut ko diršās un čoms šim saka vai par vārdiem mēdz atbildēt uz ko saņem atbildi, ka jā un aicina iziet 1 vs 1(čoms bokseris), čoms protams neraustīsies no kaut kāda cukura un saka davai ejam. Tālāk seko pats labākais abi iet ārā un bārmenis pasauc apsargu, ķipa viņa vietā rubīsies, te nu visiem atkārās žoklis wtf!? Pats aicina un pats liek biksēs pēc tam :lol: tāds nu izvērtās 5dienas vakars.

Izejam no essa, saruna pie ieejas

nepazīstamā, bet pēc paskata ir ok : tev mašīna ir?

es : jā ir, bet piekabi nevajag, atā.

tā lūk, visas viņas tur vienādas :muahaha:

Link to comment
Share on other sites

Epix nojs piedzivojums :D Un ka tur tam chalim izvertas ar to apsargu?

Man shi 5diena visai mieriiga majas sežot un skatoties šausmeni...Pedeja laika esmu totali iesunojies vispar araa pat neeju. Laikam jau tapec ka tas aukstais laiks. brr... Shodien laikam jabrauc ar pashinam paslidinaties tik uz kurieni lai mauc?!

Nakoshas brivdienas it ka pirts bet ari galigi nevelk uz turieni braukt doah. Nevaru sagaidit vasaru kad vares sedet alus seeta un chillot ohhh.

edit: yeah ohh ahh doah es situ kulaka :D

Edited by Seen
Link to comment
Share on other sites

Es jau esmu iesūnojies kopš jaunā gada, nesaprotu kas notiek. 5dienā vispār nekādu piedāvājumu, nu labi ir, bet nu nejau sēdēt laukā, holoģņikā un dot sistēmā, NOOOOOOOOT!

Tagad štukoju vai braukt šodien uz Saldu, tur kaut kāds partys, bet nu baigais slinkums :(

Link to comment
Share on other sites

:D Un ka tur tam chalim izvertas ar to apsargu?

da nekas tur nebija, apsargs sakarīgs un loģiski kaut kāda cukura vietā neies sisties, jo kapēc gan viņam tas būtu jādara, tas jau neietilpst viņa pienākumos, bārmenim palūdzu pisties aiz sava bāra letes un beigt dzīt hujņu =]

Link to comment
Share on other sites

Muahahaha :D Gudmen, bet tu taču nebiji Rīgā, tāpēc arī nezināji :) Vienīgi žēl, ka esmu pasējis kaut kur savu pižiku... varbūt esmu kaut kur mājās mistiskā vietā noslēpis, cerams ka tā arī būs. Haivmainds tikko piekāpa miera pīpi uzpīpēt, baigais viesulis vispār galvā ir iestājies :D Jāsagaida pica un garšīgi jāpaēd, pēc tam jādodas tripā uz Siguldu :)

Link to comment
Share on other sites

hmm, tikko no kalna. Vnk psc, gandrīz bez mugurkaula paliku. :[ Viss kalna vidus apledojis, es kā muļķis pohujā laižu, mēģinu sagriezt dēli nedaudz, un vnk aizlidoju. Pats atceros tikai, ka jutu, ka būs sūdi. Nākamais kadrs - pamostos uz dirsas, čoms skatās uz mani un kko plātās. Saka, ka es esot salto frontflipā apmetis. Tā es tur biju pāris sekundes laikam atslēdzies, un nemaz neatceros to. :[[[

visforšākais, ka tas bija pašā pirmajā nobraucienā.

forši gan, ka cilvēku nebija daudz. uz pacēlājiem visp nebija jāgaida, trases arī +/- tukšas.

Edited by icecube
Link to comment
Share on other sites

Visu dienu normāls gruzons, vakar betwaya uzvārīju kautkādus 80$, ar čomu gāju pīpāt un tad iedevu viņam uzspelēt, jo pirms tam kad viņš spelēja man kautkādus 8$, dabūja. spelē un viņam 2pāri, labais domājam tulīt atkal dabūsim lielo piņi, pots apmēram 40-50 $, bet otram čalim 3 of a kind, tad nu čoms nokāsa man ~ 10 latus. mazliet paškrobījos, bet protams bija arī jāpasmejās! bet beigu beigās jau bija pus 7 no rīta un nāca miegs, sāku paviršāk spelēt un nezinu kapēc vel tagad, iemetu visu bankrollu iekšā un zaudēju :D

tāds normāls gruzons svētdienā.

Link to comment
Share on other sites

Sākšu ar to ka esmu jauns komūnā - don't hit me.

Sākšu beidzot kko spamot arī forumā :khehehe:

Tātad....visu dienu nīku mājās. Snačala noskatījos kādas 10 sērijas ar "Madagascar Penguin" un spēlēju CS.

Vēlāk uzmočīju kārtīgu roku un nobesījos kaimiņiem.

Kad biju noriebies pats sev - izdomāju pamācīties kko. Šijā gadījumā - klavieres(esmu no muziķenes).

Vēlāk, līdz vakaram, spēlēju CS.

Tikko beidzu skatīties "Antikiller" pēdējo daļu un izdomāju iegriesties forumā.

TIkko noklausījos "Savage Garden - Truly, Madly, Deeply" un iešu gulē.

Sae'nora. Labas naktis!!!!! :zhaav:

Link to comment
Share on other sites

Šodien forši nokritu pa kāpnēm, nesu ventilatoru un roku trenažierus, un bams, paslīdu un uz muguras noveļos :karuseli: vēljoprojām sāp.. Lieki teikt, ka ventilatoru var mest ārā :D Istabā baigā nekārtība, bet slinkums kārtot, viss galds pilns ar kolas bundžām (tukšām protams) un krūzēm. Ā un šodien nesu 15 l šņabja :partytime: , sencim no rokeru pasākuma pāri palika :D

P.S. orbitic, kurā muzikas skolā tu mācies ? Rīgā kkur ?

Link to comment
Share on other sites

RJ8 - Mācos, par nelaimi(tiešām - par nelaimi :thumbsdown: ), Liepājas muz.vsk. ;)

DoubleT'am nekādi nevaru palīdzēt - diemžēl. Ja man sanāk bezmiega naktis, vai arī vnk neguļu, bet kko daru, tad tas ritms pēc 1nedēļas, kaut kādā veidā, ir atpakaļ. :thumbsup:

Nu jā, tikko no skolas atgriezos. Līdz 14.50 lieli logi. Šodien būs speča učuks, kurš kārtējos reizi mani drā*īs, par to ka neko nemāku u.t.t., bet tā jau ir pierasta lieta. Tagad doma bija paspēlēt CS un tad 1h nedarīt neko, līdz 14.40 un doties uz šuli <_<

Edited by orbitc
Link to comment
Share on other sites

Galīgi vētrainas brīvdienas :fsckinsad: piedzeros ļoti daudz, kaut kur klīstu, neko nerubiju un pat neatceros kā mājās tiku. Pagulējies dažas stundas, man jau zvana, ka jāiet laukā. Izeju laukā, izpļauju dažus aliņus un atkal gatavs. Ejam skatīties futeni. Izrādās, ka man apbalvošana ir, pohuj, es tāds pusštīmī stāvu un iedod medaļu.

Aizeju mājās, paēdu pupiņzupu un eju gulēt(20:00 ftw). Naktī kādas 5 reizes cēlos lai ūdeni padzertos un šorīt skolu nogulēju :muahaha:

Kopš jaunā gada nebija dzerts :sparta:

Link to comment
Share on other sites

yea beibī, negulētās naktis atmaksājās :D

beidzot pabeidzu kodēt forumu :D

tāds stars :D

bet kods vienkarši šausmīgi garš :/

EDIT: alus es vēl joprojām kopš NY neesmu lietojis alkoholu ( pāris aliņi tikai ) :) im proud of myself

Edited by DoubleT
Link to comment
Share on other sites

Jūs neticēsiet :) GooD MeN`s šodien tikai attaisīja 1mo aliņu kopš 5dienas :) UN tas aliņš tikai tika attaisīts,par godu tam ka šodien nodarbošos ar kulinārijas izvirtībām :) Rīsi,vistas broilera kārbonāde,kas tika marinētā manā īpašājā mērcītē + īpašā burkānu baltā mērcīte :) Nu nēēsmu vēl nekad šāda veida ēdienu gatavojis,bet man tas izdosies :) Rītā gan ir ieplānots brūnie zirniši ar šķiņka mērcīti :) Bet tas jau būs rītā :)

Link to comment
Share on other sites

Milzkalns ir sыds! Tik garlaicоgus nobraucienus, nu kamфn. Vienоgais, inventвrs tur ir smuks un nesapists. Visforрвkв daпa ir zоme, uz kuras rakstоts "Вtrie nobraucieni aizliegti", un kuru es ar savu sыdaino redzi izlasоju kв "Вtrais nobrauciens". :333

fak, slikta sajыta, kad brauc pa pacзlвju, un jыt, ka sвk beigties pretsвpju tableрu iedarbоba. :[

anyways, atpыta forрa, uz skolu rоt negribu - nu i neieрu. pоs.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...